Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 11, 2025 22:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość

Jo tko do tej pory było niewiele do ciachania, tzn. do chwili, w któej pojawił się Rzep :)

Chmurko nie wiem, czy Cię to pociezy, ale skoro tak się stało, to może oznaczać, że powinnaś sobie wybrać zupełnie inną drogę, wierze, że ją odnajdziesz :)

Ja mojego krasnala tak łątwo nie puscze, jak już go dostałam :P będe go tulić i tulić :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :D

Nutka, powodzenia w owocnej nauce :) :cmok1:

Pn cze 27, 2005 22:31
Zobacz profil WWW

Po pierwsze - jeszcze wczoraj bałaś się, że nie zdasz w ogóle - ciesz się, że tak się nie stało.

Po drugie - wydaje mi się, że generalnie wyniki tej matury nie są zachwycające, więc i mniejsze wymagania na studia będą...

Po trzecie - może romanistyka wcale nie była dla Ciebie najlepsza? Może dzięki temu pójdziesz na studia, które będą Ci dawać więcej satysfakcji i to na dłużej? [osobiście znam ludzi zachwyconych faktem, że nie dostali się na wymarzone studia - oczywiście zachwyt przyszedł po jakimś czasie]

Wiem, że jest Ci teraz ciężko, a pewnie najgorsze było powiedzenie o tym rodzince, ale naprawdę nie jest tak źle, jak się wydaje. Z czasem przestanie to być tragedią; mam nadzieję, że szybko.
:bukiet:

:glaszcze:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pn cze 27, 2005 23:50

Chmureczko nie warto się aż tak dołować :no:
Popatrz ja nie zdałam egzaminu i żyję ;)
Będzie dobrze :ok:

:yes: PAN MA PLAN :yes:

Pomódl sie żeby Ci powiedział jaki :yes: Na pewnio pędzie to dobre dla Ciebie :ok: :cmok1: :glaszcze: :przytul:

Wt cze 28, 2005 6:09
Zobacz profil YIM

I inna taka...

Widzę,że Koffan Anan ma tu powodzenie w tym temacie...jakieś TWA?

Czy co :clever:

p.s. pozdrawiam fanów RB! ... to pisałem ja fan APC

Wt cze 28, 2005 7:39

:rotfl2:

Wt cze 28, 2005 8:06

Maturzysci glowa do gory ja z pisemnej matury mialem czworke, w sumie. I jakos juz prawie ukonczylem studia. Nie marnujcie sobie zycia placzem nad zlymi stopniami. I tak za dwa trzy lata nikt nie bedzie pamietal tych wynikow. Chrurka jesli przyjmiesz to wysylam Ci jednego z moich krasnali. Juz nieiwelu mi zostalo, ale dla pocieszenia Ciebie chetnie z niego zrezygnuje.

Przywiozlem nowa dostawe mieska. Foczego jak zwykle. Tym razem jest dosc duzo wystarczy dla wszytkich. Najlepsze porcje zostawilem dla Rozalki i Jotki, by prowadzila wilczka w zmudnej drodze moderowania.

Wt cze 28, 2005 9:18

...niech nam żyje prezes naszego klubu!!! To ciągnę za Nospherem.
Dzień dobry, stawiam dzisiaj wszystkim torta, krasnalom też, a świeczek na torcie zdmuchnę oh!naście!
Impreza chyba później, bo za parno teraz, a i popracować trzeba. Co za czasy.
Chmurka, nie przejmuj się, wejdź do naszej Kapliczki i przemyśl, co chcesz robić dalej, wycisz się i pomódl. Pan cię poprowadzi, mówię ci, On podda ci jakiś sensowne rozwiązanie. Sie 3maj.

Wt cze 28, 2005 9:26

Wt cze 28, 2005 11:18
Zobacz profil YIM

Tylko do tych, którzy ze mną polemizowali:

(Proszę, żeby to pozostało tu 24 h, a potem można ,,capnąć". Rzepak ma problemy, od których uciekł na to forum, ale teraz musi wrócić i zrobić porządek w swoim życiu. Nie zrobię więc wpisu na tym Forum i nie wejdę na chat do 15 sierpnia 2005 r., a gdybym przed tą datą się ,,złamał", prosze uprzejmię adminów o ,,ojcowsko - matczyne" wycięcie wpisu - będę wiedział o co chodzi i nie zaprotestuję. Z góry dziękuję. Czas start :) )

.. wesołych wakacji Panie Rzepaku .. oby Pan gdzieś spotkał w ciepłych krajach swoją Meg .. :biggrin: :biggrin:

Wt cze 28, 2005 13:46

Memento mori!

RiP? Reksio i Podglądacze?

Wt cze 28, 2005 13:46

Heh, zdałem maturę, teraz jestem niby dojrzały :rotfl2:
Rewelka to to nie jest (tylko angol 100%/88% podstawa/rozrzerz.) ale płakać nie będę :D

Wt cze 28, 2005 14:52

:lol: :lol: :lol: Gratulacje!! :brawo: :brawo: Plakac z powodu zdanej matury?? trzeba sie cieszyc i skakac wysoko, to nie jest wcale sprzeczne z dojrzaloscia :D :D :D

Wt cze 28, 2005 16:22

Non omnis moriar!

Memento mori!

RiP? Reksio i Podglądacze?

Łyżeczko Cioteczna babcia mi umarła :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze:

Wt cze 28, 2005 18:29
Zobacz profil YIM

Oj, jednych nachodzi smuteczek, innych radość...Chociaż ostatnio zauważam więcej smuteczków, jakby ująć te wszystkie wylane tu łzy to ich by wiele więcej było. Rany! Dlaczego????
Ludzie - są wakacje, czas urlopów, ciepełko, no, cieszmy się. Co się stało z tą piaskownicą, cała jakaś smutnawa.
Dzięki za życzenia z okazji moich urodzin. Wierszyk ułożę sobie sama w formie życzeń. Żabcia pochlipie sobie wody ze źródełka i spoko będzie. Skoro torta nie chcecie, wstawiam do lodówki.
Dziś są Twoje urodziny
więc życzenia składam Ci
By spełniły się marzenia
oraz wszystkie Twoje sny...
małe, duże, kolorowe
o rodzinie całej Twej
o miłości i przyjaźni
o pieniądzach itp.
Żebyś w zdrowiu długo żyła,
swym uśmiechem nas raczyła
o problemach zapomniała,
abyś wszystkich nas kochała.

Taką dedykację zrobiła mi kochana osoba w podarowanej lekturze. No, przyznaję się, nie ułożyłam tego sama.
A wszystkich smutasów , za wyjątkiem nosphera obsypuję piaskiem. Będę się bawić z krasnalami. Sama też się obsypałam piaskiem, żeby było wiadomo - dlaczego.
Zatańczyłam, odkopałam się i jest ok.
Rozmowa, jaką dziś odbyłam z matką mającą troje niepełnosprawnych dzieci nie nastroiła mnie wcale wesoło i może przez to zakopałam się też w piasku. Co jest ok? Żaba nie okłamuj się! Jak to ugryźć, jak to strawić, jak przeboleć?????????????
Idę do Kapliczki, hm......

Wt cze 28, 2005 20:02

.. współczuję Nutka ..

.. gdyby Pan Bóg nie dbał o równowagę między dobrem a złem, smutkiem i usmiechem, tragedią i radosną euforią :razz: :( .. ten świat szybko by się nam znudził ..
:papa2:

Wt cze 28, 2005 20:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 356  Następna strona