Autor |
Wiadomość |
mareta
|
 Re: Moda.
Val nie obrażaj Ojca św, te śmieszne czapeczki Papież nałożył w zupełnie innym celu. Jeżeli go nie dostrzegasz trudno, ale szacunek sie należy. Też mi moda - pierwszy i enty dzień posługi identyczna biała sutanna. Modne stroje chyba nisisię sezon? a nia zakłada aby natychmiast zdjąć.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Wt maja 22, 2012 8:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mareta, daj spokój, dlaczego myślisz, że BXVI nie ma poczucia humoru? To ciepły, dobry człowiek...myślę, że uśmiechnąłby się jakby zobaczył podsumowanie Val 
|
Wt maja 22, 2012 8:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja na przykład, mam trzydzieści lat te same spodnie i myślę ze do śmierci mi wystarczą.
Tak nawiasem mówiąc, już parę razy były modne.
|
Wt maja 22, 2012 8:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): Ja na przykład, mam trzydzieści lat te same spodnie i myślę ze do śmierci mi wystarczą. To albo łata na łacie albo zakładasz tylko w niedzielę, a po domu chodzisz w koszuli nocnej, szlafmycy i pończochach lub rajtuzach (to nic, ze od stuleci nie modne).
|
Wt maja 22, 2012 8:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Maluczki napisał(a): Ja na przykład, mam trzydzieści lat te same spodnie i myślę ze do śmierci mi wystarczą. To albo łata na łacie albo zakładasz tylko w niedzielę, a po domu chodzisz w koszuli nocnej, szlafmycy i pończochach lub rajtuzach (to nic, ze od stuleci nie modne). 
|
Wt maja 22, 2012 8:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Margaret_ka napisał(a): No to teraz już na 100% wiem, że skończę w piekle. Przeglądanie gazet z ubraniami mnie odpręża. Lubię być ładnie, elegancko ubrana i mieć fajne ciuchy, Jestem głupia i próżna? Jak mogłam się spodziewać innych słów od Maluczkiego  Jesteś kobietą. 2 latka przegląda się w lustrze, potem przebiera w mamy ciuchy i buty na obcasie. Chłopak prosząc o prezent zwykle zaznacza, że to nie ma być ciuch, bo to nie prezent. Mój mąż nie potrafi dobrać krawata do koszuli i prosi o poradę, ale jednocześnie chce bym wyglądała elegancko jak wychodzimy z wizytą. I potrafi to ocenić. Ja preferuję strój sportowy i chodzę w spodniach oraz cichobiegach.
|
Wt maja 22, 2012 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): Ja na przykład, mam trzydzieści lat te same spodnie i myślę ze do śmierci mi wystarczą. Tak nawiasem mówiąc, już parę razy były modne. Hehe. Mojemu mężowi to przeszło. W początkach małżeństwa przynosiłam do domu kilka par butów. W sklepie nie było mowy, by coś przymierzył...nie potrzebował. W domu można było z nim porozmawiać i przekonać, że przydadzą się. Właścicielka sklepu znała jego przypadłość i nawet nie brała pieniędzy za te buty do przymierzenia. Na stare ciuchy jest sposób: pralka je podarła, przez przypadek nastawiłam na zbyt wysoką temperaturę, wirowało się to co nie powinno...i jest spokój. To patent rodzinny na chłopów z jego rodziny. Mój teść do końca życia był przekonany, że Frania lepiej pierze i nie niszczy ubrań.
|
Wt maja 22, 2012 10:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): Ja na przykład, mam trzydzieści lat te same spodnie i myślę ze do śmierci mi wystarczą.
Tak nawiasem mówiąc, już parę razy były modne. A to, że już kilka razy były modne to fakt  Moda co jakiś czas chętnie zagląda do mamcinych, czy babcinych szaf  Więc i do Maluczkiego też Za to ja z tych totalnie niemodnych Nie mam zielonego pojęcia jakie trendy obowiązują, a gazet o modzie nie tykam, bo mnie to nudzi. Mam swój gust i swój styl, i noszę to, w czym czuję się dobrze i w czym dobrze wyglądam. Na co dzień zdecydowanie glany i skórę  Plus jeansy i pasujące klimatem do skóry T-shirty. Za to od święta, wyjściowo, glany wymieniam na rasowe szpile, a całą resztę na seksowne kiecki  Lubię też fikuśne kapeluszki  Raczej nie eksperymentuję też z włosami i makijażem. Tu też wiem w czym dobrze się czuję i nie podążam za tym co modne w sezonie 
|
Wt maja 22, 2012 10:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ej, Vi zaspała! Taki temat, a ona dopiero teraz?!
|
Wt maja 22, 2012 11:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt maja 22, 2012 11:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maluczki napisał(a): Ej, Vi zaspała! Taki temat, a ona dopiero teraz?! Dopiero teraz, ale najważniejsze, że jest Taaaa...? A Ty to skąd o tym wiesz? Ale będę o tym pamiętać, i jak już obecne glany pójdą w odstawkę (bo kupię nowe  ), to sobie je zostawię i będę w nich hodować np. pieczarki 
|
Wt maja 22, 2012 11:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Taaaa...? A Ty to skąd o tym wiesz? Ale będę o tym pamiętać, i jak już obecne glany pójdą w odstawkę (bo kupię nowe  ), to sobie je zostawię i będę w nich hodować np. pieczarki  A tak jakoś mi się poznało. Kiedyś wędrowałem po górach w butach podobnych do glanów.
|
Wt maja 22, 2012 11:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No widzisz! Podobnych do glanów to nie znaczy glanów. Jakbyś nosił takie jak ja, to byś sobie grzybków nie wyhodował A po jakich górach wędrowałeś? Ja kocham góry  Znam tylko Tatry, ale za to całkiem nieźle  Moim marzeniem jest mieć mały domek w górach i tam właśnie się przenieść... No ale do tego to muszę chyba wygrać w totka, albo sobie jakiegoś Górola okręcić wokół palca  Okręcić zamiast obrączki 
|
Wt maja 22, 2012 12:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): No widzisz! Podobnych do glanów to nie znaczy glanów. Jakbyś nosił takie jak ja, to byś sobie grzybków nie wyhodował A po jakich górach wędrowałeś? Ja kocham góry  Znam tylko Tatry, ale za to całkiem nieźle  Moim marzeniem jest mieć mały domek w górach i tam właśnie się przenieść... No ale do tego to muszę chyba wygrać w totka, albo sobie jakiegoś Górola okręcić wokół palca  Okręcić zamiast obrączki  Zaliczyłem cały beskidzki czerwony szlak. Tatry tylko wysokie. Z góralami to radzę ostrożnie. Mają strasznie twarde kręgosłupy!
|
Wt maja 22, 2012 12:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): No ale do tego to muszę chyba wygrać w totka, albo sobie jakiegoś Górola okręcić wokół palca  Okręcić zamiast obrączki  Jak Ci zależy na Góralu to musisz chyba w Stanach poszukać, bo w takim Zakopcu np. niewielu ich zostało...w każdym razie w wieku, co już do niczego się nie przydadzą 
|
Wt maja 22, 2012 14:06 |
|
|
|