|
|
|
Autor |
Wiadomość |
tataGraddy
|
 typper finał
jaki typujecie finał?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny. Autor nie wdaje się w dyskusje, które według jego mniemania nie przyniosą korzyści obu stronom.
|
Wt cze 24, 2008 9:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rosja- Niemcy...
Rosja wygrywa....
|
Cz cze 26, 2008 10:17 |
|
 |
SweetChild
|
Hiszpania - Niemcy i Hiszpania wygrywa.
|
Cz cze 26, 2008 10:53 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy...
Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...
Rosja wygra... 
|
Cz cze 26, 2008 11:04 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy... Ale za to rozniosła Rosję w rozgrywkach grupowych. Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz. Zakładam, że Hiszpanie mają to za sobą po meczu z Włochami  Teresse napisał(a): Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...
Dzisiaj wieczorem już będziemy wiedzieli, czyj faworyt odpadnie 
|
Cz cze 26, 2008 11:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz.
No Rosja ma to za sobą w meczu z Hiszpanią...
Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...
|
Cz cze 26, 2008 11:26 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...
Wczoraj Rosjanie wyglądali, jakby już się przejedli. Za to gwiazdorzy sprawiali wrażenie wyposzczonych. Oby w finale zagrali podobnie 
|
Pt cze 27, 2008 10:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sweet
Sercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać.
Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów  Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam 
|
Pt cze 27, 2008 15:07 |
|
 |
SweetChild
|
shark napisał(a): Sweet Sercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać. Wprawdzie mecz przypominał to bardziej corridę niż flamenco (z krwawiącym i szarżującym Ballackiem), ale mimo to uważam, że Hiszpanie wygrali zasłużenie. A już tym bardziej, jeśli weźmiemy pod uwagę cały turniej. shark napisał(a): Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów  Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam 
Też lekko sympatyzowałem z Niemcami z uwagi na polskie akcenty. I mimo to też wolałem Hiszpanów 
|
Pn cze 30, 2008 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Troszke szkoda mi niemcurow...
Jakos smiesza mnie komentarze "Hiszpanię ogarnela wielka euforia po zdobyciu Pucharu po 44 latach ".... Polska tam nigdy Mistrzostwa nie zdobyla i jakos zyje ;P i gdybysmy wygrali choc jeden mecz to bysmy sie tak samo jak oni z tego tytulu cieszyli...
|
Wt lip 01, 2008 13:27 |
|
|
|