Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 04, 2025 1:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 Sztuczna Inteligencja-zagrożenie naszej egzystencji 
Autor Wiadomość

Post Re: Sztuczna Inteligencja-zagrożenie naszej egzystencji
george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
Nie lękaj się o Boga.
ten sam, który powiedział "Rozmnażajcie się" innym razem do innych ludzi powiedział:
"Każdy, kto dla mnie i dla Królestwa Bożego opuści ojca, matkę, braci i siostry, i pól stokroć więcej otrzyma i życie wieczne..."

Handele, handele, handele…

Nie tylko Żydzi, ale także i Polacy się w tym specjalizują.

Każdy kto dla mnie (Marcina Plichty) i dla Amber Gold przekaże środki pieniężne ulokowane w bankach, funduszach inwestycyjnych, skarbonkach dzieci, nieruchomościach, po stokroć więcej otrzyma i dodatkowo sztabkę złota.
Działalności opieszale, bo opieszale, ale zaczęły się przyglądać:
Komisja Nadzoru Finansowego, Agencja Bezpieczeństwa Narodowego i piramida finansowa została zlikwidowana, a do ZK trafił pomysłodawca.

Ale gdzie tam takiemu Plichcie do św. Mateusza. Jego firma przyjmuje wpłaty na lokaty, bez określonego terminu wypłaty. Obiecuje jedynie, że odda w dwóch ratach, coś na kształt: Pierwszą oddam jak będę miał, a drugą jak będę chciał.
Czy jakikolwiek sąd jest w stanie podważyć taki zapis, a następnie doprowadzić do likwidacji takiej firmy? No chyba, że ten Ostateczny, jednak on wyklucza wszczęcie postępowania wobec świętych, uznanych prawomocnym wyrokiem KK.

Czy ów Mateusz bardzo odstaje od dzisiejszego urzędu skarbowego i jego komorników? Tylko czasy inne. Ale czy u Ciebie nie odezwał się Twój neurologiczny zespół MFMD (monety i forsa moje zaburzenie) :3majsie:

Wt wrz 30, 2025 15:32

Atimeres napisał(a):
Czy ów Mateusz bardzo odstaje od dzisiejszego urzędu skarbowego i jego komorników? Tylko czasy inne.
Oj daleko mu do Mateusza i jego inkwizytorów, daleko. Że tak powiem ów Mateusz jest niedościgniony w swej przebiegłości.

Wt wrz 30, 2025 17:25

george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
Czy ów Mateusz bardzo odstaje od dzisiejszego urzędu skarbowego i jego komorników? Tylko czasy inne.
Oj daleko mu do Mateusza i jego inkwizytorów, daleko. Że tak powiem ów Mateusz jest niedościgniony w swej przebiegłości.

A skąd Ty tak dużo wiesz? Inteligencja czy urojenia?

Wt wrz 30, 2025 17:27

Atimeres napisał(a):
george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):

No cóż staruszku, to wrodzony dar. Niektórzy rodzą się z talentem do śpiewu, inni do tańca, a ja... do bycia niesamowicie oczywistym.

Wt wrz 30, 2025 21:01

george45 napisał(a):
Atimeres napisał(a):
george45 napisał(a):

No cóż staruszku, to wrodzony dar. Niektórzy rodzą się z talentem do śpiewu, inni do tańca, a ja... do bycia niesamowicie oczywistym.

George, zastanawiam się, kiedy przeczytam u Ciebie choć jedną normalną odzywkę przyjazną?
Coś widocznie w Tobie nieprzyjaznego zakodowało się, może to rodzaj EMS (early maladaptive schema) i wzbudziło zespół ASPD?
Próbujesz trochę z Witoldem przyjaźniej, ale on też cierpi na coś podobnego.
(Kiedy o tym piszę, nie chcę dokuczyć; po prostu to teraz mój temat naukowy i wiem jak odnosić się do takich spraw i takich osób: jesteśmy z jednej, adamowej gliny)

Śr paź 01, 2025 6:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12