Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 29, 2025 22:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Następna strona
 Punkty- za co je przydzielamy? 
Autor Wiadomość

Śr kwi 30, 2008 17:07

Nie, czemu? ;p

Amiski mnie nie interesują :? Po pierwsze, że ja nie mam zamiaru żyć w odizolowanych wspólnotach, których życie zorganizowane jest według nakazów niespisanego zbioru zasad zwanego Ordnung, który reguluje wszelkie aspekty codzienności, nie akceptując nowoczesnej techniki, nie korzystając z elektryczności, samochodów, telewizji, fotografii i innych wynalazków, zajmując się nudnym rolnictwem i rzemiosłami z nim związanymi. Po drugie to jestem katolikiem, a amisze to odłam protestantyzmu. To nie, żebym coś miał do protestantów, ale swojej wiary się nie wyrzeknę.

Ja chcę się związać z praktykująca katoliczką, która nie uznaje antykoncepcji, prezerwatyw i współżycia przed ślubem i po ślubie dla samej przyjemności, a nie dla obowiązku małżeńskiego, jakim jest potomstwo :)
Z taką kobietą, z którą byłbym szczęśliwy, a ona ze mną :)

Śr kwi 30, 2008 18:57
Zobacz profil WWW

Z taką kobietą, z którą byłbym szczęśliwy, a ona ze mną

Ale takich kobiet nie ma.

Odpowiedz sobie szczerze - która kobieta chciałaby być z facetem, który w czerpaniu przyjemności z seksu widzi szatana, zło i ch.

Śr kwi 30, 2008 19:32

Z taką kobietą, z którą byłbym szczęśliwy, a ona ze mną

Ale takich kobiet nie ma.

Odpowiedz sobie szczerze - która kobieta chciałaby być z facetem, który w czerpaniu przyjemności z seksu widzi szatana, zło i ch.

Śr kwi 30, 2008 19:35
zajmując się nudnym rolnictwem

probowales kiedys rolnictwa, ze wiesz ze jest nudne?
Ile sztuk dzieciatek zamierzasz poczac Bartasie?
[/quote]

Śr kwi 30, 2008 19:57

Ale takich kobiet nie ma

Jak to nie ma? :) A Ty, drogi Mroczny Pasażerze, jesteś szczęśliwy ze swoją kobietą? Jeśli tak, to dlaczego piszesz, że takiej kobiety nie ma, która byłaby szczęśliwa z mężczyzną i odwrotnie? :) Z całym szacunkiem, MP :)

Mroczny Pasażer napisał(a):
Odpowiedz sobie szczerze - która kobieta chciałaby być z facetem, który w czerpaniu przyjemności z seksu widzi szatana, zło

Na pewno znalazłaby się taka, której nie chodziłoby o współżycie dla przyjemności, a poza tym przecież nie o to tylko w związku chodzi, ale przede wszystkim o wzajemne zaufanie, miłość, wspieranie itd. Z całym szacunkiem :)

Zuco, nie wiem ile planuje spłodzić dzieciątek :) :) Najpierw muszę poznać dziewczynę, pochodzić z nią troszkę, aby się przekonać czy to ta na całe życie. Jeśli się zdecyduję na wspólne życie to dopiero po ślubie razem o tym będziemy myśleć.

Ale najpierw chcę się troszkę wyszaleć i nadrobić swoje wasted years of youth :) :)

Śr kwi 30, 2008 20:24
Zobacz profil WWW

Jak to nie ma? Uśmiech... A Ty, drogi Mroczny Pasażerze, jesteś szczęśliwy ze swoją kobietą? Jeśli tak, to dlaczego piszesz, że takiej kobiety nie ma, która byłaby szczęśliwa z mężczyzną i odwrotnie? Uśmiech... Z całym szacunkiem, MP

No nie ma. A jak już się znajdzie to nie będą Ci się w niej podobać inne cechy.

Cytuj:
Na pewno znalazłaby się taka, której nie chodziłoby o współżycie dla przyjemności, a poza tym przecież nie o to tylko w związku chodzi, ale przede wszystkim o wzajemne zaufanie, miłość, wspieranie itd. Z całym szacunkiem

Ale wiesz dlaczego nie ma? Bo dla ZDROWEGO człowieka przyjemność z seksu jest czymś naprawdę normalnym.

Cytuj:
Najpierw muszę poznać dziewczynę, pochodzić z nią troszkę, aby się przekonać czy to ta na całe życie.

To chyba czas najwyższy.

BTW a jak po ślubie okaże się, że to jednak nie ta na całe życie?

Śr kwi 30, 2008 20:43

a jak po ślubie okaże się, że to jednak nie ta na całe życie?

Modlę sie o to codziennie :)) Wczoraj wieczorem nawet ze łzami w oczach prosiłem Pana Boga o cierpliwość w szukaniu bardzo wartościowej dziewczyny :( :( i dobrego towarzystwa, aby w moim życiu nie było pustki, bo czuję ogromną pustkę :(

Z całym szacunkiem i bez prowokacji. To forum wiele mi dało :) Dziękuję Wam :)

Śr kwi 30, 2008 21:15
Zobacz profil WWW

No mam nadzieję, że w końcu znajdziesz bo każdy zasługuje na miłość. Ale z takimi wymaganiami to ja niestety nie mam dobrych myśli...

Śr kwi 30, 2008 21:19

Chociaż nie no, te wszystkie inne cechy da radę, ale z tą seksualnością będzie Ci naprawdę ciężko.

A poza tym to ja i tak stawiam piwo, że jak już się naprawdę zakochasz to będziesz mieć gdzieś czy to Twój ideał czy nie.

Śr kwi 30, 2008 21:22

A poza tym to ja i tak stawiam piwo, że jak już się naprawdę zakochasz to będziesz mieć gdzieś czy to Twój ideał czy nie.

No, nie wiem :) Zobaczymy :)

Śr kwi 30, 2008 21:35
Zobacz profil WWW
Bartas pamietaj tylko zeby przed slubem powiadomic ja o swoim stosunku do wspolzycia. Dwa, co rozumiesz przez slowa:
Cytuj:
le najpierw chcę się troszkę wyszaleć i nadrobić swoje wasted years of youth Uśmiech... Uśmiech...

Cytuj:
wartościowej
Jakie wartosci musi wyznawac?

Śr kwi 30, 2008 21:56

Ojej, Zuco, nie męcz już mnie tym, proszę :)

Zuco napisał(a):
Bartas pamietaj tylko zeby przed slubem powiadomic ja o swoim stosunku do wspolzycia

Na pewno to uczynię :)

Zuco napisał(a):
Co rozumiesz przez slowa

Cytuj:
ale najpierw chcę się troszkę wyszaleć i nadrobić swoje wasted years of youth

Muszę nadrobić utracone młodzieńcze lata :) ale dłuuuuuuuga historia :)

Zuco napisał(a):
Jakie wartosci musi wyznawac?

Ojej, patrz kilka postów wcześniej :)

Śr kwi 30, 2008 22:07
Zobacz profil WWW
Muszę nadrobić utracone młodzieńcze lata Uśmiech... ale dłuuuuuuuga historia Uśmiech...

Juac i nigdzie nie wychodzac, a jesli juz gdzies jadac to tylko z rodzicami... no to powodzenia "rotfl2:
Cytuj:
Ojej, patrz kilka postów wcześniej Uśmiech...

To byly cechy a nie wartosci...
I wciaz nie odpowiedziales mi na pytanie:

Śr kwi 30, 2008 22:11

nigdzie nie wychodzac, a jesli juz gdzies jadac to tylko z rodzicami... no to powodzenia "rotfl2:

No, właśnie ja chcę to zmienić, tylko że najpierw muszę nabrać odwagi do tego, aby nie bać się iść z kimś czy rozmawiać na ulicy, bo nawet to stało się dla mnie problemem nie do pokonania :?

Poza tym - moi rodzice wyjechali dziś rano na ten długi weekend do Kołobrzegu, aby tam wypocząć i spotkać się ze starymi znajomymi. Ja, mimo gorących ich próśb, nie pojechałem, bo: 1. egzamin mam za tydzień, ja mam zasadę: najpierw obowiązki, a potem przyjemności i jestem w tym konsekwentny ; 2. bo to już nie jest żadna atrakcja i marzę o tym, aby we wakacje zebrać fajną grupę i jechać tam, żeby mieć coś z tej młodości, do jasnej ciasnej! :)

Zuco napisał(a):
I wciaz nie odpowiedziales mi na pytanie:

Ojej, dla mnie to po prostu nudna, ciężka praca. Widziałem na własne oczy ludzi pracujących na roli i współczuję im :?

Cz maja 01, 2008 11:46
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Następna strona