Przegląd prasy i Aktualności
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
Darek, lepiej skorzystaj z tej rady, zamiast politykować: http://demotywatory.pl/2296461/Nie-robcie-politykiwłaśnie leci w TVP 1 Polska gra z Holandią.
|
Śr cze 01, 2016 19:58 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
to jest watek polityczny a nie sportowy . kapitalny wyklad godzine temu na TRWAM red . Michalkiewicza . Totalna chce by 4 czerwca , czyli Dzien Konfidenta ustanowic swietem panstwowym . a Schetyna uroczyscie dzis zameldowal - " potrzebna jest kapitulacja Jaroslawa " . tyle ze Jaroslaw wygral w wolnych i sprawiedliwych wyborach . tego obywatel Schetyna nie wie ?
|
Śr cze 01, 2016 20:49 |
|
 |
Johnny99
|
Polacy nie wybrali Jarosława na Naczelnika państwa, który o wszystkim osobiście decyduje, z nikim nie prowadzi dialogu i nikogo nie pyta o zdanie. Takich wyborów nie było, więc i Jarosław w nich nie wygrał i nie powinieneś o tym zapominać.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr cze 01, 2016 22:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Polacy nie wybrali Jarosława na Naczelnika państwa, który o wszystkim osobiście decyduje, z nikim nie prowadzi dialogu i nikogo nie pyta o zdanie. Takich wyborów nie było, więc i Jarosław w nich nie wygrał i nie powinieneś o tym zapominać. Sam się wybrał - Jarosław Samozwaniec  .
|
Śr cze 01, 2016 22:13 |
|
 |
Dariusz-555
|
wygralo PiS pod przewodnictwem Jaroslawa na zyczenie polskich wyborcow. A skoro Jaroslaw wygral to rozdaje karty. czy teraz jest bardziej zozumiale Obywatelu Johnny ?
jak sie komus nie podoba Polska Jaroslawa to caly swiat do dyspozycji. emigracja w dowolnym kierunku.
no a gdyby komus nie chcialo sie emigrowac , to musi sie stosowac do regul Jaroslawa , czy sie podoba czy nie.
|
Śr cze 01, 2016 23:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oglądaj mecz, albo rób siatke na ogrodzenia jak nie masz zajęcia.
|
Śr cze 01, 2016 23:04 |
|
 |
Dariusz-555
|
widze ze mocno troszczysz sie o moje wrazenia sportowe . zatem komunikuje ze bede ogladal z Irlandia 12 czerwca , z Niemcami 16 czerwca i z Ukraina 21 czerwca . zadowolona ?
no a w polityce jak w sporcie - zwyciezca bierze wszystko . Jaroslaw bierze wszystko . i slusznie .
|
Cz cze 02, 2016 3:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To nie byly wybory na krola Polski.
A co emigracji: jestes przygotowany na powrot do Polski Jaroslawa? Brexit niedlugo a ty juz sie cieszysz na rozpad unii. Jak facet, ktory piluje galaz, na ktorej siedzi...
|
Cz cze 02, 2016 6:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): 1. czyli im wieksze poddanstwo wobec zagranicy tym wieksza rola Panstwa . czy dobrze zrozumialem ? Członkostwo w strukturach UE jako poddaństwo traktują jedynie ludzie o mentalności niewolników....od 77% do 90% Polaków popiera i jest zadowolonych z obecności RP w strukturach UE. Cytuj: 2. czyli za PO Polska byla bogata . czy dobrze zrozumialem ? Zależy co kto rozumie przez "bogata", przynajmniej nie była izolowana na arenie międzynarodowej i kapitał nie uciekał.
|
Cz cze 02, 2016 7:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobra zmiana i ruiny nic sie różnią....rząd PO+PSL w perspektywie przegranej zaniedbał, rząd PiS zajęty rozwalaniem Polski uznała za stosowne zaniechanie.....a zapłacimy my  .... http://www.money.pl/gospodarka/unia-eur ... 94115.html
|
Cz cze 02, 2016 8:22 |
|
 |
Johnny99
|
Dariusz-555 napisał(a): wygralo PiS pod przewodnictwem Jaroslawa na zyczenie polskich wyborcow. A skoro Jaroslaw wygral to rozdaje karty. czy teraz jest bardziej zozumiale Obywatelu Johnny ? Nie, bo - tak jak napisała Kael - Polska jest Rzecząpospolitą, a nie udzielnym księstwem Jarosława. Właśnie dlatego nazywamy się obywatelami, a nie poddanymi. Czy teraz jest to bardziej zrozumiałe, Obywatelu Dariuszu? Cytuj: jak sie komus nie podoba Polska Jaroslawa to caly swiat do dyspozycji. emigracja w dowolnym kierunku. Polska nie jest własnością Jarosława, tylko nas wszystkich, m.in. moją - i nie zamierzam pozwalać komukolwiek przerabiać ją na swoją modłę, bez liczenia się z czyimkolwiek zdaniem. Cytuj: no a gdyby komus nie chcialo sie emigrowac , to musi sie stosowac do regul Jaroslawa , czy sie podoba czy nie. Nie, nie musi. I nie będzie.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz cze 02, 2016 8:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz cze 02, 2016 8:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Młodzi nadzieją dla Polski! Świetne wystąpienie Franciszka Dąbrowy w Sejmie RP skierowane do KODowców: kogo wy bronicie??? http://niezalezna.pl/81247-franciszek-d ... bacz-wideo
|
Cz cze 02, 2016 8:43 |
|
 |
SweetChild
|
Dariusz-555 napisał(a): wygralo PiS pod przewodnictwem Jaroslawa na zyczenie polskich wyborcow. A skoro Jaroslaw wygral to rozdaje karty. (...) no a gdyby komus nie chcialo sie emigrowac , to musi sie stosowac do regul Jaroslawa , czy sie podoba czy nie. Jarosław wygrał i ma prawo rozdawać karty, ale nie ma prawa zmieniać reguł gry. A reguły Jarosława to może sobie na swoim prywatnym folwarku wprowadzać 
|
Cz cze 02, 2016 8:44 |
|
 |
Johnny99
|
Młodzi nadzieją dla Polski! Świetne wystąpienie Karoliny Wójcickiej w Sejmie RP skierowane do PiSowców: jest mi wstyd za to, w jaki sposób rządzicie naszym państwem! https://www.youtube.com/watch?v=TcYbT_lBCH8
|
Cz cze 02, 2016 8:48 |
|
|
|