| 

Wzajemne uwagi - między użytkownikami 

| Autor | Wiadomość |  
			| JedenPost 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiKael napisał(a): Akruk odpocznie miesiac od forum i moze wroci spokojniejszy.Naturalnie, przecież wiadomo, że narzędzia moderacyjne to na forum argumenty najbardziej przekonywujące._________________
 Lubię Starego czasem, to też sprawia
 że się wystrzegam otwartej z nim wojny
 Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny
 Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

|  
			| N cze 24, 2018 20:40 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiWyjatkowo merytoryczna obrona niekulturalnego zachowania kolegi. 

|  
			| N cze 24, 2018 20:43 | 

|  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiRozumiem, że obnoszenie się ze swoja ignorancją, traktowanie wszystkich dookoła jak idiotów-  i bombardowanie ich zarazem zarzutami, że traktują tak obnoszącą się - oraz zużywanie narzędzi moderacyjnych do prowadzenia dyskusji jest objawem kultury? _________________

|  
			| N cze 24, 2018 20:48 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiJedenPost napisał(a):  oraz zużywanie narzędzi moderacyjnych do prowadzenia dyskusji jest objawem kultury?Oszczerstwo, bo na pewno nie niewiedza, gdyż zostało to wyjaśnione. Gdybyś tego użył w stosunku do kogoś innego, skorzystałabym z narzędzi. Tak ujdzie Ci płazem._________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

|  
			| N cze 24, 2018 20:54 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiJa nie wiem JedenPost, co ty rozumiesz. Wiem, ze ban miesieczny jako skutek trzech ostrzezen to nie wylecenie z WM w zlym stylu.Jezeli Malgosia zle moderuje, to od tego jest admin a nie uzytkownicy, ktorzy swoich bledow nie widza.
 Dobranoc.

|  
			| N cze 24, 2018 20:56 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiviewtopic.php?p=1006090#p1006090Małgosiaa napisał(a): Oszczerstwo, bo na pewno nie niewiedza, gdyż zostało to wyjaśnione.Chcesz cos jeszcze dodać? Kael napisał(a): Ja nie wiem JedenPost, co ty rozumiesz. Wiem, ze ban miesieczny jako skutek trzech ostrzezen to nie wylecenie z WM w zlym stylu.
Nie mówię o banie. Mówię o dopisywaniu w cudzym poście swoich polemicznych uwag nie mających nic wspólnego z wykonywaniem obowiązków moderatora._________________

|  
			| N cze 24, 2018 20:59 | 

|  
		|  |  
			| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiZapoznaj sie z regulaminem, bo najwyraźniej nie znasz jego treści: Reg. § III/7. _________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

|  
			| N cze 24, 2018 21:13 | 

|  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiNic tam nie ma o tym, by moderator był uprawniony do prowadzenia dyskusji za pomocą ingerencji w posty użytkownika. _________________

|  
			| N cze 24, 2018 21:15 | 

|  
		|  |  
			| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiDyskusję prowadziłam, jako user, a nie moderator, pisząc posty w kolorze czarnym. Jeśli tego nie odróżniasz, Twój problem. Zamiast pokazówki, którą nic nie osiągniesz, zgłoś do Administracji. _________________

|  
			| N cze 24, 2018 21:33 | 

|  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikamiMałgosiaa napisał(a): Dyskusję prowadziłam, jako user, a nie moderator, pisząc posty w kolorze czarnym. Cytuj: I doucz się czym zajmuje sie teodycea. M._________________

|  
			| N cze 24, 2018 22:53 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wiara - założenie czy głupota?Stubr napisał(a): Na przykład teologia nie jest logiczna - tylko symuluje logikęzefciu napisał(a): Proszę zatem wskazać, jakie prawa logiki łamie teologia (sama w sobie, a nie jakiś tam konkretny teolog, który gdzieś się potknął)Czyli jak przystało na kinderateistę – Stubr  rzuca jakimiś sądami, a gdy ktoś prosi go o uzasadnienie owych sądów – zmienia temat. Widzimy powyżej, ile warte jest słowo Stubra .

|  
			| Wt cze 26, 2018 17:07 | 

|  
		|  |  
			| Stubr 
   |   Re: Wiara - założenie czy głupota?Więcej niż twoje, to pewne.Jakby teologia łamała prawa logiki byłaby logiczna, tyle że sprzeczna z logiką. Teologia nie jest ani sprzeczna ani zgodna z logiką - nie jest po prostu logiczna.
 Twoje pytanie albo jest głupie albo podchwytliwe, więc je zignorowałem.

|  
			| Wt cze 26, 2018 17:18 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wiara - założenie czy głupota?Stubr napisał(a): Więcej niż twoje, to pewne.No tak. Tego można się było po bachorze spodziewać. Riposty „chyba ty”. Cytuj: Jakby teologia łamała prawa logiki byłaby logiczna, tyle że sprzeczna z logiką. Teologia nie jest ani sprzeczna ani zgodna z logiką - nie jest po prostu logiczna.Po czym zaś poznajemy rzeczy „nielogiczne”? Skoro nie są to rzeczy sprzeczne z logiką, to co? Jaki wyznacznik „nielogiczności” poza opinią Stubra  mamy? Cytuj: Twoje pytanie albo jest głupie albo podchwytliweNo tak. Dociekanie, dlaczego Stubr  pisze co pisze i jak to uzasadnia jest głupie. Przecież każdy wie, że Stubr  pisze co mu ślina na klawiaturę przyniesie i nigdy tych swoich bredni nie będzie w stanie uzasadnić.

|  
			| Wt cze 26, 2018 17:43 | 

|  
		|  |  
			| george45 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacjiMałgosiaa napisał(a): Ostatni raz: ostrzeżenie dotyczyło innego wątku i obrażania innego rozmówcy: viewtopic.php?f=27&p=1006050#p1006050 . Najwyraźniej nolda ma rację:  Cytuj: Wiara jest cechą, przekonanie jest koncepcją. Wiara jest cechą twojego umysłu, przekonanie jest nabyte. Ci, którzy wątpią i boją się tego, lgną do przekonań. Mówią: „Jestem przekonany”, ale nie mają wiary. W głębi duszy wiedzą, że wątpią. Zawsze się tego boją. Jeśli skrytykujesz ich przekonanie, natychmiast wpadną w złość. Dlaczego? Skąd ta złość? To nie ty ich zezłościłeś, złości ich własne wątpienie, któremu pomagasz się ujawnić. Człowieka wiary możesz skrytykować, a on się nie zezłości, bo nie możesz zniszczyć wiary. To różnica między wiarą a przekonaniem. Przekonanie zawsze jest fałszywe.viewtopic.php?f=7&p=1006141#p1006141Ja mam wiarę, Wy przekonanie, dlatego wpadacie w złość i na wszelkie sposoby próbujecie mnie obrażać, a nawet "zlikwidować"  To, że jak piszesz masz wiarę, to twoje przekonanie czy wiara?

|  
			| Śr cze 27, 2018 9:09 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacjiNaprawde Marek ma jakies niedocenione wybitne osiagniecia sportowe i dlatego musi dogryzc wybitnej mistrzyni olimpijskiej natychmiast po jej smierci?olimpijskiejZalosne

|  
			| So cze 30, 2018 14:38 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach