Autor |
Wiadomość |
angua
|
Dzień dobry wszystkim!
Wróciłam. Nad ranem, ale odsypiałam, bo miałam dwie noce zaległości spowodowanych nocnymi podróżami. Może Was zawiodę, ale podróżowałam samochodem, nawet wilczek udaje czasem ucywilizowane stworzenie  :P:P
Litwa piękna, z Wilnem na czele, tylko czemu tam ciągle pada
Przez zaległe strony piaskowiska się przekopałam i w związku z tym stanowczo protestuję przeciw dostawom piasku z jakiś szemranych źródeł
Wyłączność na dostawy mam ja i proszę to sobie wziąć do serca...
Chwilowo jestem, bo wyjazd do Warszawy sobie odpuściłam (czyt: zaspałam), więc można składać zamówienia. A Spoon będzie nosił woreczek na szyi
Kogo wrzucić w piach?
 :D:D

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
So maja 14, 2005 15:38 |
|
|
|
 |
Harpoon
|
Wilczeeeeeek
Stęskniłąm się za Tobą :*:*
Normalnie wytarzam Cię w piasku za to, że Cię tak długo nie było 
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
So maja 14, 2005 16:08 |
|
 |
angua
|
To "tak długo" to dwa dni... Ale patrząc na zaległości forumowe zaczynam podejrzewać, że tak naprawdę minął miesiąc  :):)
Do samochodu w najbliższym czasie chyba nie wsiądę, ale nie mam co narzekać, bo mój kolega, który prowadził znacznie więcej niż ja, ma odciski od kierownicy
A na Litwę jeszcze wrócę, tylko muszę się zdecydować, czy z rowerem, czy z canoe  :D:D
[niczego niespodziewająca się Harpoon zostaje gwałtownie przewrócona w sam środek swojej piaskownicy i obsypana fontanną porzeczkowego piasku]

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
So maja 14, 2005 16:21 |
|
|
|
 |
Nutka
|
Wilczysko kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  /rzuca się na wilczka i skacze po nim/ x 333
Co do śródła piachu to żadne szemrane Podebrałam z Twojego Angua :P:P:P:P:P:P:P:P
So maja 14, 2005 16:46 |
|
 |
Harpoon
|
A lisek otrzepał się z piaskku i pognał przed siebie, bo niedługo się zacznie czuwanie a on jeszcze wogóle nie gotowy... pozdrawiam Koffani :)
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
So maja 14, 2005 16:48 |
|
|
|
 |
angua
|
|
So maja 14, 2005 16:51 |
|
 |
Nutka
|
Sprawdzian 3, 1 raferat 3=, a dawa dop. oddałam. Wilczku ja się eyżywam jedynie na piachu i ewentualnie na wrogach piaskowiska ;);)8)
So maja 14, 2005 16:54 |
|
 |
angua
|
|
So maja 14, 2005 16:59 |
|
 |
Nutka
|
:co: Ni nie wiem Idę zjeść obiad 
So maja 14, 2005 17:02 |
|
 |
wiking
|
przychodzi wiking i wszystkie zwierzaczki w piach.
Wilczku podejrzewam ze dostawy piachu zaczely sie potem jak poszla wiesc ze nas opuszczasz, kazdy probowal cos z tym piachem zrobic. Moje mrowki pracuja caly czas nawet ostatnio wyslaly list do ksiezniczki nifm ze im sie tu podoba (gdzie indziej znajda tyle smakowego i kolorowego piachu?
I na dodatetek tyle w nim zwierzatek, ktorym mozna w czasie sny futerko wyszyscic?
Tak apropo dostaw, to tak sie ostatnio zastanawialem. Kazdy ma swoja piaskownice, czy caly obszar jest piaskownica, gdzie kazdy ma swoje pole?
W obydwu przypadkach, jesli kazdy ma inny ksztal piaskownicy to nie zachodza na siebie jakos? Albo czy nie ma zbyt duzego miejsca wolnego miedzy nimi?
Co do ksztaltu to poprosze o serce, tylko duze by Was wszystkich tam pomiescic.
|
So maja 14, 2005 18:15 |
|
 |
Nutka
|
Wikingu kofany posyłałam ci chyba mapkę te małe kółka przy każdej baszcie to piaskownice Nie chciało mi się rysować kształtów Oprócz piaskownic mamy jedno wielkie piaskowisko  /I zapiaszczony kot wciąga Wikinga w piach/

So maja 14, 2005 18:54 |
|
 |
angua
|
Jak tak dalej pójdzie, to polubię mrówki. Do tej pory jakoś nie przepadałam, bo mam dziwny talent do siadania na mrowiskach, a dawniej byłam uczulonana wszelkie gryzące stwory, teraz mi nieco przeszło na szczęście
Wiking, wybierzemy się wieczorem na spacer?
Ja dziś wcześnie raczej nie pójdę spać, bo w końcu niedawno wstałam, prawda?  :D:D
Przywiozłam Wam wszystkim karaimskie kybyny (czyt: kibiny), wolicie z baraniną czy wołowiną?
W ogóle mnie ten lud zafascynował, jakoś do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z istnienia Karaimów

|
So maja 14, 2005 19:23 |
|
 |
angua
|
|
So maja 14, 2005 23:01 |
|
 |
wiking
|
angua oczywiscie na spacer zawsze, jesli dobrze kojarze to Zoe juz spac poszla, ewentualnie na czuwanie nocne, wiec raczej juz sie na dzis wytanczylismy. Chyba ze jeszcze wroci, wtedy oczywiscie ma pierwszenstwo.
Z tym moim sercem to lepiej nie przesadzac, bo sie okaze ze jest nie tylko male, to jeszcze twarde i zasmiecone, ale to juz wychodzi za ramy Hyde parku, robi sie zbyt powaznie.
Na tym spacerze moze mi wytlumaczysz co to za historia z Twoim opuszczaniem piaskownicy??
A czy na spacerze biedziemy mogli tez troche potanczyc?
Innym zwierzaczkom zycze 
|
So maja 14, 2005 23:10 |
|
 |
angua
|
Ha, nie dość, że spacer, to jeszcze z tańczeniem!
Jak to dobrze, że ja wróciłam!  :D:D
I wszystko Ci wytłumaczę, a jakże...

|
So maja 14, 2005 23:17 |
|
|
|