Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 11:37

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
 W OPARACH ABSURDU :-( 
Autor Wiadomość
Post W OPARACH ABSURDU :-(
Eurodeputowani z Ligi Przyjaciół Rydzyka
żądają od prezydenta Rzeczypolitej
aby przeprosił chama, który znieważył jego małżonkę :!:

Jak to pozory mylą :!: :P

Ta Urszula Krupa wygląda nawet raczej normalnie

Obrazek

i co więcej jest doktorem nauk medycznych

Ciekawe, czy gdybym napisał, że

ta euro czarownica z Ligi Przyjaciół Rydzyka,
kąpiąca się codziennie w szambie
powinna się podłożyć pod... eutanazję :P

to jej mąż (syn, wnuczek) dali by mi w mordę
czy przeprosili za jej niegodne zachowanie :?: :P :P :P :P* :P :P :P

Ps.
Zdjęcie tej nawiedzonej dochtorki pochodzi z jej strony
Znajdziecie tam cały list do prezydenta Kaczyńskiego, a także
dane adresowe jej i tego drugiego euro-czubka Witolda Tomczaka

http://www.urszulakrupa.pl/news.php?id=145

Cz lip 12, 2007 5:55
Gruby - w liście eurodeputowanych LPR jest niestety ziarno prawdy - panowie Kaczyńscy spiskowali z o. Rydzykiem, podjęli zapewne jakieś zobowiązania.
Prawda jest taka, że gdyby nie słuchacze RM, ani L. Kaczyński ani PiS mogliby nie odnieść zwycięstwa.
Stali się zakładnikami o. Dyrektora - i eurodeputowani tylko to im przypominają....stara prawda, co zasiejesz to zbierasz :D

Cz lip 12, 2007 9:22

Jednak teraz mimo wszystko Rydzyk przegiął - kwestia tego, co zrobi prezydent. Jeśli schowa głowę w piasek i nie zareaguje to bedzie to śmierć polityczna - okaże się po prostu słabym człowiekiem, dajacym się lżyć, byleby tylko Rydzyk go polubił. Jednym słowem, dla tych, co oglądali Gumisie - Tołdi.

Crosis

Cz lip 12, 2007 9:37

Hmmm, a mnie zastanawia o co loto. Skoro mieli umowę, dlaczego Rydzyk tak głupio/sprytnie dokopał Kaczkom - nie wierzę żeby aż tak przejął się losem nienarodzonych. Dlaczego opisuje to prorządowy tygodnik?

Cz lip 12, 2007 9:51
Gruby - w liście eurodeputowanych LPR jest niestety ziarno prawdy - panowie Kaczyńscy spiskowali z o. Rydzykiem, podjęli zapewne jakieś zobowiązania.
Prawda jest taka, że gdyby nie słuchacze RM, ani L. Kaczyński ani PiS mogliby nie odnieść zwycięstwa.
Stali się zakładnikami o. Dyrektora - i eurodeputowani tylko to im przypominają....stara prawda, co zasiejesz to zbierasz :D

Alus, mnie nie chodzi o polityczny handel i polityczną sitwę kaczystów z Rydzykiem - to inna bajka
Chodzi mi o tych dwoje euro-p osłów, żądających od prezydenta Rzeczypospolitej, aby przeprosił chama, który znieważył jego żonę

Cz lip 12, 2007 13:49

Tu się zgadzam z Grubym, postawa tych europosłów jest zadziwiająca (to najmniej mocne określenie, jakiego można tu użyć).

Cz lip 12, 2007 13:51

Ale przypomniało mi się, że mam też jedną uwagę: zarówno pani Krupa, jak i pan Tomczak bodajże ponad rok temu wystąpili z Ligi Polskich Rodzin. O tym dzisiaj na konferencji mówił Giertych, więc nie należy pisać o nich jako o eurodeputowanych LPR, skoro oni już nie mają z LPRem związków.

Cz lip 12, 2007 13:52

Giertych wie ,z e jest nastepny do ,odstrzalu"wiec gra o wszytko.Sam list wcale nie jest taki głupi jeśli tym ,,wszytkim"jest poparcie Rydzyka.Liga ma tylko 3%i nie wejdzie do sejmu jesli wybory beda jesienia .Woz lub przewoz jak dawniej mawiano.

Cz lip 12, 2007 14:18

Ludzie, ale zrozumcie, że te osoby, które to napisały, już nie są członkami LPRu .
Więc akurat mówienie tutaj o Lidze to niekoniecznie musi być prawdziwe.

Cz lip 12, 2007 21:15

Istnieją też wątki o Radiu Maryja i Tadeuszu Rydzyku
Dlatego ten temat zamykam

Cz lip 12, 2007 21:19
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 10 ]