|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
A dlaczego nie? Przecież po coś was stworzył takie ładne, myślisz że Jemu się nie podobacie? 
|
N cze 20, 2010 14:55 |
|
|
|
 |
zagubiona_21
|
 Re: Makijaż
Bycie piękną jest jedną z głównych potrzeb kobiety i wszelkie dążenia ku temu zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne ( o ile nie są jakimiś zaburzeniami i nie przyjmują monstrualnych rozmiarów ) są budujące, rozwijąjące i potrzebne. Moim zdaniem nawet więcej uświadomienie sobie tych potrzeb, pogodzenie się z nimi, ze swoim obrazem siebie jest niezbędna w drodze ku dojrzałości i w budowaniu zdrowych relacji. Nie ma w tym żadnej próżności, ogólnie umiejscowienia tutaj tej cechy związane jest z postrzeganiem kobiety jako "wodzącej na pokuszenie" od czego ja się osobiście odcinam. Kobieta w swoim odczuwaniu jest dużo bardziej podobna do Boga, On również pragnie wierności, miłości bezwarunkowej, kocha "zazdrosną miłością" i pragnie uwielbienia.
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
N cze 20, 2010 16:53 |
|
 |
zagubiona_owca
|
Nie chodzi tu o to, aby malując się myśleć o Bogu. Tylko, aby malowanie nie było najważniejszą i najbardziej czasochłonną rzeczą i przez to nie przysłaniało rzeczy najważniejszych.
|
N cze 20, 2010 20:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zagubiona_owca napisał(a): ... i nie przysłaniało rzeczy najważniejszych. A z tym się zgadzam. Wolę cienie kolorów, nie farbę olejną, żeby buzię było widać. 
|
N cze 20, 2010 20:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re:
Liam napisał(a): A dlaczego nie? Przecież po coś was stworzył takie ładne, myślisz że Jemu się nie podobacie?  Dla was mężczyzn nas stworzył, żebyśmy wam się podobały he he 
|
Pn cze 21, 2010 7:46 |
|
|
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
No, nie tylko. Rowniez pracowaly na nas, choc gnusne jestescie, a my wspanialomyslnie dozwalamy Wam na lamanie nakazu, bo Was kochamy!
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Pn cze 21, 2010 8:34 |
|
 |
zagubiona_owca
|
Wy to jak zawszę egoiści i myślicie tylko o sobie;P Bóg stworzył nas tak, abyśmy siebie potrzebowali się wzajemnie. A dziewczyny uszy do góry, jesteśmy piękne, ponieważ stworzone na wzór i podobieństwo Najpiękniejszego:)
|
Wt cze 22, 2010 13:53 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Bo musicie walczyć o najgrubszy portfel. A zegar tyka 
|
N lip 18, 2010 1:14 |
|
|