|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 

| Autor | Wiadomość |  
			| tataGraddy 
   |   typper finałjaki typujecie finał? _________________
 Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania jakiejkolwiek przyczyny. Autor nie wdaje się w dyskusje, które według jego mniemania nie przyniosą korzyści obu stronom.

|  
			| Wt cze 24, 2008 9:33 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

| Rosja- Niemcy...
 Rosja wygrywa....

|  
			| Cz cze 26, 2008 10:17 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   | Hiszpania - Niemcy i Hiszpania wygrywa. 

|  
			| Cz cze 26, 2008 10:53 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

| Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy...
 Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...
 Rosja wygra... 

|  
			| Cz cze 26, 2008 11:04 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   | Teresse napisał(a): Hiszpania ledwo cop pokonała słabe Włochy...Ale za to rozniosła Rosję w rozgrywkach grupowych. Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz. Zakładam, że Hiszpanie mają to za sobą po meczu z Włochami   Teresse napisał(a): Z trzech drużyn według mnie m najmniejsze szanse...Dzisiaj wieczorem już będziemy wiedzieli, czyj faworyt odpadnie  

|  
			| Cz cze 26, 2008 11:18 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

| Cytuj: Poza tym regułą na turnieju jest, że przyszły mistrz rozgrywa przynajmniej jeden słabszy mecz. No Rosja ma to za sobą w meczu z Hiszpanią...    Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...

|  
			| Cz cze 26, 2008 11:26 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   | Teresse napisał(a): Poza tym Rosjanie sa bardziej głodni sukcesu- niż zmanierowani gwiazdorzy...Wczoraj Rosjanie wyglądali, jakby już się przejedli. Za to gwiazdorzy sprawiali wrażenie wyposzczonych. Oby w finale zagrali podobnie  

|  
			| Pt cze 27, 2008 10:19 | 

|  
		|  |  

| Sweet
 Sercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać.
 Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów    Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam  

|  
			| Pt cze 27, 2008 15:07 | 

|  
		|  |  
			| SweetChild 
   | shark napisał(a): SweetSercem jestem za Hiszpanioą, ale rozumem za Niemcami. Niemiecki "walec" da z siebie wszystko i "flamenco" hiszpanów moze nic nie dać.
Wprawdzie mecz przypominał to bardziej corridę niż flamenco (z krwawiącym i szarżującym Ballackiem), ale mimo to uważam, że Hiszpanie wygrali zasłużenie. A już tym bardziej, jeśli weźmiemy pod uwagę cały turniej. shark napisał(a): Jestem rozdarty, bo jak już pisałem Łukasz Podolski to koleś z mojego miasta, ale wolałbym Hiszpanów    Chyba sie upije i końca meczu nie dotrwam  Też lekko sympatyzowałem z Niemcami z uwagi na polskie akcenty. I mimo to też wolałem Hiszpanów  

|  
			| Pn cze 30, 2008 11:13 | 

|  
		|  |  

| Troszke szkoda mi niemcurow...
Jakos smiesza mnie komentarze "Hiszpanię ogarnela wielka euforia po zdobyciu Pucharu po 44 latach ".... Polska tam nigdy Mistrzostwa nie zdobyla i jakos zyje ;P i gdybysmy wygrali choc jeden mecz to bysmy sie tak samo jak oni z tego tytulu cieszyli...

|  
			| Wt lip 01, 2008 13:27 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach