Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Widze, ze przymiotniki gita zna. A aktywna pani premier Kopacz, to sie gicie podoba? Czy premier powinna dla odmiany "siedziec pod zyrandolem"?
|
Wt paź 13, 2015 14:40 |
|
|
|
 |
andej
|
niewiarek napisał(a): Postawienie Pana Michnika po tej samej stronie co Panóew Urbana, Rakowskiego czy Kiszczaka jest jedynie świadectwem jak marna jest Twoja wiedza o najnowszych dziejach Twojej Ojczyzny. Oj, warto coś poczytać, zanim zacznie się pluć.
Znam z autopsji. Znam też kogoś (osobę publiczną, artystę), który bywa w domu jednego z wymienionych. I opowiada, kogo tam spotyka. Świadectwo z pierwszej ręki mi wystarcza. niewiarek napisał(a): Jeśli możesz wskazać gdzie namawiałem małolatów, w zasadzie kogokolwiek, do marychy, dopalaczy to zacytuj gdzie była taka moja wypowiedz. Jeśli zabrakło Ci okularów i sobie coś ubzdurałeś, to będę usatysfakcjonowany jeśli, ot tak normalnie, odszczekasz swoje pomówienia.
Tak samo jak mnie pomawiasz o takie namowy. Albo masz jaja, albo zbuki. Masz honor, czy tylko nieuzasadnione plucie w buzi?
Nie namawiałeś, przynajmniej na tym forum. Anim ja tak napisał. W poście "Pn paź 17, 2011 7:29 Posty: 419" przeciwstawiasz wartości niesione przez Kościół, swoim wartościom. Przeszkadza Ci "krzyż wetknięty w dziurkę od klucza". Honoru wprawdzie nie mam, ale pomawiasz mnie o to, czegom nie uczynił. Ciebie, ani nikogo innego nie oceniałem. Nie wydawałem świadectwa. Gdybyś czytał bez zacietrzewiania się, dotarłby tryb warunkowy zdania. Może przed odpowiadaniem warto zaparzyć melisę? Z tego ataku wnoszę, że na postawioną kwestię odpowiadasz negatywnie?
|
Wt paź 13, 2015 15:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Prezydent Andrzej Duda jest prezydentem aktywnym, nie takim siedzącym pod żyrandolem, jak jego poprzednik-Komorowski. Aktywnie razem z Olkiem kibicują drużynie, która zasługuje na ocenę stan polskiego sportu, zwłaszcza gier zespołowych jest smutnym odzwierciedleniem stanu polskiego państwa, A. Duda 23.08.2013r......zatem marna drużyna jak państwo, czy wspaniały stan państwa porównywalny do stanu drużyny......ciekawe  andej - rozumiem, ze jesteś już po melisie i wyjaśnisz na spokojnie - którego byłego prezydenta syn siedział za aferę ze SKOK-ami?
|
Wt paź 13, 2015 15:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Prezydent Andrzej Duda jest prezydentem aktywnym, nie takim siedzącym pod żyrandolem, jak jego poprzednik-Komorowski. Aktywnie razem z Olkiem kibicują drużynie, która zasługuje na ocenę stan polskiego sportu, zwłaszcza gier zespołowych jest smutnym odzwierciedleniem stanu polskiego państwa, A. Duda 23.08.2013r......zatem marna drużyna jak państwo, czy wspaniały stan państwa porównywalny do stanu drużyny......ciekawe  andej - rozumiem, ze jesteś już po melisie i wyjaśnisz na spokojnie - którego byłego prezydenta syn siedział za aferę ze SKOK-ami? To w 2013 r. Andrzej Duda był już prezydentem???  Nie wiedziałam!
|
Wt paź 13, 2015 17:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli gicie nie przeszkadza rozdwojenie jazni pana Dudy. Jako prezydent mowi i robi co innego niz robil obywatel Duda. Ale to jest ok. Najwazniejsze ze jest ... aktywny.
|
Wt paź 13, 2015 17:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Czyli gicie nie przeszkadza rozdwojenie jazni pana Dudy. Jako prezydent mowi i robi co innego niz robil obywatel Duda. Ale to jest ok. Najwazniejsze ze jest ... aktywny. To co nie przeszkadza gicie, przeszkadza Kael i odwrotnie 
|
Wt paź 13, 2015 17:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Albo ktos ma spojna osobowosc, albo nie ma zadnej i robi co mu partia (prezes) kaze albo wiatr wieje. U PAD, jak widze, dla gity to zaleta. U innych politykow - niewybaczalna wada.
|
Wt paź 13, 2015 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Albo ktos ma spojna osobowosc, albo nie ma zadnej i robi co mu partia (prezes) kaze albo wiatr wieje. U PAD, jak widze, dla gity to zaleta. U innych politykow - niewybaczalna wada. U Kael też niewybaczalna wada 
|
Wt paź 13, 2015 20:48 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): andej - rozumiem, ze jesteś już po melisie i wyjaśnisz na spokojnie - którego byłego prezydenta syn siedział za aferę ze SKOK-ami? To mi się podoba. Zapewne mam totalną sklerozę. Albo konfabulujesz. Sprawdź, zanim napiszesz. Bo napisałem coś innego. Ale całkowicie Cię rozumiem. Wystarczy odpowiednią ilość razy oskarżyć o coś, aby wszyscy uważali, że tak było. Przykład GW i TVN działa. Oni tak samo robią. Najpierw sprawdź, co napisałem. Potem porozmawiamy o szczegółach. Dla ułatwienie podam hasła: Wołomin, Ursus.
|
Wt paź 13, 2015 20:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): andej - rozumiem, ze jesteś już po melisie i wyjaśnisz na spokojnie - którego byłego prezydenta syn siedział za aferę ze SKOK-ami? To mi się podoba. Zapewne mam totalną sklerozę. Albo konfabulujesz. Sprawdź, zanim napiszesz. Bo napisałem coś innego. Ale całkowicie Cię rozumiem. Wystarczy odpowiednią ilość razy oskarżyć o coś, aby wszyscy uważali, że tak było. Przykład GW i TVN działa. Oni tak samo robią. Najpierw sprawdź, co napisałem. Potem porozmawiamy o szczegółach. Dla ułatwienie podam hasła: Wołomin, Ursus. I chyba ten Bierecki już siedzi w więzieniu razem z synem jednego z naszych prezydentów za udział w wyprowadzaniu kasy ze SKOK Wołominwpis, 12.10.godz 13,07, wątek: Idziemy na wybory. Powtarzam - którego byłego prezydenta?
|
Śr paź 14, 2015 7:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pomoge andejowi w przypominaniu sobie wlasnych slow: viewtopic.php?p=872150#p872150andej napisał(a): Alus napisał(a): Powalająco wiarygodne źródła podajesz  ....czyżby J. Kaczyński w oparciu o nie usunął Biereckiego z PiS  Właśnie. Powinie dać mu jedynkę na jakiejś liście. Ale nie bierze przykładu z Platformy. I chyba ten Bierecki juz siedzi w więzieniu razem z synem jednego z naszych prezydentów za udział w wyprowadzaniu kasy ze SKOK Wołomin.
|
Śr paź 14, 2015 7:56 |
|
 |
niewiarek
|
Ja, niewiarek, w jednym z postów napisałem tak (każdy może sprawdzić): Cytuj: Ja musiałem dowiedzić się jak wygląda cipka przez dziurkę od klucza. Te dzisiejsze dzieciaki też? Bo tu ktoś ci pogrozi krzyżem za nadmierną ciekawość. Andej pisze: Cytuj: przeciwstawiasz wartości niesione przez Kościół, swoim wartościom. Przeszkadza Ci "krzyż wetknięty w dziurkę od klucza". Skoro umieszczasz coś w cudzysłowie, to sugerujesz, że taka była czyjaś wypowiedz. Bardzo proszę abyś nie wtykał mi w brzuch nie mojego dziecka. Andej pisze: Cytuj: Sugerujesz, że na lekcjach religii powinno się uczyć seksu? Najlepiej aby czynił to ksiądz z nieletnimi? To by się ucieszyli Michnik z Urbanem i Palikot z Grodzką. Dlaczego znowu usiłujesz wepchnąć mi w brzuch coś o czym nawet nie pomyślałem? Seks z nieletnimi księża uprawiają od dawien dawna. Dzisiaj część z tych bezeceństw wyochodzi na światło dzienne. Powiedz na jakiej podstawie twierdzisz, że Michnik z Urbanem i Palikot z Grodzką ucieszyliby się z seksu księdza z nieletnimi? Powiedzieli Ci? Czy tylko plujesz, żeby pluć, szkalować?Ciekawe jak to ma się do chrześcijańskich wartości. Pewnie Michnik z Urbanem i ci pozostali i tak Ci nie odpowiedzą, bo już dawno doszli do wniosku, że nie warto tracić czasu na wysyłane przez niektórych brednie, mroczne urojenia.
|
Cz paź 15, 2015 7:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na pytanie:Jaki jest Prezydent Duda, można odpowiedzieć; młody, a ja mogę dodać, dwa lata młodszy od mojej córki. Więcej na temat Prezydenta tutaj: http://www.prezydent.pl/prezydent/biogr ... zeja-dudy/
|
Cz paź 15, 2015 8:35 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): I chyba ten Bierecki już siedzi w więzieniu razem z synem jednego z naszych prezydentów za udział w wyprowadzaniu kasy ze SKOK Wołominwpis, 12.10.godz 13,07, wątek: Idziemy na wybory. Powtarzam - którego byłego prezydenta? Serdecznie przepraszam. Gdy będę wstawiał ironiczne uwagi, postaram się w nawiasie podawać, że jest to ironia. Może to pomoże w interpretacji.
|
Cz paź 15, 2015 8:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): I chyba ten Bierecki już siedzi w więzieniu razem z synem jednego z naszych prezydentów za udział w wyprowadzaniu kasy ze SKOK Wołominwpis, 12.10.godz 13,07, wątek: Idziemy na wybory. Powtarzam - którego byłego prezydenta? Serdecznie przepraszam. Gdy będę wstawiał ironiczne uwagi, postaram się w nawiasie podawać, że jest to ironia. Może to pomoże w interpretacji. Taka jest przyjęta powszechnie zasada. Inaczej należy czytać jako podawanie rzeczywistych faktów lub oszczerstwo.
|
Cz paź 15, 2015 8:45 |
|
|
|