Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3
Autor |
Wiadomość |
Stanisław Adam
|
Alus napisał(a): Trafiłam  ....Stanisław w poszukiwaniu spisków i agentów nie brzydzi się sięgnąć do "wiarygodnego" źródła - "Wprost", tygodnik zawłaszczony przez esbeka, sekretarza KCPZPR 
Nie trafiłaś. Pudło. Od prawie pół roku Wprost jest własnością cypryjskiej spółki.
Pn cze 30, 2008 8:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): Alus napisał(a): Trafiłam  ....Stanisław w poszukiwaniu spisków i agentów nie brzydzi się sięgnąć do "wiarygodnego" źródła - "Wprost", tygodnik zawłaszczony przez esbeka, sekretarza KCPZPR  Nie trafiłaś. Pudło. Od prawie pół roku Wprost jest własnością cypryjskiej spółki.
Tej samej od ktorej kupujemy rosyjski gaz czy tez rosyjska ropę 
|
Pn cze 30, 2008 8:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): Gruby napisał(a): Wiem ze trywializuję, bo prawdziwa wiara w Boga niewiele ma wspolnego z tym co czynia ww. ale jednak ....  Ale punktem wyjścia jest zawsze zaczynanie od siebie, dawanie świadectwa całym sobą, że jest się lepszym od takich dajmy na to "jak J.R. Nowak, St. Michalkiewicz, W. Wybranowski... ". Masz długą i kamienistą drogę przed sobą. Życzę wytrwałości. Powodzenia.
Jestem, bo chociaż jestem ateista przestrzegam te przykazania boże, ktore nie są "ideologiczne", no moze jeszcze z tym o cudzołóstwie jestem na bakier
A J.R. Nowak i W Wybraniecki z tymi przykazanianmi sa bardzo czesto na bakier..
Ps.
Moja droga niestety dobiega konca 
|
Pn cze 30, 2008 9:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tylko 80% i to dopiero od pół roku, a tow. Król pozostawił sobie 20% .
Jakby na to nie patrzeć - Stanisławie powołujesz się na media esbeckie "polskojęzyczne" 
|
Pn cze 30, 2008 9:06 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Alus napisał(a): Jakby na to nie patrzeć - Stanisławie powołujesz się na media esbeckie "polskojęzyczne" 
Taka jesteś wrażliwa? A gdyby ci obrączka do do pełnego kibelka wpadła, to co, nie wyjęłabyś? Tak i ja, zakładam gumowe rękawice, maskę z gazika i okulary ochronne i wydobywam z łajna to co źli ludzie tam przytopili.
Nawet Gazeta Wyborcza i der Dziennik pisują prawdę - przecież też "polskojęzyczne" - słusznie bo praktycznie mniemając, że trzeba się przecież jakoś uwiarygadniać. WSI24, przecież też esbecko konotowanej, też to się zdarza. Prawda jest prawdą, niezależnie od tego jak skalane usta ją mówią.
Czy akurat te cytowane wiadomości okażą się prawdą, czas pokaże.
Pn cze 30, 2008 10:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisłaaaawie???.....upały cy co  ....."GW, Dziennik pisują prawdę" 
|
Pn cze 30, 2008 11:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
LARK jak Urban, czyli arogancja władzy
Ci co czasy stanu wojennego znają z autopsji pamiętają pewnie różne zagrywki ówczesnego ministra propagandy. Osławione „Rząd się sam wyżywi” to tylko niewinna próbka.
On pluł nam swoimi słowami w twarz, a my mogliśmy tylko bezsilnie zaciskać zęby.
Dla mnie podwyżka wynagrodzenia, którą LARK zafundował prezesowi IPN Kurtyce w dniach, gdy media huczały o 60 tysiącach nagrody, którą otrzymał tenże prezes, to wręcz akademicki przykład takiej urbano-podobnej arogancji władzy
Nie wnikam, czy te 60 tysięcy nagrody, zostało przyznane i wypłacone zgodnie z prawem. Nie kwestionuje prawa pracodawcy do podwyższenia wynagrodzenia dyspozycyjnemu pracownikowi.
Ale przyznanie tej pożyczki właśnie w tych dniach, zanim została wyjaśniona sprawa nagród, odczuwam, jak policzek
LARK dobitnie i pogardliwie, tak jak niegdyś Urban, pokazał, że on tu rządzi, a my możemy tylko pyskować i tak jak w czasie stanu wojennego bezsilnie zaciskać zęby
Ale do czasu panie LARK .
|
Pn cze 30, 2008 12:23 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Alus napisał(a): Stanisłaaaawie???.....upały cy co  ....."GW, Dziennik pisują prawdę" 
Alus, na zdrowy chłopski rozum! Przecież gdyby we wszystkim kłamały, to nawet największe matoły by się w tym od razu połapały. A tak, gdy nieprawda otulona jest prawdą, to nawet prawdziwa inteligencja czytuje GW czy Dziennik i cmokają: dobre, dobre ...
Pn cze 30, 2008 12:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I jak tu nie wierzyć w to, że Kaczyńscy są namaszczeni przez górę.
Kiedy oni razem byli u władzy przed nami była tylko świetlana przyszłość i wszystko szło z górki.
Teraz kiedy Tusk dorwał sie do koryta to wiatr w oczy i pod górkę.
Nawet światowe trendy są przeciwko PO.
Litr benzyny za 6 zł? To nie utopia! KOSZMAR SIĘ SPEŁNIA
Szczegóły tutaj: http://www.tvn24.pl/-1,1555552,wiadomosc.html
Mówi się: "Lepszym szczęście sprzyja i to się sprawdza na 100%"
Bóg jest przeciwko Tuskowi, PO oraz popierającej go SB-ecji.
|
Pn cze 30, 2008 15:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Większej bzdury jak żyję jeszcze nie słyszałam!!!...
"Bóg jest przeciwko Tuskowi".....był już taki facet w historii - jakbyś nie wiedział to nazywał się Hitler - pisał on - "Bóg jest z nami".
Do czego jeszcze sięgniesz???....poradzę Ci.... gdy Tuskowii coś się uda, to pluj w niebo, bo widocznie Bóg zmienił upodobania.
|
Pn cze 30, 2008 15:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: gdy Tuskowii coś się uda, to pluj w niebo, bo widocznie Bóg zmienił upodobania.
Niezbadane są ścieżki Pana.
Dlatego też jeśli taka będzie wola jego i będzie mu sprzyjać, to nie mam nic przeciwko temu i nie wiem dlaczego miałbym pluć.
Jeżeli coś takiego przychodzi Tobie do głowy, to zapewne Ty złożeczyłaś 2,5 roku temu rzucałaś gromy w kierunku niebios.
Dla mnie ważne, żeby wszystkim się powodziło, ale chyba nie będzie tak jak sobie zamarzyłaś.
Na razie Pan Bóg odwrócił się od Tuska i PO. 
|
Pn cze 30, 2008 17:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pan Bóg nie preferuje a także nigdy nie odwraca się od nikogo....tylko ludzie porzucają Boga zwalając swoje przewiny na Niego.
Mnie nie przyszłoby do głowy, że Bóg podziela moje polityczne preferencje
A zapomniałeś, że "wszelka władza pochodzi od Boga"?
|
Pn cze 30, 2008 20:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: tylko ludzie porzucają Boga zwalając swoje przewiny na Niego.
Może być jak chcesz.
Tusk porzucił Boga, więc Bóg nie sprzyja Tuskowi.
Pierwszy raz kiedy go wykorzystał w kampani wyborczej na prezydenta biorąc ślub kościelny na pokaz.
Było to jedno z bardziej obrzydliwych posunięć z wykorzystaniem kościoła i wizerunku Boga.
Za to do niego (mowa o Tusku) czuję pogardę.
Zakłamanych ludzi jest wielu, ale na największe potępienie zasługuja ludzie, którzy na świadka biora Boga do czczych rzeczy.
Takoz on postapił przy tym ślubie kościelnym.
|
Pn cze 30, 2008 21:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Palikot zaproponował:
Cytuj: W jednym z magazynów dla panów powiedział, że "miękkie narkotyki można by chyba zalegalizować".
Teraz wiem co to jest przyjazne państwo.
Przyjazne dla:
1. Małżeństw homoseksualnych
2. Adopcji dla homoseksualistów
3. Narkotyków
4. Palikota, który ma chyba nie równo pod sufitem, a jest przez państwo - mimo tego - tolerowany, bo przecież wszystkie dzieci nasze są.
|
Wt lip 01, 2008 7:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris - wybacz, ale Twoja obsesja na punkcie PO i Tuska przekroczyła krytyczna granicę:(
Wiesz kogo preferuje Bóg, wiesz kto opuścił Boga.
Tworzysz bujdy na resorach.
Dorzucę Ci nowe osoby do obrzucania obelgami...S. Blumsztain oddaje order a J. Rakowiecki nie przyjął....zapałaj "swietym oburzeniem" - wszak znasz upodobania Boga  i huzia na wroga 
|
Wt lip 01, 2008 8:08 |
|
|
|