Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 21:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
 RÓBTA CO CHCETA PANA OWSIAKA 
Autor Wiadomość

Karrika - a zatem uważasz, że jest przeciwny Orkiestrze, bo chce jest zazdrosny o zebrane kwoty i chce je dla siebie? Bo to napisał qrczak i przeciw temu zaprotestowałam.

A masz na to jakiś dowód, czy tylko swoje wewnętrzne przekonanie?

Wt sty 18, 2005 10:43

Wyrażę się jaśniej: nie przepadam za o. Rydzykiem i jest to moje PRYWATNE zdanie. Natomiast nie napisałam, że uważam, że jest okzazdrosny o pieniądze itp. To co Rydzyk myśli o orkiestrze mało mnie akurat obchodzi( bo jak sama napisałam nie przepadam za Owsiakiem), mnie akurat co innego drażni u niego- Rydzyka

Wt sty 18, 2005 11:43

Nawet swoim zdaniem nie wolno obrażać, qrczak - chyba, że masz dowód na takie myślenie O. Rydzyka (w dodatku określenie "jego konto" sugeruje konto prywatne).
W moim poście nie pojawilo sie nazwisko Rydzyk. A jako, iż tylko winni się tłumacza...

Cytuj:
Karrika - a zatem uważasz, że jest przeciwny Orkiestrze, bo chce jest zazdrosny o zebrane kwoty i chce je dla siebie

Wciąż zgłasza jakieś nieziemskie roszczenia nie wiadomo skąd. A jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę !

Cytuj:
To co Rydzyk myśli o orkiestrze mało mnie akurat obchodzi( bo jak sama napisałam nie przepadam za Owsiakiem),

A mi sie nie podoba wlaśnie to. Mniejsza juz o nawiedzone rozgłosnie radiowe, nie podoba mi sie, że rzuca kłody pod nogi przedsięwzięcia, na które sam nigdy by się nie poważyl. Chce miec monopol na wszelakie imprezy charytatywne. Zapomina jednak o jednym - do tego typu spraw trzeba byc uczciwy, a taki właśnie jest Owsiak.

Siema !

So sty 22, 2005 22:41
Zobacz profil WWW

W moim poście nie pojawilo sie nazwisko Rydzyk. A jako, iż tylko winni się tłumacza...

Kpisz Qrczak czy o drogę pytasz ??

qrczak7 napisał(a):
Przemawiacie ustami ojca R..

Jak mi napiszesz, że w Polsce jest setki bądź tysiąca Ojców R. to Cię zabije śmiechem...

pzdr ;-)

Pn sty 24, 2005 7:04

Jak mi napiszesz, że w Polsce jest setki bądź tysiąca Ojców R. to Cię zabije śmiechem...

Wystarczy dwóch. A skad wiesz którego z nich miałem na myśli ?
Chodziło mi oczywiscie, o moderatora forum ARSUD - Rythina, który tytułuje siebie ojcem R.

To wy odebraliście to jako atak na ojca Rydzyka, chyba zatem ma coś na sumieniu... :)

Pn sty 24, 2005 14:43
Zobacz profil WWW

Byłem na forum ARSUD - nia ma tam topicu o WOŚP. Nie znalazłem tam też nic o 'ojcu R.' - być może jest gdzieś indziej gdzie nie znalazłe :)

Ale powiedz tak z ręką na sercu, że nie mówiłeś o Ojcu Rydzyku :clever:

pzdr ;-)

Śr sty 26, 2005 10:11

heheheh spoonmen:)), no jak to nie wiezrysz kurczakowi:)), jak możesz :biggrin: :lol: :lol: :lol:

N sty 30, 2005 17:14

Odchodząc od tematu domniemanych (bądź nie) opisów niektórych forumowiczów chciałbym zapytać czy ktokolwiek z desputantów był na Przystanku Woodstock (obiektywnie a nie z tv trwam!)??
Jeżeli ktoś był kiedyś na koncercie hardrockowym (albo deathmetalowym w klubie :D )pod churką to zna te realia i woodstock nie zrobił na nim negatywnego wrażenia. Nie ma co płakać i oskarżać p. Owsiaka o organizowanie szatańskich zabaw

N sty 30, 2005 20:53

poozdro

Wt lut 08, 2005 0:37

kryterium obiektywizmu jest prawda, a kłamstwo trudno TVTrwam wykazać

Wt lut 08, 2005 0:45

Ale powiedz tak z ręką na sercu, że nie mówiłeś o Ojcu Rydzyku

No jasne, że o niego mi chodziło. Chciałem pokazać, że wszyscy od razu będziecie wiedzieli o co chodzi (co chyba o czymś świadczy)

Cytuj:
Byłem na forum ARSUD - nia ma tam topicu o WOŚP

Bo to forum o całkiem innej tematyce.

Zdroofko

Wt lut 08, 2005 0:46
Zobacz profil WWW

Chciałem pokazać, że wszyscy od razu będziecie wiedzieli o co chodzi (co chyba o czymś świadczy)

Chyba - słowo klucz. O czym to ma niby świadczyć ?

pzdr ;-)

Wt lut 08, 2005 7:44

kamera nie kłamie kryterium obiektywizmu jest prawda, a kłamstwo trudno TVTrwam wykazać

Fajnie, tylko zawsze można tak przedstawić fakty aby wyglądały jak najgorzej. Tylko dlaczego tv-(nie)trfam przykleiła się do Owsiaka, WOŚP i przystanku Woodstok?

Na większości juvenaliów w polskich miastach występują ostrzejsze zespoły niż na woodstoku, nieletni litrami żłopią piwo i wina owocowe. Jakoś tego trfam nie pokazuje. Nie pokazało też nowego śmigłowca big >R< i jego wypasionej limuzyny za 2 mln?

Wt lut 08, 2005 12:21
Zależy tylko co kamerzysta chce ukazać, uwypuklić, a czego "nie dostrzec".
Zawsze tak było i dotyczy wszystkich mediów.

Wt lut 08, 2005 12:32

Nie osmieszaj się tym helikopterem i pogłoskami o samochodzie. To jest tragikomiczne jeżeli uwierzyłeś w te bzdury. Zaczynam sądzić, że jeżeli napiszą, że ziemia jest płaska w jakimś dzienniku to wielu uwierzy i będzie to propagować np na tym forum .

Pokazano fakty z Przystanku Woodstock - oczywiście skoncentrowano się na pokazaniu tego, co ukazywało zezwierzęcenie tam panujące (taplanie się w błocie z fekaliami, chlanie, satanistyczne gesty, piekielne muzyka niektórych zespołów, nienawistne wrzaski Owsiaka nt. Naszego Dziennika - to było.) Pokazano też wielu ludzi, którzy przybywali na Woodstock - stwierdzali swoją aprobatę, pokazano jak dzieci się pięknie bawiły, a komentarz ograniczono do minimum.

Wt lut 08, 2005 12:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona