Cytuj:
Jak moze mezczyzna kobiecie, ktora darzy uczuciem, na to pozwolic?
A moze nie darzy a tylko.....
Wygrubiony komentarz odebrałem personalnie, i to do niego odniosłem to, co napisałem w poprzednim poście. Po prostu odebrałem to tak, że sugerujesz, że byłem z kobietą tylko dla seksu i nic do niej nie czułem. Sama się zastanów, czy taki komentarz powienien mieć miejsce w dyskusji.
Cytuj:
Chcesz abny szanowano Twoje zdanie, Twoje wolne wybory, to uszanuj tez wolne wybory aptekarzy, ktorym sumienie kaze bronic kobiety przed szkodliwoscia srodkow antykoncepcyjnych oraz bronic zycia poczetego.
Obrona życia poczętego nie była tematem ostatnich 5-ciu stron postów w tej dyskusji. Natomiast o wolnym wyborze aptekarzy możemy dyskutować bez wchodzenia z butami w sferę uczuciową, jaka istnieje między ludźmi.
Cytuj:
Kazdy lekarz ginekolog doskonale orientuje sie o szkodliwosci antykoncepcji, niestety nie wszyscy o tym glosno mowia, z wiadomych przyczyn.
Lucyno, na temat tej szkodliwości porozmawiajmy w temacie o antykoncepcji, jeśli już mamy o tym dyskutować.
Na razie stoimy przed faktem takim, że w każdym cywilizowanym kraju środki hormonalne są legalne, a w tych, gdzie jeszcze istnieje pojęcie "leku refundowanego" część z nich jest refundowana. Obracamy się w takich realiach i o takich dyskutujemy.
Teresse napisał(a):
Dlaczego cholera?? Ty płaciłeś za te leki i żal Ci kasy, czy co?Dziwne, bo tak duzo piszesz o twojej lukratywnej pensji...
Teresse, pieniądze to najmniejszy problem. Chodziło o to, że z tego powodu byłem święcie przekonany, że wszzystkie hormonalne środki nie są refundowane.
Cytuj:
A moze to komentarz miał dodać Ci samczego uroku w oczach czytających??
albo ustawić cię na pozycji samca alfa tego portalu- który zaliczył najwięcej kobiet ...
dziecinada...
Nazywaj sobie dziecinadą co chcesz, sama nie raz spotkałaś się z tym stwierdzeniem w odniesieniu do swoich postów.
Cześć rzeczy, które piszę, wynika z moich doświadczeń, niektóre dotyczą też doświadczeń jakie miałem z kobietami. Nie chwalę się, nie piszę, ile ich było i jakie były. Stwierdzam goły fakt.
Cytuj:
nie dziel się nim w internecie, to nikt nie będzie się w nie wtryniał...
Posłuchaj mnie, kobieto. Pokaż mi, gdzie w tym temacie napisałem cokolwiek o uczuciu między kobietą a mężczyzną, co? Gdzie napisałem coś o relacjach między innymi? Widzisz coś takiego? Bo ja nie. W takim razie proszę Cię, o nie sugerowanie, że napisałem coś, czego nie napisałem.
Crosis