| 

| Autor | Wiadomość |  
			| rozalka Moderator 
   | Spoonman napisał(a): Rozalka, no nie gadaj, że jesteś rowerzystką i snowboardzistkąRowerzystką jestem, ale nie w górach. A o snowbordzie nic nie wiem    Ja chcę łazić po górach, tęsknię za tamtym spokojem... Mam wrażenie, że czas stoi tam w miejscu... I jeszcze to pokonywanie siebie i ćwiczenie silnej woli... Miodzio     Moze w ferie zimowe coś wymyślimy? Hmmm... Ekspedycja wiara.pl. To brzmi zachęcająco  _________________
 Co dalej za zakrętem jest?
 Kamieni mnóstwo
 Pod kamieniami leży szkło
 Szło by się długo
 Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

|  
			| Wt gru 14, 2004 13:40 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Spoonman 
   | Łażenie jest interesujące i daje popalić - oczywiście mówie o zimie    Niemniej jestem zdecydowanym zwolennikiem snowboardu w zimie, jeśli chodzi o góry    Jak będzie gdzieś blisko wyciąg i fajne trasy to można się zastanowić    Nie wierzę, że na całym portalu nie ma choć kilku osób co to pomykają na desce lub nartach <sanki też mogą być>  _________________
 http://www.odnowa.jezuici.pl/

|  
			| Wt gru 14, 2004 13:46 | 

|  
		|  |  
			| ElaP 
   | No ja wole chodzic i na nartach, snowbordzie nie umiem jezdzic, czy jak to sie mowi   . okazalo sie ze na sankach i temu podobnych rzeczach tez nie   , bo mialam raz wypadek,skonczyl sie szczesliwie   . Rozalko to moze razem co?? Tylko ja mam ferie od 15lutego   :D_________________
 Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
 (mi autor nieznany)

|  
			| Wt gru 14, 2004 13:55 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

| rozalko i EluP
 Skoro nie jezdzicie na nartach, ani na niczym takim....to mam dla Was propozycje.
 Jedziemy razem w gory....ja bede jezdzil, a wy bedziecie mi trzymac kolejke do wyciagu na dole.
 Same atrakcje:
 1. Swieze powietrze
 2. Cwiczenie fizyczne (w postaci marszu w kolejce)
 3. Mozliwosc poznania wielu ciekawych ludzi (dla Was facetow    )
 4. (Najwazniejsze!!!) MOJA OBECNOSC ( w momencie zjazdu na dół )
  :D:D:D

|  
			| Wt gru 14, 2004 14:47 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | 5. Będziecie miały niepowtarzalną okazję uwiecznić na zdjęciach niesamowite wyczyny Beliego < i mojej skromnej osoby...no chyba,że mnie nie weźmiecie ;( >

|  
			| Wt gru 14, 2004 14:53 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

| Spoon.....jedziesz z nami!!!!!
 Ufffff.....juz sie martwilem, ze bede sie musial meczyc z dwoma ba....hmmm..kobietami   :D:D
 Bedziemy je obgadywac w trakcie jazdy w gore    No ok, sprawa omowiona...teraz tylko czas na termin i miejsce
 pozdrowka  

|  
			| Wt gru 14, 2004 14:56 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | O to fajowo    Bo słyszałem, że Ci na boazeri nie lubią tych na parapecie    Aha...
 6. Będziecie mogły podać spragnionym sportowcom coś co zaspokoi ich pragnienie po szaleńczej jeździe w dół..czyli pifffo    No ja znam Szczyrk i Korbielów bardzo dobrze    Trochę Szklarską i Słowację    pzdr  _________________

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:00 | 

|  
		|  |  

| No dobra....to Szczyrk.....
 Cytuj: Bo słyszałem, że Ci na boazeri nie lubią tych na parapecie spoko Spoon....pifffko leczy rany   :D:D
 aha
 Kobitki milcza....a milczenie oznacza ZGODĘ
 pozdrowka  

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:12 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | OK, Szczyrk jest gitezzz    Najlepiej w tygodniu jak nie ma tłoku przy wyciągach    A ja już przerabiałem, że narty i snowboard mogą koezgystować    I nawet da się ścignąć    Nie będzie jakich ran leczyć jak sądze, ale piffka i tak sie napić trzeba nie ma to tamto    Kobiety zakłądam opracowują staregię swoją własną, atrakcje, niespodzianki te sprawy...
   pzdr  _________________

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:19 | 

|  
		|  |  
			| rozalka Moderator 
   | Hmmm... no tak... typowe zachowanie męskich ....   :P Wrrrr... jak ja nie cierpię facetów    Beli, jedź z nami    Nawet postawię Ci naleśnika   :D Ale wiesz... obawiam się, że Twój wiek moze być przeszkodą do tego typu wypraw. Piwko możesz sobie wypić w domku, po co się aż tyle męczyć    Ale ja na serio mówię z tymi górami. Z Elą dogadałam się już na czacie, ale muszę jeszcze sprawdzić swoje ferie. 
 Pozdrawiam  _________________
 Kamieni mnóstwo
 Szło by się długo

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:30 | 

|  
		|  |  

| rozalko
 Skoro juz omowilyscie z Ela.....termin to my sie mozemy dostosowac.
 Wiem, ze jestescie zachwycone naszymi planami.....dlatego wam łaskawie pozostawimy ustalenie terminu    Jezeli zas chodzi o "tego typu wyprawy".....no coz kochanienka....ja myslalem, ze jedziemy na narty...a nie na "tego typu" impreze....echhh te kobiety tylko jedno im w głowie   :D:D
 Dziekuje ci bardzo za nadzwyczajna troske o moje mozliwosci.......jednakowoz jest ona zbedna.....moje mozliwosci sa przeogromne i przeskocze niejednego młodszego   :D:D
 pozdrowka   :D:D

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:36 | 

|  
		|  |  
			| Spoonman 
   | A ja jestem jeszcze młodym i niedoświadczonym wycieczkowiczem...co to sa 'tego typu wyprawy"? Co tam się robi? _________________

|  
			| Wt gru 14, 2004 15:39 | 

|  
		|  |  
			| qrczak7 
   | Glownie pije na umór. A potem w gory  _________________
 Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.

|  
			| Wt gru 14, 2004 17:26 | 

|  
		|  |  
			| rozalka Moderator 
   | "Tego typu wyprawy" czyli takie, gdzie trzeba się troszkę wysilić pod względem fizycznym. Chodzenie czy jeżdżenie na nartach wymaga bowiem kondycji fizycznej, a wiadomo przecież, że dla ludzi w pewnym wieku jest to dość niebezpieczne   :D
 Bez zbędnych skojarzeń._________________
 Kamieni mnóstwo
 Szło by się długo

|  
			| Wt gru 14, 2004 17:41 | 

|  
		|  |  
			| ElaP 
   | Beli nie chce rzowiwac Twoich zludzen, na temat naszych zadan,ale mozesz o nich tylko pomarzyc    Cytuj: rozalko i EluP 
 Skoro nie jezdzicie na nartach, ani na niczym takim....to mam dla Was propozycje.
 Jedziemy razem w gory....ja bede jezdzil, a wy bedziecie mi trzymac kolejke do wyciagu na dole.

Same atrakcje:
 1. Swieze powietrze
 2. Cwiczenie fizyczne (w postaci marszu w kolejce)
 3. Mozliwosc poznania wielu ciekawych ludzi (dla Was facetow  )
 4. (Najwazniejsze!) MOJA OBECNOSC ( w momencie zjazdu na dół )

Jendak co do wyjazdu to chetnie    _________________
 Zycie to wielkie i wspaniale plotno, nanies na nie wszelka i mozliwa farbe jaka zdolasz.
 (mi autor nieznany)

|  
			| Wt gru 14, 2004 19:16 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach