Jestem homo z przegranym życiem na starcie
Autor |
Wiadomość |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
 Wyjatek potwierda regule
Pan liam zna zwiazek pederastow z 20-letnim stazem. No coz , wyjatek potwierdza regule, a regula to 15 minutowy zwiazek pederastow. NIE dla tolerancji dla grzechow morderstwa, zlodziejstwa i homoseksualizmu.
|
Pt gru 31, 2010 20:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Ty ilu znasz, że masz prawo mówić o regule? Czy tylko powtarzasz jak papuga?
|
Pt gru 31, 2010 20:32 |
|
 |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
 Re: Jestem homo z przegranym życiem na starcie
Hydraulik posiada wiedze o sedesach chociaz sie w nich nie kapie. NYT dwa lata temu opublikowal serie reportazy o nowojorskich homoseksualistach. Uczestnik lazni homoseksualnej (biorca) ma ponad 30 partnerow sekualnych podczas jednej wizyty. U olbrzymiej wiekszoci homoseksualistow jest to typowy zwiazek homoseksualny. Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%.
|
Pt gru 31, 2010 21:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A... No tak, skoro New York Times publikował... 
|
Pt gru 31, 2010 21:38 |
|
 |
lublin33338
|
nihilistka napisał(a): Uczestnik lazni homoseksualnej (biorca) ma ponad 30 partnerow sekualnych podczas jednej wizyty. U olbrzymiej wiekszoci homoseksualistow jest to typowy zwiazek homoseksualny. Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%. Powiadasz, że ma 30 partnerów w czasie jednej wizyty. Czy uważasz, że spędza w łaźni dobę??? A co do trwałości związków - różnie z tym bywa. W przypadku związków heteroseksualnych takim elementem cementującym związek i chroniącym przed rozpadem jest dziecko. Wiele par ( nie mówię że większość) postanawia być nadal razem tylko ze względu na dziecko. W przypadku homoseksualistów różnie z ta trwałością bywa. Jeśli jednak komuś odpowiada częsta zmiana partnerów , lub - co sie często zdarza - seks w większym gronie (3,4 osoby) nie widzę w tym niczego niewłaściwego. Coś innego jest tutaj istotne. Możliwość zakażenia wirusem HIV lub żółtaczką. Gdy miałem okazję rozmawiać z młodymi homoseksualistami apelowałem aby zawsze stosowali prezerwatywy, szczególnie jeśli chodzi o seks analny. Młodemu człowiekowi wydaje się, że problem go nie dotyczy. Inni chorują, ja nie będę, mnie to nie spotka. Niestety różnie w życiu bywa, dlatego podstawą jest profilaktyka oraz zdroworozsądkowe podejście to kwestii seksu.
|
So sty 01, 2011 3:58 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Nihilistka - poproszę źródło statystyk. W przeciwnym razie Twoje stwierdzenie jest oszczerstwem. Nie dotyczących łaźni, tylko całej populacji homoseksualistów aktywnych seksualnie (nie wszystkich, na co już zwrócił uwagę liam).
Homoseksualizm nie jest grzechem i można to przeczytać także w kościelnych dokumentach. Co więcej: Kościół domaga się traktowania osób z takim problemem delikatnie i z szacunkiem. Grzechem jest współżycie homoseksualne, a nie każdy homoseksualista podejmuje taką aktywność, podobnie jak nie każdy heteroseksualista współżyje z kobietą.
Do pozostałych: proszę, żebyście pozwolili nihilistce odpowiedzieć, nie przykrywając dyskusją pytania. Niech ma szansę się wykazać wiedzą...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So sty 01, 2011 16:39 |
|
 |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
Jotka? Jakich statystyk? Czy twierdzisz , ze wiekszosc homoseksualistow jest nieaktywna seksualnie? Czy twierdzisz ,ze wiekszosc homoseksualistow tworzy stabilne, dlugotrwale zwiazki? Jesli tak twierdzisz , to klamiesz i aktywnie angazujesz sie w propagande i obrone homoseksualistow. Dobrze wiesz, ze pod presja homoseksualistow ani WHO ani zadna inna instytucja nie moze prowadzic i publikowac statystyk dotyczacych populacji honoseksualistow. Czy ty Jo-tka jestes czlonkiem homoseksualnego loby czy to tylko twoj prywatny konformizm i tchorzostwo? Ja uwazam ze homoseksualizm jest zlem - mam prawo do tej opinii ugruntwanej na podstawie mojego zyciowegol doswiadczenia i mojej glebokiej edukacji. I mam prawo moje prywatne opinie na forum prezentowac. BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALISTAMI I BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALIZMEM. Tak ja czuja miliardy muzulmanow, chrzescijan i zydow ortodoksyjnych. No jotka - zaknij nas do getta.
|
So sty 01, 2011 17:21 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
nihilistka napisał(a): Ja uwazam ze homoseksualizm jest zlem - mam prawo do tej opinii ugruntwanej na podstawie mojego zyciowegol doswiadczenia i mojej glebokiej edukacji. Jakieś szczegóły? 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
So sty 01, 2011 17:31 |
|
 |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
Mam prwo do mojej opinii i mojej prywatnosci.
|
So sty 01, 2011 17:37 |
|
 |
Elbrus
|
nihilistka napisał(a): Czy twierdzisz , ze wiekszosc homoseksualistow jest nieaktywna seksualnie. Takie twierdzenie byłoby śmieszne, bo przecież większość heteroseksualistów jest aktywna, więc i to samo dotyczy homo. Pytanie o źródło dotyczyło tego zdania: nihilistka napisał(a): Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%. nihilistka napisał(a): Mam prwo do mojej opinii i mojej prywatnosci. Czy twoją prywatność okazujesz pisząc " BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALISTAMI" na publicznym forum?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So sty 01, 2011 17:49 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Jak się człowiek brzydzi kupy, to nie wysiaduje pod wychodkiem, podglądając kto jaką kupę robił i ile razy i nie wyciąga na tej podstawie wniosków o kupach na całym świecie. Coś tu jest nie tak. 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
So sty 01, 2011 18:09 |
|
 |
jo_tka
|
Cytuj: Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%. Cytuj: Dobrze wiesz, ze pod presja homoseksualistow ani WHO ani zadna inna instytucja nie moze prowadzic i publikowac statystyk dotyczacych populacji honoseksualistow. Jeśli statystyk nie ma, to powyższe Twoje stwierdzenie nie ma uzasadnienia - jest zatem oszczerstwem.
I dla porządku, ja NIE WYPOWIADAM SIĘ o większości, bo nie mam na ten temat wiedzy.
I oczywiście wolno Ci się brzydzić czymkolwiek. Ja się brzydzę robali, gdzieś tam uważają je za smakołyk. Ktoś tam się brzydzi krewetek, które bardzo lubię. Co za problem? Zaznaczam: CZEGOKOLWIEK nie KOGOKOLWIEK!
Trudno też kwestionować czyjeś emocje w związku z drugim człowiekiem czy grupą ludzi. Problem zaczyna się wtedy, gdy stają się podstawą decyzji, jaką jest pogardliwe traktowanie jakiegokolwiek człowieka. Wtedy nie mówimy już o emocji, tylko o woli.
Mam tylko nadzieję, że masz świadomość, że to co ROBISZ (nie czujesz) jest niezgodne z chrześcijaństwem. Na wszelki wypadek, bo nie wiem, czy to ma dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie.
Przykro mi, jeżeli poczujesz się zepchnięta do getta, ale oszczerstw i obelg tolerować tu nie będę.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So sty 01, 2011 18:24 |
|
 |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
No, wiec uszanujmy konformizm i strach moderatorki przed homoseksualnym lobby. Brzydze i gardze sie tymi co homoseksualizm uprawiaja. Nie dotyczny to tych, co o homoseksualizmie tylko mysla. Preciez nikt nie karze zlodzieji, co tylko o zlodziejstwie mysla. Co do"" 0.5% homosekusaostow tworzacych trwale zwiazki"". Wyraze sie scislej. Wedlug reportazu NYT na 800 zarejestrowanych czlonkow homoseksualnych klubo-lazni tylko 4-ro homoseksualistow tworzylo pary o stazu dluzszym niz 10 lat co ja prawidlowo przeklakulowalem jako 0.5% , poniewaz wielkosc probki populacji homoseksualistow byla statystycznie relewantna.
|
So sty 01, 2011 19:00 |
|
 |
nihilistka
zbanowany na stałe
|
 Uprawianie homoseksualizmj to grzech smiertelny
Nie dajmy sie oszukac dezinformacji forumowej. Prawda jest taka: UPRAWIANIE HOMOSEKSUALIZMU TO GRZECH SMIERTELNY.
|
So sty 01, 2011 19:03 |
|
 |
Elbrus
|
nihilistka napisał(a): Co do"" 0.5% homosekusaostow tworzacych trwale zwiazki"". Wyraze sie scislej. Wedlug reportazu NYT na 800 zarejestrowanych czlonkow homoseksualnych klubo-lazni tylko 4-ro homoseksualistow tworzylo pary o stazu dluzszym niz 10 lat co ja prawidlowo przeklakulowalem jako 0.5% , poniewaz wielkosc probki populacji homoseksualistow byla statystycznie relewantna. Statystycznie relewantna? Niby jak? Ile % spośród wszystkich homoseksualistów odwiedza klubo-łaźnie? Ile % spośród wszystkich homoseksualistów popiera parady równości? Jeśliś taka doinformowana, to podziel się z nami swoją wiedzą. nihilistka napisał(a): Nie dajmy sie oszukac dezinformacji forumowej. Prawda jest taka: UPRAWIANIE HOMOSEKSUALIZMU TO GRZECH SMIERTELNY. Na razie to dezinformację forumową uprawiasz ty, bo grzeszności homoseksualizmu NIKT tutaj nie kwestionuje (pomijając osoby takie jak lublin33338).
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So sty 01, 2011 19:15 |
|
|
|