Autor |
Wiadomość |
Meg
|
Jo tko do tej pory było niewiele do ciachania, tzn. do chwili, w któej pojawił się Rzep
Chmurko nie wiem, czy Cię to pociezy, ale skoro tak się stało, to może oznaczać, że powinnaś sobie wybrać zupełnie inną drogę, wierze, że ją odnajdziesz
Ja mojego krasnala tak łątwo nie puscze, jak już go dostałam  będe go tulić i tulić
Nutka, powodzenia w owocnej nauce 
|
Pn cze 27, 2005 22:31 |
|
|
|
 |
angua
|
Chmurko droga
Po pierwsze - jeszcze wczoraj bałaś się, że nie zdasz w ogóle - ciesz się, że tak się nie stało.
Po drugie - wydaje mi się, że generalnie wyniki tej matury nie są zachwycające, więc i mniejsze wymagania na studia będą...
Po trzecie - może romanistyka wcale nie była dla Ciebie najlepsza? Może dzięki temu pójdziesz na studia, które będą Ci dawać więcej satysfakcji i to na dłużej? [osobiście znam ludzi zachwyconych faktem, że nie dostali się na wymarzone studia - oczywiście zachwyt przyszedł po jakimś czasie]
Wiem, że jest Ci teraz ciężko, a pewnie najgorsze było powiedzenie o tym rodzince, ale naprawdę nie jest tak źle, jak się wydaje. Z czasem przestanie to być tragedią; mam nadzieję, że szybko.

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn cze 27, 2005 23:50 |
|
 |
Nutka
|
Chmureczko nie warto się aż tak dołować  Popatrz ja nie zdałam egzaminu i żyję  Będzie dobrze 
PAN MA PLAN 
Pomódl sie żeby Ci powiedział jaki Na pewnio pędzie to dobre dla Ciebie 
Wt cze 28, 2005 6:09 |
|
|
|
 |
Spoonman
|
Dzieńdobry KoFFana Anana!
I inna taka...
Widzę,że Koffan Anan ma tu powodzenie w tym temacie...jakieś TWA?
Czy co
p.s. pozdrawiam fanów RB! ... to pisałem ja fan APC
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Wt cze 28, 2005 7:39 |
|
 |
nospheratu
|
To pisałem ja, Jarząbek

_________________ Mors dicit
|
Wt cze 28, 2005 8:06 |
|
|
|
 |
wiking
|
Maturzysci glowa do gory ja z pisemnej matury mialem czworke, w sumie. I jakos juz prawie ukonczylem studia. Nie marnujcie sobie zycia placzem nad zlymi stopniami. I tak za dwa trzy lata nikt nie bedzie pamietal tych wynikow. Chrurka jesli przyjmiesz to wysylam Ci jednego z moich krasnali. Juz nieiwelu mi zostalo, ale dla pocieszenia Ciebie chetnie z niego zrezygnuje.
Przywiozlem nowa dostawe mieska. Foczego jak zwykle. Tym razem jest dosc duzo wystarczy dla wszytkich. Najlepsze porcje zostawilem dla Rozalki i Jotki, by prowadzila wilczka w zmudnej drodze moderowania.
|
Wt cze 28, 2005 9:18 |
|
 |
bobo
|
...niech nam żyje prezes naszego klubu!!! To ciągnę za Nospherem.
Dzień dobry, stawiam dzisiaj wszystkim torta, krasnalom też, a świeczek na torcie zdmuchnę oh!naście!
Impreza chyba później, bo za parno teraz, a i popracować trzeba. Co za czasy.
Chmurka, nie przejmuj się, wejdź do naszej Kapliczki i przemyśl, co chcesz robić dalej, wycisz się i pomódl. Pan cię poprowadzi, mówię ci, On podda ci jakiś sensowne rozwiązanie. Sie 3maj.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Wt cze 28, 2005 9:26 |
|
 |
Nutka
|
:placze: RiP 
Wt cze 28, 2005 11:18 |
|
 |
sad234
|
Rzepak napisał(a): Tylko do tych, którzy ze mną polemizowali: (Proszę, żeby to pozostało tu 24 h, a potem można ,,capnąć". Rzepak ma problemy, od których uciekł na to forum, ale teraz musi wrócić i zrobić porządek w swoim życiu. Nie zrobię więc wpisu na tym Forum i nie wejdę na chat do 15 sierpnia 2005 r., a gdybym przed tą datą się ,,złamał", prosze uprzejmię adminów o ,,ojcowsko - matczyne" wycięcie wpisu - będę wiedział o co chodzi i nie zaprotestuję. Z góry dziękuję. Czas start  )
.. wesołych wakacji Panie Rzepaku .. oby Pan gdzieś spotkał w ciepłych krajach swoją Meg .. 
_________________ .. and still we laught / and still we run, and still we throw ourselves upon love's boats ..
|
Wt cze 28, 2005 13:46 |
|
 |
Spoonman
|
Non omnis moriar!
Memento mori!
RiP? Reksio i Podglądacze?
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Wt cze 28, 2005 13:46 |
|
 |
nospheratu
|
Heh, zdałem maturę, teraz jestem niby dojrzały
Rewelka to to nie jest (tylko angol 100%/88% podstawa/rozrzerz.) ale płakać nie będę 
_________________ Mors dicit
|
Wt cze 28, 2005 14:52 |
|
 |
pedziwiatr
|
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Wt cze 28, 2005 16:22 |
|
 |
Nutka
|
Wt cze 28, 2005 18:29 |
|
 |
bobo
|
Oj, jednych nachodzi smuteczek, innych radość...Chociaż ostatnio zauważam więcej smuteczków, jakby ująć te wszystkie wylane tu łzy to ich by wiele więcej było. Rany! Dlaczego????
Ludzie - są wakacje, czas urlopów, ciepełko, no, cieszmy się. Co się stało z tą piaskownicą, cała jakaś smutnawa.
Dzięki za życzenia z okazji moich urodzin. Wierszyk ułożę sobie sama w formie życzeń. Żabcia pochlipie sobie wody ze źródełka i spoko będzie. Skoro torta nie chcecie, wstawiam do lodówki.
Dziś są Twoje urodziny
więc życzenia składam Ci
By spełniły się marzenia
oraz wszystkie Twoje sny...
małe, duże, kolorowe
o rodzinie całej Twej
o miłości i przyjaźni
o pieniądzach itp.
Żebyś w zdrowiu długo żyła,
swym uśmiechem nas raczyła
o problemach zapomniała,
abyś wszystkich nas kochała.
Taką dedykację zrobiła mi kochana osoba w podarowanej lekturze. No, przyznaję się, nie ułożyłam tego sama.
A wszystkich smutasów , za wyjątkiem nosphera obsypuję piaskiem. Będę się bawić z krasnalami. Sama też się obsypałam piaskiem, żeby było wiadomo - dlaczego.
Zatańczyłam, odkopałam się i jest ok.
Rozmowa, jaką dziś odbyłam z matką mającą troje niepełnosprawnych dzieci nie nastroiła mnie wcale wesoło i może przez to zakopałam się też w piasku. Co jest ok? Żaba nie okłamuj się! Jak to ugryźć, jak to strawić, jak przeboleć?????????????
Idę do Kapliczki, hm......
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Wt cze 28, 2005 20:02 |
|
 |
sad234
|
:hmmm: .. gratuluję Nosek .. .. współczuję Nutka ..
.. gdyby Pan Bóg nie dbał o równowagę między dobrem a złem, smutkiem i usmiechem, tragedią i radosną euforią .. ten świat szybko by się nam znudził .. 
_________________ .. and still we laught / and still we run, and still we throw ourselves upon love's boats ..
|
Wt cze 28, 2005 20:55 |
|
|
|