Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
Platforma od dawna kroczy w kierunku lewactwa, a powiedzenie:Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek, coraz bardziej pasuje do:diabłu ogarek. Dowodem na to, jest brama Stoczni Gdańskiej im Lenina. Prezydent Gdańska Adma Pawłowicz nie widzi w tym nic zdrożnego, wiadomo coraz bardziej przechyla się na stronę lewactwa. Nie do wiary, kiedyś był konserwatystą i nawet należał do partii, która w nazwie maiła:"konserwatywna" Obłuda Platformersów przekracza ludzkie pojęcie: http://gita.salon24.pl/
|
Pn maja 14, 2012 14:41 |
|
|
|
 |
vulkan
|
Haha jesteś śmieszna buntujesz się o głupią nazwę. Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP którzy też nie są lepsi i mają wiele za skórą. Szkoda że jesteś ślepa i tego nie widzisz że wszyscy politycy są po jednych pieniądzach.
|
Pn maja 14, 2012 14:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Haha jesteś śmieszna buntujesz się o głupią nazwę. Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP którzy też nie są lepsi i mają wiele za skórą. Szkoda że jesteś ślepa i tego nie widzisz że wszyscy politycy są po jednych pieniądzach. Lenin nie był głupcem, był komunistycznym zbrodniarzem, a to jest duża różnica. P.s. Nazwa stoczni im Lenina, nie wróciła do Gdańska nawet za rządów SLD.
|
Pn maja 14, 2012 15:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Żeby nie zapaść sie ze wstydu pod ziemię, nie popieram i nigdy nie poprę partii, która w celach politycznych gra Kościołem, a krzyż traktuje jako substytut. Ale PO też "grała " Kościołem pewien czas. Znane są koneksje abp. Dziwisza z niektórymi politykami PO
|
Pn maja 14, 2012 15:16 |
|
 |
vulkan
|
Ale wciąż na dalszą cześć mojej wypowiedzi nie odpowiedziałaś.
Mnie głupia nazwa nie obchodzi.
|
Pn maja 14, 2012 15:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): . Zastanawiam się czemu cały czas krytykujesz Platformę, a nigdy nie PIS,SLD,SP . Nie wiem jak gita ale odpowiem za siebie. Ja dlatego głownie krytykuję PO ponieważ ta partia jest u władzy (i to kolejną kadencje). Ma najwięcej do powiedzenia w naszym kraju.Gdyby u władzy było np SLD to tą partie bym najbardziej krytykował
|
Pn maja 14, 2012 15:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Żeby nie zapaść sie ze wstydu pod ziemię, nie popieram i nigdy nie poprę partii, która w celach politycznych gra Kościołem, a krzyż traktuje jako substytut. Ale PO też "grała " Kościołem pewien czas. Znane są koneksje abp. Dziwisza z niektórymi politykami PO To powinien abp Dziwisz wzorem Piłata obmyć sobie ręce i zerwać koligacje rodzinne z racji przynależności owy do PO? Albo pogonić z kurii księdza, bo jego brat jest posłem PO? Nie słyszałam aby Tusk czy inny czołowy polityk PO, asystował ksieżom czy biskupom na jakichś pielgrzymkach.
|
Pn maja 14, 2012 16:28 |
|
 |
merkaba
|
|
Pn maja 14, 2012 18:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Nie słyszałam aby Tusk czy inny czołowy polityk PO, asystował ksieżom czy biskupom na jakichś pielgrzymkach. Ale "bufetowa" jaknajbardziej
|
Pn maja 14, 2012 19:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Nie słyszałam aby Tusk czy inny czołowy polityk PO, asystował ksieżom czy biskupom na jakichś pielgrzymkach. Ale "bufetowa" jaknajbardziej Kto to jest "bufetowa"?
|
Pn maja 14, 2012 19:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Kto to jest "bufetowa"? Nie mów że nie wiesz... To prezydent stolicy
|
Pn maja 14, 2012 20:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Kto to jest "bufetowa"? Nie mów że nie wiesz... To prezydent stolicy Nie wiedziałam - a czemu "bufetowa"? Niemniej widziałeś kiedyś HGW przemawiającą do wiernych od ołtarza? Bo J. Kaczyński rok rocznie przekonuje pielgrzymów RM na Jasnej Górze, że tam gdzie jest on jest Polska.
|
Pn maja 14, 2012 21:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oj Alus- nie bez powodu Warszawiacy czasem się śmieją z HGW, że jest pobożna. Ona sobie zapracowała na taką opinię sama  . Alus napisał(a): Niemniej widziałeś kiedyś HGW przemawiającą do wiernych od ołtarza? Niedawno odczytała w kościele św. Piotra i Pawła akt zawierzenia stolicy Matce Bożej Łaskawej. Zresztą była to inicjatywa posła PO, aby zainicjować rok Piotra Skargi. Prezydent Komorowski : życie społeczne i polityczne zawsze bywa pełne sporów i kontrowersji. Najważniejsze jednak, byśmy w toczonych polemikach nie zapominali o nadrzędnej racji jaką winno być dążenie do powszechnej zgody oraz świadomość, że swoją pracę dla Polski prowadzimy wspólnie i ku ogólnemu pożytkowi. Niech na tej drodze ks. Piotr Skarga będzie jednym z naszych duchowych przewodników Nie ma to jak górnolotne słowa  .
|
Pn maja 14, 2012 22:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Oj Alus- nie bez powodu Warszawiacy czasem się śmieją z HGW, że jest pobożna. Ona sobie zapracowała na taką opinię sama  . Alus napisał(a): Niemniej widziałeś kiedyś HGW przemawiającą do wiernych od ołtarza? Niedawno odczytała w kościele św. Piotra i Pawła akt zawierzenia stolicy Matce Bożej Łaskawej. Zresztą była to inicjatywa posła PO, aby zainicjować rok Piotra Skargi. Prezydent Komorowski : życie społeczne i polityczne zawsze bywa pełne sporów i kontrowersji. Najważniejsze jednak, byśmy w toczonych polemikach nie zapominali o nadrzędnej racji jaką winno być dążenie do powszechnej zgody oraz świadomość, że swoją pracę dla Polski prowadzimy wspólnie i ku ogólnemu pożytkowi. Niech na tej drodze ks. Piotr Skarga będzie jednym z naszych duchowych przewodników Nie ma to jak górnolotne słowa  . Nie wiedziałam o odczytywaniu przez HGW aktu zawierzenia. Przewodnikiem duchowym nie musi być tylko duchowny, zatem jedenz naszych przewodników jest naturalnym stwierdzeniem.
|
Wt maja 15, 2012 7:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak posłowie głosowali w sprawie pracy do 67 roku życia. Warto zapamiętać te nazwiska, tymbardziej że WSZYSCY posłowie Platformy poparli tę nieludzką ustawę; http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144212
|
Wt maja 15, 2012 14:59 |
|
|
|