| Autor |
Wiadomość |
|
rozalka
Moderator
|
Spoonman napisał(a): Rozalka, no nie gadaj, że jesteś rowerzystką i snowboardzistką
Rowerzystką jestem, ale nie w górach. A o snowbordzie nic nie wiem
Ja chcę łazić po górach, tęsknię za tamtym spokojem... Mam wrażenie, że czas stoi tam w miejscu... I jeszcze to pokonywanie siebie i ćwiczenie silnej woli... Miodzio
Moze w ferie zimowe coś wymyślimy? Hmmm... Ekspedycja wiara.pl. To brzmi zachęcająco 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Wt gru 14, 2004 13:40 |
|
|
|
 |
|
Spoonman
|
Łażenie jest interesujące i daje popalić - oczywiście mówie o zimie
Niemniej jestem zdecydowanym zwolennikiem snowboardu w zimie, jeśli chodzi o góry  Jak będzie gdzieś blisko wyciąg i fajne trasy to można się zastanowić
Nie wierzę, że na całym portalu nie ma choć kilku osób co to pomykają na desce lub nartach <sanki też mogą być> 
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Wt gru 14, 2004 13:46 |
|
 |
|
ElaP
|
No ja wole chodzic i na nartach, snowbordzie nie umiem jezdzic, czy jak to sie mowi  . okazalo sie ze na sankach i temu podobnych rzeczach tez nie  , bo mialam raz wypadek,skonczyl sie szczesliwie  . Rozalko to moze razem co?? Tylko ja mam ferie od 15lutego  :D
_________________ Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
(mi autor nieznany)
|
| Wt gru 14, 2004 13:55 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
rozalko i EluP
Skoro nie jezdzicie na nartach, ani na niczym takim....to mam dla Was propozycje.
Jedziemy razem w gory....ja bede jezdzil, a wy bedziecie mi trzymac kolejke do wyciagu na dole.
Same atrakcje:
1. Swieze powietrze
2. Cwiczenie fizyczne (w postaci marszu w kolejce)
3. Mozliwosc poznania wielu ciekawych ludzi (dla Was facetow  )
4. (Najwazniejsze!!!) MOJA OBECNOSC ( w momencie zjazdu na dół )
 :D:D:D
|
| Wt gru 14, 2004 14:47 |
|
 |
|
Spoonman
|
5. Będziecie miały niepowtarzalną okazję uwiecznić na zdjęciach niesamowite wyczyny Beliego < i mojej skromnej osoby...no chyba,że mnie nie weźmiecie ;( >

|
| Wt gru 14, 2004 14:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Spoon.....jedziesz z nami!!!!!
Ufffff.....juz sie martwilem, ze bede sie musial meczyc z dwoma ba....hmmm..kobietami  :D:D
Bedziemy je obgadywac w trakcie jazdy w gore
No ok, sprawa omowiona...teraz tylko czas na termin i miejsce
pozdrowka 
|
| Wt gru 14, 2004 14:56 |
|
 |
|
Spoonman
|
O to fajowo
Bo słyszałem, że Ci na boazeri nie lubią tych na parapecie
Aha...
6. Będziecie mogły podać spragnionym sportowcom coś co zaspokoi ich pragnienie po szaleńczej jeździe w dół..czyli pifffo
No ja znam Szczyrk i Korbielów bardzo dobrze
Trochę Szklarską i Słowację
pzdr 
|
| Wt gru 14, 2004 15:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No dobra....to Szczyrk.....
Cytuj: Bo słyszałem, że Ci na boazeri nie lubią tych na parapecie
spoko Spoon....pifffko leczy rany  :D:D
aha
Kobitki milcza....a milczenie oznacza ZGODĘ
pozdrowka 
|
| Wt gru 14, 2004 15:12 |
|
 |
|
Spoonman
|
OK, Szczyrk jest gitezzz
Najlepiej w tygodniu jak nie ma tłoku przy wyciągach
A ja już przerabiałem, że narty i snowboard mogą koezgystować
I nawet da się ścignąć
Nie będzie jakich ran leczyć jak sądze, ale piffka i tak sie napić trzeba nie ma to tamto
Kobiety zakłądam opracowują staregię swoją własną, atrakcje, niespodzianki te sprawy...
pzdr 
|
| Wt gru 14, 2004 15:19 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Hmmm... no tak... typowe zachowanie męskich ....  :P Wrrrr... jak ja nie cierpię facetów
Beli, jedź z nami  Nawet postawię Ci naleśnika  :D Ale wiesz... obawiam się, że Twój wiek moze być przeszkodą do tego typu wypraw. Piwko możesz sobie wypić w domku, po co się aż tyle męczyć
Ale ja na serio mówię z tymi górami. Z Elą dogadałam się już na czacie, ale muszę jeszcze sprawdzić swoje ferie.
Pozdrawiam 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Wt gru 14, 2004 15:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
rozalko
Skoro juz omowilyscie z Ela.....termin to my sie mozemy dostosowac.
Wiem, ze jestescie zachwycone naszymi planami.....dlatego wam łaskawie pozostawimy ustalenie terminu
Jezeli zas chodzi o "tego typu wyprawy".....no coz kochanienka....ja myslalem, ze jedziemy na narty...a nie na "tego typu" impreze....echhh te kobiety tylko jedno im w głowie  :D:D
Dziekuje ci bardzo za nadzwyczajna troske o moje mozliwosci.......jednakowoz jest ona zbedna.....moje mozliwosci sa przeogromne i przeskocze niejednego młodszego  :D:D
pozdrowka  :D:D
|
| Wt gru 14, 2004 15:36 |
|
 |
|
Spoonman
|
A ja jestem jeszcze młodym i niedoświadczonym wycieczkowiczem...co to sa 'tego typu wyprawy"? Co tam się robi?
|
| Wt gru 14, 2004 15:39 |
|
 |
|
qrczak7
|
Glownie pije na umór. A potem w gory 
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
| Wt gru 14, 2004 17:26 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
"Tego typu wyprawy" czyli takie, gdzie trzeba się troszkę wysilić pod względem fizycznym. Chodzenie czy jeżdżenie na nartach wymaga bowiem kondycji fizycznej, a wiadomo przecież, że dla ludzi w pewnym wieku jest to dość niebezpieczne  :D
Bez zbędnych skojarzeń.
|
| Wt gru 14, 2004 17:41 |
|
 |
|
ElaP
|
Beli nie chce rzowiwac Twoich zludzen, na temat naszych zadan,ale mozesz o nich tylko pomarzyc
Cytuj: rozalko i EluP
Skoro nie jezdzicie na nartach, ani na niczym takim....to mam dla Was propozycje. Jedziemy razem w gory....ja bede jezdzil, a wy bedziecie mi trzymac kolejke do wyciagu na dole.
Same atrakcje: 1. Swieze powietrze 2. Cwiczenie fizyczne (w postaci marszu w kolejce) 3. Mozliwosc poznania wielu ciekawych ludzi (dla Was facetow ) 4. (Najwazniejsze!) MOJA OBECNOSC ( w momencie zjazdu na dół )
Jendak co do wyjazdu to chetnie 
_________________ Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
(mi autor nieznany)
|
| Wt gru 14, 2004 19:16 |
|
|
|