Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 18:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Wolność sumienia aptekarzy. 
Autor Wiadomość
cholera, że też moje kobiety zawsze brały te nierefundowane:
:shock:

Dlaczego cholera?? Ty płaciłeś za te leki i żal Ci kasy, czy co?Dziwne, bo tak duzo piszesz o twojej lukratywnej pensji...

A moze to komentarz miał dodać Ci samczego uroku w oczach czytających??
albo ustawić cię na pozycji samca alfa tego portalu- który zaliczył najwięcej kobiet ...??

dziecinada... :?

Cytuj:
Co zaś do mojego uczucia do kobiet, to możesz po chamsku nie sugerować czegokolwiek na ten temat? Nic nie wiesz ani o mnie, ani o nich wieć za przeproszeniem, nie wtryniaj nosa w moje życie osobiste.

nie dziel się nim w internecie, to nikt nie będzie się w nie wtryniał...

Komentarz, niby przypadkowy o zaliczonych kobietach, nie wywołał masowych zachwytów i to cię wyprowadziło z rownowagi...

Śr lis 07, 2007 15:44
Crosis, Moje stwierdzenie "Jak moze mezczyzna kobiecie, ktora darzy uczuciem, na to pozwolic?"
jest bardzo ogolne i wcale w tym momencie nie myslalam o zadnej konkretnej osobie.

Kazdy lekarz ginekolog doskonale orientuje sie o szkodliwosci antykoncepcji, niestety nie wszyscy o tym glosno mowia, z wiadomych przyczyn.

Chcesz abny szanowano Twoje zdanie, Twoje wolne wybory, to uszanuj tez wolne wybory aptekarzy, ktorym sumienie kaze bronic kobiety przed szkodliwoscia srodkow antykoncepcyjnych oraz bronic zycia poczetego.

Śr lis 07, 2007 15:45
Jak moze mezczyzna kobiecie, ktora darzy uczuciem, na to pozwolic?
A moze nie darzy a tylko.....

Wygrubiony komentarz odebrałem personalnie, i to do niego odniosłem to, co napisałem w poprzednim poście. Po prostu odebrałem to tak, że sugerujesz, że byłem z kobietą tylko dla seksu i nic do niej nie czułem. Sama się zastanów, czy taki komentarz powienien mieć miejsce w dyskusji.

Cytuj:
Chcesz abny szanowano Twoje zdanie, Twoje wolne wybory, to uszanuj tez wolne wybory aptekarzy, ktorym sumienie kaze bronic kobiety przed szkodliwoscia srodkow antykoncepcyjnych oraz bronic zycia poczetego.

Obrona życia poczętego nie była tematem ostatnich 5-ciu stron postów w tej dyskusji. Natomiast o wolnym wyborze aptekarzy możemy dyskutować bez wchodzenia z butami w sferę uczuciową, jaka istnieje między ludźmi.

Cytuj:
Kazdy lekarz ginekolog doskonale orientuje sie o szkodliwosci antykoncepcji, niestety nie wszyscy o tym glosno mowia, z wiadomych przyczyn.

Lucyno, na temat tej szkodliwości porozmawiajmy w temacie o antykoncepcji, jeśli już mamy o tym dyskutować.

Na razie stoimy przed faktem takim, że w każdym cywilizowanym kraju środki hormonalne są legalne, a w tych, gdzie jeszcze istnieje pojęcie "leku refundowanego" część z nich jest refundowana. Obracamy się w takich realiach i o takich dyskutujemy.

Teresse napisał(a):
Dlaczego cholera?? Ty płaciłeś za te leki i żal Ci kasy, czy co?Dziwne, bo tak duzo piszesz o twojej lukratywnej pensji...

Teresse, pieniądze to najmniejszy problem. Chodziło o to, że z tego powodu byłem święcie przekonany, że wszzystkie hormonalne środki nie są refundowane.

Cytuj:
A moze to komentarz miał dodać Ci samczego uroku w oczach czytających??
albo ustawić cię na pozycji samca alfa tego portalu- który zaliczył najwięcej kobiet ...

dziecinada...

Nazywaj sobie dziecinadą co chcesz, sama nie raz spotkałaś się z tym stwierdzeniem w odniesieniu do swoich postów.

Cześć rzeczy, które piszę, wynika z moich doświadczeń, niektóre dotyczą też doświadczeń jakie miałem z kobietami. Nie chwalę się, nie piszę, ile ich było i jakie były. Stwierdzam goły fakt.

Cytuj:
nie dziel się nim w internecie, to nikt nie będzie się w nie wtryniał...

Posłuchaj mnie, kobieto. Pokaż mi, gdzie w tym temacie napisałem cokolwiek o uczuciu między kobietą a mężczyzną, co? Gdzie napisałem coś o relacjach między innymi? Widzisz coś takiego? Bo ja nie. W takim razie proszę Cię, o nie sugerowanie, że napisałem coś, czego nie napisałem.

Crosis

Śr lis 07, 2007 16:30
Crosis, napisales "...Wygrubiony komentarz odebrałem personalnie."

Niczego nie sugerowalam, a ze wzieles to do siebie, to widoczne sumienie Ci ruszylo. Znam swoje intencje wiec stojac w prawdzie, szczerze to wyznaje.

*
"Na razie stoimy przed faktem takim, że w każdym cywilizowanym kraju środki hormonalne są legalne..."

Alez oczywiscie, srodkow hormonalnych jest bardzo wiele i moga sluzyc do leczenia.

Pewnie znow zostane posadzona o chamstwo, bez podstawnie zreszta.

Śr lis 07, 2007 21:45
Nie, nie będziesz. Po prostu omawianego posta pisałaś konkretnie do mnie, więc po prostu odebrałem uwagę personalnie. Mimo wszystko nie wydaje mi się, by ocenianie ludzkich uczuć było na miejscu.

Mimo wszystko, skoro piszesz, że nie miałaś takich intencji, przepraszam za wyrażenie "chamskie".

Co zaś się tyczy legalności, skutków i innych - to nie miejsce na tą dyskusję. W "Sam wymyśl temat" jest nowy temat o antykoncepcji hormonalnej. Jeśli uważasz, że masz godne uwagi informacje na ten temat, zapraszam.

Crosis

Śr lis 07, 2007 22:02

Zrobiłem mały research... cholera, że też moje kobiety zawsze brały te nierefundowane:

I całe szczęście. Nie są za dobre te refundowane, należą do środków starej generacji. Czasem lepiej dołożyć trochę pieniędzy i kupić środek bardziej nowoczesny.

Cz lis 08, 2007 10:11

Polecam do posłuchania nagrania w formacie mp3 z konferencji MaterCare INTERNATIONAL - "Ginekologia etyczna czyli ludzka", która odbyła się w Warszawie w dniach 10-14 października 2007

http://www.matercare.pl/?id=15

Wt lis 13, 2007 13:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7