RÓBTA CO CHCETA PANA OWSIAKA
| Autor |
Wiadomość |
|
jo_tka
|
Karrika - a zatem uważasz, że jest przeciwny Orkiestrze, bo chce jest zazdrosny o zebrane kwoty i chce je dla siebie? Bo to napisał qrczak i przeciw temu zaprotestowałam.
A masz na to jakiś dowód, czy tylko swoje wewnętrzne przekonanie?
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
| Wt sty 18, 2005 10:43 |
|
|
|
 |
|
Karrika
|
Wyrażę się jaśniej: nie przepadam za o. Rydzykiem i jest to moje PRYWATNE zdanie. Natomiast nie napisałam, że uważam, że jest okzazdrosny o pieniądze itp. To co Rydzyk myśli o orkiestrze mało mnie akurat obchodzi( bo jak sama napisałam nie przepadam za Owsiakiem), mnie akurat co innego drażni u niego- Rydzyka
|
| Wt sty 18, 2005 11:43 |
|
 |
|
qrczak7
|
Nawet swoim zdaniem nie wolno obrażać, qrczak - chyba, że masz dowód na takie myślenie O. Rydzyka (w dodatku określenie "jego konto" sugeruje konto prywatne).
W moim poście nie pojawilo sie nazwisko Rydzyk. A jako, iż tylko winni się tłumacza...
Cytuj: Karrika - a zatem uważasz, że jest przeciwny Orkiestrze, bo chce jest zazdrosny o zebrane kwoty i chce je dla siebie Wciąż zgłasza jakieś nieziemskie roszczenia nie wiadomo skąd. A jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę ! Cytuj: To co Rydzyk myśli o orkiestrze mało mnie akurat obchodzi( bo jak sama napisałam nie przepadam za Owsiakiem),
A mi sie nie podoba wlaśnie to. Mniejsza juz o nawiedzone rozgłosnie radiowe, nie podoba mi sie, że rzuca kłody pod nogi przedsięwzięcia, na które sam nigdy by się nie poważyl. Chce miec monopol na wszelakie imprezy charytatywne. Zapomina jednak o jednym - do tego typu spraw trzeba byc uczciwy, a taki właśnie jest Owsiak.
Siema !
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
| So sty 22, 2005 22:41 |
|
|
|
 |
|
Spoonman
|
qrczak7 napisał(a): W moim poście nie pojawilo sie nazwisko Rydzyk. A jako, iż tylko winni się tłumacza... Kpisz Qrczak czy o drogę pytasz  qrczak7 napisał(a): Przemawiacie ustami ojca R..
Jak mi napiszesz, że w Polsce jest setki bądź tysiąca Ojców R. to Cię zabije śmiechem...
pzdr 
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Pn sty 24, 2005 7:04 |
|
 |
|
qrczak7
|
Cytuj: Jak mi napiszesz, że w Polsce jest setki bądź tysiąca Ojców R. to Cię zabije śmiechem...
Wystarczy dwóch. A skad wiesz którego z nich miałem na myśli ?
Chodziło mi oczywiscie, o moderatora forum ARSUD - Rythina, który tytułuje siebie ojcem R.
To wy odebraliście to jako atak na ojca Rydzyka, chyba zatem ma coś na sumieniu... 
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
| Pn sty 24, 2005 14:43 |
|
|
|
 |
|
Spoonman
|
Hmmm
Byłem na forum ARSUD - nia ma tam topicu o WOŚP. Nie znalazłem tam też nic o 'ojcu R.' - być może jest gdzieś indziej gdzie nie znalazłe
Ale powiedz tak z ręką na sercu, że nie mówiłeś o Ojcu Rydzyku
pzdr 
|
| Śr sty 26, 2005 10:11 |
|
 |
|
Karrika
|
|
| N sty 30, 2005 17:14 |
|
 |
|
nospheratu
|
Odchodząc od tematu domniemanych (bądź nie) opisów niektórych forumowiczów chciałbym zapytać czy ktokolwiek z desputantów był na Przystanku Woodstock (obiektywnie a nie z tv trwam!)??
Jeżeli ktoś był kiedyś na koncercie hardrockowym (albo deathmetalowym w klubie  )pod churką to zna te realia i woodstock nie zrobił na nim negatywnego wrażenia. Nie ma co płakać i oskarżać p. Owsiaka o organizowanie szatańskich zabaw
_________________ Mors dicit
|
| N sty 30, 2005 20:53 |
|
 |
|
Karrika
|
ja nie byłam:))
poozdro
|
| Wt lut 08, 2005 0:37 |
|
 |
|
meritus
|
nospheratu kamera nie kłamie
kryterium obiektywizmu jest prawda, a kłamstwo trudno TVTrwam wykazać
|
| Wt lut 08, 2005 0:45 |
|
 |
|
qrczak7
|
Cytuj: Ale powiedz tak z ręką na sercu, że nie mówiłeś o Ojcu Rydzyku No jasne, że o niego mi chodziło. Chciałem pokazać, że wszyscy od razu będziecie wiedzieli o co chodzi (co chyba o czymś świadczy) Cytuj: Byłem na forum ARSUD - nia ma tam topicu o WOŚP
Bo to forum o całkiem innej tematyce.
Zdroofko
|
| Wt lut 08, 2005 0:46 |
|
 |
|
Spoonman
|
qrczak7 napisał(a): Chciałem pokazać, że wszyscy od razu będziecie wiedzieli o co chodzi (co chyba o czymś świadczy)
Chyba - słowo klucz. O czym to ma niby świadczyć ?
pzdr 
|
| Wt lut 08, 2005 7:44 |
|
 |
|
nospheratu
|
meritus napisał(a): kamera nie kłamie kryterium obiektywizmu jest prawda, a kłamstwo trudno TVTrwam wykazać
Fajnie, tylko zawsze można tak przedstawić fakty aby wyglądały jak najgorzej. Tylko dlaczego tv-(nie)trfam przykleiła się do Owsiaka, WOŚP i przystanku Woodstok?
Na większości juvenaliów w polskich miastach występują ostrzejsze zespoły niż na woodstoku, nieletni litrami żłopią piwo i wina owocowe. Jakoś tego trfam nie pokazuje. Nie pokazało też nowego śmigłowca big >R< i jego wypasionej limuzyny za 2 mln?
_________________ Mors dicit
|
| Wt lut 08, 2005 12:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kamera nie kłamie.
Zależy tylko co kamerzysta chce ukazać, uwypuklić, a czego "nie dostrzec".
Zawsze tak było i dotyczy wszystkich mediów.
|
| Wt lut 08, 2005 12:32 |
|
 |
|
meritus
|
nospheratu
Nie osmieszaj się tym helikopterem i pogłoskami o samochodzie. To jest tragikomiczne jeżeli uwierzyłeś w te bzdury. Zaczynam sądzić, że jeżeli napiszą, że ziemia jest płaska w jakimś dzienniku to wielu uwierzy i będzie to propagować np na tym forum .
Pokazano fakty z Przystanku Woodstock - oczywiście skoncentrowano się na pokazaniu tego, co ukazywało zezwierzęcenie tam panujące (taplanie się w błocie z fekaliami, chlanie, satanistyczne gesty, piekielne muzyka niektórych zespołów, nienawistne wrzaski Owsiaka nt. Naszego Dziennika - to było.) Pokazano też wielu ludzi, którzy przybywali na Woodstock - stwierdzali swoją aprobatę, pokazano jak dzieci się pięknie bawiły, a komentarz ograniczono do minimum.
|
| Wt lut 08, 2005 12:53 |
|
|
|