Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 08, 2025 17:02

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Barack Obama bohater nie dla dzieci 
Autor Wiadomość

Pogład Obamy jest jeden: wara ideologi religijnej od świeckiego państwa!
A to dlatego , że religia jest z natury swej niezdolna do kompromisu - a kompromis to podstawa demokracji. I nie jest on "za" aborcja , ani nie jest "przeciw". Jedynie uwaza że tą sferą swieckie opaństwo zajmowac sie niie powinno. Posłuchajcie go tu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ojo2WDfHOpc
Takich poglądów na ten temat życzyłbym sobie u KAŻDEGO polityka.

Ty sobie chyba żartujesz. Nazywać kompromisem zgodę na zabijanie nienarodzonych? I żeby było jasne, tutaj już nie chodzi o prawne zezwolenie na przerywanie wczesnych ciąż - choć i tego nie akceptują osoby, które zachowały jeszcze prawe sumienie, nie tylko katolicy - ale o podpisanie ustawy, na mocy której "przerywane" wcześniaki umierają w męczarniach.
Jak to wygląda, można zobaczyć tutaj:

http://www.youtube.com/user/m4rsh4ll666

Po obejrzeniu powyższego - niech się mnie ktoś jeszcze zapyta, dlaczego Bóg dopuszcza śmiertelne choroby i umieranie "chcianych" dzieci !!

Przyznanie Nobla, komuś takiemu jak Obama, uważam za kpinę ze zdrowej moralności.

Śr paź 14, 2009 5:32

Ech. Jakieś dowody poza linkiem organizacji "pro life?" Sa tak samo wiarygodni w tej sprawie jak feministki... Obama ma poglądy na aborcję jakie ma i mi osobiście się one nie podobają i to bardzo, , ale nie za to Nobla dostał ;-) - przynajmniej wg. Norweskiej Akademii ;-). Zresztą sam jest wyraźnie zażenowany całą hecą ;-) .

Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!

Śr paź 14, 2009 7:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4