|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 W OPARACH ABSURDU :-(
|
| Cz lip 12, 2007 5:55 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Gruby - w liście eurodeputowanych LPR jest niestety ziarno prawdy - panowie Kaczyńscy spiskowali z o. Rydzykiem, podjęli zapewne jakieś zobowiązania.
Prawda jest taka, że gdyby nie słuchacze RM, ani L. Kaczyński ani PiS mogliby nie odnieść zwycięstwa.
Stali się zakładnikami o. Dyrektora - i eurodeputowani tylko to im przypominają....stara prawda, co zasiejesz to zbierasz 
|
| Cz lip 12, 2007 9:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Hehe, co prawda, to prawda.
Jednak teraz mimo wszystko Rydzyk przegiął - kwestia tego, co zrobi prezydent. Jeśli schowa głowę w piasek i nie zareaguje to bedzie to śmierć polityczna - okaże się po prostu słabym człowiekiem, dajacym się lżyć, byleby tylko Rydzyk go polubił. Jednym słowem, dla tych, co oglądali Gumisie - Tołdi.
Crosis
|
| Cz lip 12, 2007 9:37 |
|
|
|
 |
|
Ukyo
|
Hmmm, a mnie zastanawia o co loto. Skoro mieli umowę, dlaczego Rydzyk tak głupio/sprytnie dokopał Kaczkom - nie wierzę żeby aż tak przejął się losem nienarodzonych. Dlaczego opisuje to prorządowy tygodnik?
|
| Cz lip 12, 2007 9:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Gruby - w liście eurodeputowanych LPR jest niestety ziarno prawdy - panowie Kaczyńscy spiskowali z o. Rydzykiem, podjęli zapewne jakieś zobowiązania. Prawda jest taka, że gdyby nie słuchacze RM, ani L. Kaczyński ani PiS mogliby nie odnieść zwycięstwa. Stali się zakładnikami o. Dyrektora - i eurodeputowani tylko to im przypominają....stara prawda, co zasiejesz to zbierasz 
Alus, mnie nie chodzi o polityczny handel i polityczną sitwę kaczystów z Rydzykiem - to inna bajka
Chodzi mi o tych dwoje euro-p osłów, żądających od prezydenta Rzeczypospolitej, aby przeprosił chama, który znieważył jego żonę
|
| Cz lip 12, 2007 13:49 |
|
|
|
 |
|
1KOR13
|
Tu się zgadzam z Grubym, postawa tych europosłów jest zadziwiająca (to najmniej mocne określenie, jakiego można tu użyć).
|
| Cz lip 12, 2007 13:51 |
|
 |
|
1KOR13
|
Ale przypomniało mi się, że mam też jedną uwagę: zarówno pani Krupa, jak i pan Tomczak bodajże ponad rok temu wystąpili z Ligi Polskich Rodzin. O tym dzisiaj na konferencji mówił Giertych, więc nie należy pisać o nich jako o eurodeputowanych LPR, skoro oni już nie mają z LPRem związków.
|
| Cz lip 12, 2007 13:52 |
|
 |
|
Awa
|
Giertych wie ,z e jest nastepny do ,odstrzalu"wiec gra o wszytko.Sam list wcale nie jest taki głupi jeśli tym ,,wszytkim"jest poparcie Rydzyka.Liga ma tylko 3%i nie wejdzie do sejmu jesli wybory beda jesienia .Woz lub przewoz jak dawniej mawiano.
|
| Cz lip 12, 2007 14:18 |
|
 |
|
1KOR13
|
Ludzie, ale zrozumcie, że te osoby, które to napisały, już nie są członkami LPRu .
Więc akurat mówienie tutaj o Lidze to niekoniecznie musi być prawdziwe.
|
| Cz lip 12, 2007 21:15 |
|
 |
|
Kamyk
|
Istnieje już wątek o bieżącej polityce Istnieją też wątki o Radiu Maryja i Tadeuszu Rydzyku Dlatego ten temat zamykam
|
| Cz lip 12, 2007 21:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|