Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 0:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 528 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 36  Następna strona
 Jestem homo z przegranym życiem na starcie 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Wyjatek potwierda regule
Pan liam zna zwiazek pederastow z 20-letnim stazem. No coz , wyjatek potwierdza regule, a regula to 15 minutowy zwiazek pederastow. NIE dla tolerancji dla grzechow morderstwa, zlodziejstwa i homoseksualizmu.

Pt gru 31, 2010 20:30
A Ty ilu znasz, że masz prawo mówić o regule? Czy tylko powtarzasz jak papuga?

Pt gru 31, 2010 20:32
zbanowany na stałe

Post Re: Jestem homo z przegranym życiem na starcie
Hydraulik posiada wiedze o sedesach chociaz sie w nich nie kapie. NYT dwa lata temu opublikowal serie reportazy o nowojorskich homoseksualistach. Uczestnik lazni homoseksualnej (biorca) ma ponad 30 partnerow sekualnych podczas jednej wizyty. U olbrzymiej wiekszoci homoseksualistow jest to typowy zwiazek homoseksualny. Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%.

Pt gru 31, 2010 21:06
A... No tak, skoro New York Times publikował...

:D

Pt gru 31, 2010 21:38

nihilistka napisał(a):
Uczestnik lazni homoseksualnej (biorca) ma ponad 30 partnerow sekualnych podczas jednej wizyty. U olbrzymiej wiekszoci homoseksualistow jest to typowy zwiazek homoseksualny. Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%.

Powiadasz, że ma 30 partnerów w czasie jednej wizyty. Czy uważasz, że spędza w łaźni dobę???
A co do trwałości związków - różnie z tym bywa. W przypadku związków heteroseksualnych takim elementem cementującym związek i chroniącym przed rozpadem jest dziecko. Wiele par ( nie mówię że większość) postanawia być nadal razem tylko ze względu na dziecko. W przypadku homoseksualistów różnie z ta trwałością bywa. Jeśli jednak komuś odpowiada częsta zmiana partnerów , lub - co sie często zdarza - seks w większym gronie (3,4 osoby) nie widzę w tym niczego niewłaściwego.
Coś innego jest tutaj istotne. Możliwość zakażenia wirusem HIV lub żółtaczką. Gdy miałem okazję rozmawiać z młodymi homoseksualistami apelowałem aby zawsze stosowali prezerwatywy, szczególnie jeśli chodzi o seks analny. Młodemu człowiekowi wydaje się, że problem go nie dotyczy. Inni chorują, ja nie będę, mnie to nie spotka. Niestety różnie w życiu bywa, dlatego podstawą jest profilaktyka oraz zdroworozsądkowe podejście to kwestii seksu.

So sty 01, 2011 3:58

Nihilistka - poproszę źródło statystyk. W przeciwnym razie Twoje stwierdzenie jest oszczerstwem. Nie dotyczących łaźni, tylko całej populacji homoseksualistów aktywnych seksualnie (nie wszystkich, na co już zwrócił uwagę liam).

Homoseksualizm nie jest grzechem i można to przeczytać także w kościelnych dokumentach. Co więcej: Kościół domaga się traktowania osób z takim problemem delikatnie i z szacunkiem. Grzechem jest współżycie homoseksualne, a nie każdy homoseksualista podejmuje taką aktywność, podobnie jak nie każdy heteroseksualista współżyje z kobietą.

Do pozostałych: proszę, żebyście pozwolili nihilistce odpowiedzieć, nie przykrywając dyskusją pytania. Niech ma szansę się wykazać wiedzą...

So sty 01, 2011 16:39
zbanowany na stałe

Jotka? Jakich statystyk?
Czy twierdzisz , ze wiekszosc homoseksualistow jest nieaktywna seksualnie?
Czy twierdzisz ,ze wiekszosc homoseksualistow tworzy stabilne, dlugotrwale zwiazki?
Jesli tak twierdzisz , to klamiesz i aktywnie angazujesz sie w propagande i obrone homoseksualistow.
Dobrze wiesz, ze pod presja homoseksualistow ani WHO ani zadna inna instytucja nie moze prowadzic i publikowac statystyk dotyczacych populacji honoseksualistow.
Czy ty Jo-tka jestes czlonkiem homoseksualnego loby czy to tylko twoj prywatny konformizm i tchorzostwo?
Ja uwazam ze homoseksualizm jest zlem - mam prawo do tej opinii ugruntwanej na podstawie mojego zyciowegol doswiadczenia i mojej glebokiej edukacji. I mam prawo moje prywatne opinie na forum prezentowac. BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALISTAMI I BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALIZMEM.
Tak ja czuja miliardy muzulmanow, chrzescijan i zydow ortodoksyjnych. No jotka - zaknij nas do getta.

So sty 01, 2011 17:21
zbanowany na stałe

nihilistka napisał(a):
Ja uwazam ze homoseksualizm jest zlem - mam prawo do tej opinii ugruntwanej na podstawie mojego zyciowegol doswiadczenia i mojej glebokiej edukacji.

Jakieś szczegóły? :-o

So sty 01, 2011 17:31
zbanowany na stałe

Mam prwo do mojej opinii i mojej prywatnosci.

So sty 01, 2011 17:37

nihilistka napisał(a):
Czy twierdzisz , ze wiekszosc homoseksualistow jest nieaktywna seksualnie.
Takie twierdzenie byłoby śmieszne, bo przecież większość heteroseksualistów jest aktywna, więc i to samo dotyczy homo.
Pytanie o źródło dotyczyło tego zdania:
nihilistka napisał(a):
Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%.

nihilistka napisał(a):
Mam prwo do mojej opinii i mojej prywatnosci.
Czy twoją prywatność okazujesz pisząc "BRZYDZE SIE HOMOSEKSUALISTAMI" na publicznym forum?

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

So sty 01, 2011 17:49
zbanowany na stałe

Jak się człowiek brzydzi kupy, to nie wysiaduje pod wychodkiem, podglądając kto jaką kupę robił i ile razy i nie wyciąga na tej podstawie wniosków o kupach na całym świecie. :o
Coś tu jest nie tak. :|

So sty 01, 2011 18:09

Cytuj:
Stale zwiazki trwajace dluzej niz miesiac stanowia tylko 0.5%.

Cytuj:
Dobrze wiesz, ze pod presja homoseksualistow ani WHO ani zadna inna instytucja nie moze prowadzic i publikowac statystyk dotyczacych populacji honoseksualistow.

Jeśli statystyk nie ma, to powyższe Twoje stwierdzenie nie ma uzasadnienia - jest zatem oszczerstwem.

I dla porządku, ja NIE WYPOWIADAM SIĘ o większości, bo nie mam na ten temat wiedzy.

I oczywiście wolno Ci się brzydzić czymkolwiek. Ja się brzydzę robali, gdzieś tam uważają je za smakołyk. Ktoś tam się brzydzi krewetek, które bardzo lubię. Co za problem? Zaznaczam: CZEGOKOLWIEK nie KOGOKOLWIEK!

Trudno też kwestionować czyjeś emocje w związku z drugim człowiekiem czy grupą ludzi. Problem zaczyna się wtedy, gdy stają się podstawą decyzji, jaką jest pogardliwe traktowanie jakiegokolwiek człowieka. Wtedy nie mówimy już o emocji, tylko o woli.

Mam tylko nadzieję, że masz świadomość, że to co ROBISZ (nie czujesz) jest niezgodne z chrześcijaństwem. Na wszelki wypadek, bo nie wiem, czy to ma dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie.

Przykro mi, jeżeli poczujesz się zepchnięta do getta, ale oszczerstw i obelg tolerować tu nie będę.

So sty 01, 2011 18:24
zbanowany na stałe

No, wiec uszanujmy konformizm i strach moderatorki przed homoseksualnym lobby.
Brzydze i gardze sie tymi co homoseksualizm uprawiaja. Nie dotyczny to tych, co o homoseksualizmie tylko mysla. Preciez nikt nie karze zlodzieji, co tylko o zlodziejstwie mysla.
Co do"" 0.5% homosekusaostow tworzacych trwale zwiazki"". Wyraze sie scislej.
Wedlug reportazu NYT na 800 zarejestrowanych czlonkow homoseksualnych klubo-lazni tylko 4-ro homoseksualistow tworzylo pary o stazu dluzszym niz 10 lat co ja prawidlowo przeklakulowalem jako 0.5% , poniewaz wielkosc probki populacji homoseksualistow byla statystycznie relewantna.

So sty 01, 2011 19:00
zbanowany na stałe

Post Uprawianie homoseksualizmj to grzech smiertelny
Nie dajmy sie oszukac dezinformacji forumowej. Prawda jest taka: UPRAWIANIE HOMOSEKSUALIZMU TO GRZECH SMIERTELNY.

So sty 01, 2011 19:03

nihilistka napisał(a):
Co do"" 0.5% homosekusaostow tworzacych trwale zwiazki"". Wyraze sie scislej.
Wedlug reportazu NYT na 800 zarejestrowanych czlonkow homoseksualnych klubo-lazni
tylko 4-ro homoseksualistow tworzylo pary o stazu dluzszym niz 10 lat co ja prawidlowo przeklakulowalem jako 0.5% ,
poniewaz wielkosc probki populacji homoseksualistow byla statystycznie relewantna.
Statystycznie relewantna? Niby jak?
Ile % spośród wszystkich homoseksualistów odwiedza klubo-łaźnie?
Ile % spośród wszystkich homoseksualistów popiera parady równości?

Jeśliś taka doinformowana, to podziel się z nami swoją wiedzą.
nihilistka napisał(a):
Nie dajmy sie oszukac dezinformacji forumowej.
Prawda jest taka: UPRAWIANIE HOMOSEKSUALIZMU TO GRZECH SMIERTELNY.
Na razie to dezinformację forumową uprawiasz ty, bo grzeszności homoseksualizmu NIKT tutaj nie kwestionuje
(pomijając osoby takie jak lublin33338).

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

So sty 01, 2011 19:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 528 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 36  Następna strona