Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 7:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
Platforma od dawna kroczy w kierunku lewactwa, a powiedzenie:Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek, coraz bardziej pasuje do:diabłu ogarek.
Dowodem na to, jest brama Stoczni Gdańskiej im Lenina.
Prezydent Gdańska Adma Pawłowicz nie widzi w tym nic zdrożnego, wiadomo coraz bardziej przechyla się na stronę lewactwa.
Nie do wiary, kiedyś był konserwatystą i nawet należał do partii, która w nazwie maiła:"konserwatywna"
Obłuda Platformersów przekracza ludzkie pojęcie:
http://gita.salon24.pl/

Pn maja 14, 2012 14:41

Haha jesteś śmieszna buntujesz się o głupią nazwę. Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP którzy też nie są lepsi i mają wiele za skórą. Szkoda że jesteś ślepa i tego nie widzisz że wszyscy politycy są po jednych pieniądzach.

Pn maja 14, 2012 14:51
vulkan napisał(a):
Haha jesteś śmieszna buntujesz się o głupią nazwę. Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP którzy też nie są lepsi i mają wiele za skórą. Szkoda że jesteś ślepa i tego nie widzisz że wszyscy politycy są po jednych pieniądzach.

Lenin nie był głupcem, był komunistycznym zbrodniarzem, a to jest duża różnica.
P.s. Nazwa stoczni im Lenina, nie wróciła do Gdańska nawet za rządów SLD.

Pn maja 14, 2012 15:14
Alus napisał(a):
Żeby nie zapaść sie ze wstydu pod ziemię, nie popieram i nigdy nie poprę partii, która w celach politycznych gra Kościołem, a krzyż traktuje jako substytut.

Ale PO też "grała " Kościołem pewien czas. Znane są koneksje abp. Dziwisza z niektórymi politykami PO

Pn maja 14, 2012 15:16

Ale wciąż na dalszą cześć mojej wypowiedzi nie odpowiedziałaś.

Mnie głupia nazwa nie obchodzi.

Pn maja 14, 2012 15:17
vulkan napisał(a):
. Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP .

Nie wiem jak gita ale odpowiem za siebie. Ja dlatego głownie krytykuję PO ponieważ ta partia jest u władzy (i to kolejną kadencje). Ma najwięcej do powiedzenia w naszym kraju.Gdyby u władzy było np SLD to tą partie bym najbardziej krytykował

Pn maja 14, 2012 15:32
mykitos napisał(a):
Alus napisał(a):
Żeby nie zapaść sie ze wstydu pod ziemię, nie popieram i nigdy nie poprę partii, która w celach politycznych gra Kościołem, a krzyż traktuje jako substytut.

Ale PO też "grała " Kościołem pewien czas. Znane są koneksje abp. Dziwisza z niektórymi politykami PO

To powinien abp Dziwisz wzorem Piłata obmyć sobie ręce i zerwać koligacje rodzinne z racji przynależności owy do PO?
Albo pogonić z kurii księdza, bo jego brat jest posłem PO?
Nie słyszałam aby Tusk czy inny czołowy polityk PO, asystował ksieżom czy biskupom na jakichś pielgrzymkach.

Pn maja 14, 2012 16:28

"Tu się urodziłem, tu chcę żyć..." Tylko jak?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Pz7zAawOE8

Pn maja 14, 2012 18:03
Alus napisał(a):
Nie słyszałam aby Tusk czy inny czołowy polityk PO, asystował ksieżom czy biskupom na jakichś pielgrzymkach.

Ale "bufetowa" jaknajbardziej

Pn maja 14, 2012 19:22
mykitos napisał(a):
Alus napisał(a):

Ale "bufetowa" jaknajbardziej

Kto to jest "bufetowa"?

Pn maja 14, 2012 19:42
Alus napisał(a):
Kto to jest "bufetowa"?

Nie mów że nie wiesz...
To prezydent stolicy

Pn maja 14, 2012 20:23
mykitos napisał(a):
Alus napisał(a):
Kto to jest "bufetowa"?

Nie mów że nie wiesz...
To prezydent stolicy

Nie wiedziałam - a czemu "bufetowa"?
Niemniej widziałeś kiedyś HGW przemawiającą do wiernych od ołtarza?
Bo J. Kaczyński rok rocznie przekonuje pielgrzymów RM na Jasnej Górze, że tam gdzie jest on jest Polska.

Pn maja 14, 2012 21:35
Oj Alus- nie bez powodu Warszawiacy czasem się śmieją z HGW, że jest pobożna. Ona sobie zapracowała na taką opinię sama :D .

Alus napisał(a):

Niedawno odczytała w kościele św. Piotra i Pawła akt zawierzenia stolicy Matce Bożej Łaskawej.
Zresztą była to inicjatywa posła PO, aby zainicjować rok Piotra Skargi.

Prezydent Komorowski : życie społeczne i polityczne zawsze bywa pełne sporów i kontrowersji. Najważniejsze jednak, byśmy w toczonych polemikach nie zapominali o nadrzędnej racji jaką winno być dążenie do powszechnej zgody oraz świadomość, że swoją pracę dla Polski prowadzimy wspólnie i ku ogólnemu pożytkowi. Niech na tej drodze ks. Piotr Skarga będzie jednym z naszych duchowych przewodników
Nie ma to jak górnolotne słowa :D .

Pn maja 14, 2012 22:11
Val napisał(a):
Oj Alus- nie bez powodu Warszawiacy czasem się śmieją z HGW, że jest pobożna. Ona sobie zapracowała na taką opinię sama :D .

Alus napisał(a):

Niedawno odczytała w kościele św. Piotra i Pawła akt zawierzenia stolicy Matce Bożej Łaskawej.
Zresztą była to inicjatywa posła PO, aby zainicjować rok Piotra Skargi.

Prezydent Komorowski : życie społeczne i polityczne zawsze bywa pełne sporów i kontrowersji. Najważniejsze jednak, byśmy w toczonych polemikach nie zapominali o nadrzędnej racji jaką winno być dążenie do powszechnej zgody oraz świadomość, że swoją pracę dla Polski prowadzimy wspólnie i ku ogólnemu pożytkowi. Niech na tej drodze ks. Piotr Skarga będzie jednym z naszych duchowych przewodników
Nie ma to jak górnolotne słowa :D .

Nie wiedziałam o odczytywaniu przez HGW aktu zawierzenia.
Przewodnikiem duchowym nie musi być tylko duchowny, zatem jedenz naszych przewodników jest naturalnym stwierdzeniem.

Wt maja 15, 2012 7:20
Jak posłowie głosowali w sprawie pracy do 67 roku życia. Warto zapamiętać te nazwiska, tymbardziej że WSZYSCY posłowie Platformy poparli tę nieludzką ustawę;
http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144212

Wt maja 15, 2012 14:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Następna strona