Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So wrz 06, 2025 1:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Mecze online na żywo !!! 
Autor Wiadomość

Post typper finał
jaki typujecie finał?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny. Autor nie wdaje się w dyskusje, które według jego mniemania nie przyniosą korzyści obu stronom.

Wt cze 24, 2008 9:33

Rosja wygrywa....

Cz cze 26, 2008 10:17

Cz cze 26, 2008 10:53
Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy...

Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...

Rosja wygra...Obrazek

Cz cze 26, 2008 11:04

Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy...

Ale za to rozniosła Rosję w rozgrywkach grupowych. Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz. Zakładam, że Hiszpanie mają to za sobą po meczu z Włochami :)

Teresse napisał(a):
Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...

Dzisiaj wieczorem już będziemy wiedzieli, czyj faworyt odpadnie :papa:

Cz cze 26, 2008 11:18
Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz.

No Rosja ma to za sobą w meczu z Hiszpanią... :-)

Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...

Cz cze 26, 2008 11:26

Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...

Wczoraj Rosjanie wyglądali, jakby już się przejedli. Za to gwiazdorzy sprawiali wrażenie wyposzczonych. Oby w finale zagrali podobnie Obrazek

Pt cze 27, 2008 10:19
Sercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać.

Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów :) Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam :P

Pt cze 27, 2008 15:07

Sweet
Sercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać.

Wprawdzie mecz przypominał to bardziej corridę niż flamenco (z krwawiącym i szarżującym Ballackiem), ale mimo to uważam, że Hiszpanie wygrali zasłużenie. A już tym bardziej, jeśli weźmiemy pod uwagę cały turniej.

shark napisał(a):
Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów :) Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam :P

Też lekko sympatyzowałem z Niemcami z uwagi na polskie akcenty. I mimo to też wolałem Hiszpanów Obrazek

Pn cze 30, 2008 11:13
Jakos smiesza mnie komentarze "Hiszpanię ogarnela wielka euforia po zdobyciu Pucharu po 44 latach ".... Polska tam nigdy Mistrzostwa nie zdobyla i jakos zyje ;P i gdybysmy wygrali choc jeden mecz to bysmy sie tak samo jak oni z tego tytulu cieszyli...

Wt lip 01, 2008 13:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4