Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 20:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 663 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Następna strona
 Strajk nauczycieli 
Autor Wiadomość
Post Re: Strajk nauczycieli
A dlaczego akurat Ziobry? Moze od razu Putina? W koncu Rosje trzyma krotko i nawet terytorium powieksza...

To jak Andy72: A) czy B)? A moze obie?

Bo Wybawiony tez uciekl od odpowiedzi. Boi sie prezesa?

So kwi 20, 2019 15:23

Ani A ani B. Jeśli komuś trzeba by zabrać pieniądze to bankierom satanistom obalającym rządy.
Zobacz choćby https://pl.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Parvus

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

So kwi 20, 2019 15:28
A lekarstwem na to ma być Ziobro, bo jak kto podpadnie jego mamusi, to Ziobro idzie i zabiera śmiertelnie chorym ludziom lekarza, i włóczy go po sądach dekadę, a ludzie tymczasem umierają. Takiego władcy nad sobą Andy chce i takiego satanisty de facto nam życzy.

So kwi 20, 2019 15:30

Kael napisał(a):
Bo Wybawiony tez uciekl od odpowiedzi. Boi sie prezesa?

Chyba żartujesz. Zdawało mi się, że moja odpowiedź była oczywista. Ale dla jasności powiem, że trzeba być ślepym i głuchym by nie zorientować się, że PiS nieustannie kłamie i okrada obywateli, tyle że robi to znacznie skuteczniej od poprzedników.
A co do pracy w szkole, to byłem nauczycielem przez 10 lat dawno temu, jednak w dzisiejszej oświacie nie chciałbym pracować za żadne pieniądze.

So kwi 20, 2019 15:44

Jeśli PiS ma propagandę to na poziomie przedszkolaka, a zarówno komuniści (bolszewicy w ZSRR, maoisci) jak i środowisko Gazety Wyborczej są mistrzami propagandy.
Na przykład teraz się wmawia że PiS to jest to samo co komuna schyłku PRL.

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

So kwi 20, 2019 15:45
Najlepsza propaganda to taka propaganda, która wzbudza w człowieku chęć do wspierania propagandzisty. Np. Andy'ego nikt nie zmusza do gardłowania przeciw Michnikowi - on tego chce sam z siebie, szczerze.

So kwi 20, 2019 15:52

ErgoProxy napisał(a):
A lekarstwem na to ma być Ziobro, bo jak kto podpadnie jego mamusi, to Ziobro idzie i zabiera śmiertelnie chorym ludziom lekarza, i włóczy go po sądach dekadę, a ludzie tymczasem umierają. Takiego władcy nad sobą Andy chce i takiego satanisty de facto nam życzy.

A kto wprowadził tak chore zasady rozliczania świadczeń wprowadzone przez NFZ?
http://wyborcza.pl/1,75398,13910099,Szp ... hwile.html
Trup ściele się gęsto.To też są sataniści tyle że to mało nagłośnione tak jak i z wieloma sprawami.

So kwi 20, 2019 15:53

To z powodu bezczelności Michnika.
https://www.behance.net/gallery/12707177/Polska-mistrzem-Polski
Gdzie typowy Polak to koniecznie w bluzie z kapturem, zgarbiony, nie to co światły Europejczyk.

So kwi 20, 2019 15:57
(westchnienie) Satanista to jest człowiek, który nie stawia barier swojemu widzimisię i to właśnie pod postacią Szatana wyznaje. Ja nie wiem, czy przykrawanie kurczącej się ciągle kołdry łapie się pod "swoje widzimisię". Natomiast zatrudnianie aparatu państwa do polowania na jednego, konkretnego człowieka, który podpadł ukochanej osobie, to jest satanizm laveyański w czystej postaci.

Andy72 napisał(a):
To z powodu bezczelności Michnika.

Jeżeli Andy72 upiera się być Polakiem, to ja wolę być Europejczykiem. Polskojęzycznym. A jak Andy ustąpi wreszcie do Rosji, to się nad polskością zastanowię. Bo na razie typy twojego i gorszego pokroju skutecznie mi ją obrzydzają, dociera to do ciebie?

So kwi 20, 2019 16:02
Moderator

Wybawiony napisał(a):
Najważniejsze jest to, że PiS robi wszystko lepiej od poprzedników, którzy... kradli i nie dotrzymywali obietnic :)

Oczywiście żadnego konkretu nie będzie? "Wszystko" niczego nie mówi i niczego nie udowadnia. Przyjemnego oglądania TVPiS i zadowolenia z bycia nagraną płytą bez własnego myślenia.

So kwi 20, 2019 16:07
Pssst, napisz mu to na czerwono. :P :P :P

So kwi 20, 2019 16:11

TVP jest w porządku.
A mam podać przykłady GazWyb?
A taki Urban w chwili szczerości wyznał że jego celem jest "(censored) Polaków"

So kwi 20, 2019 16:13
Urban nie wyznał tego w chwili szczerości. Przede wszystkim. Urban, jak coś "chlapnie" publicznie, to na chłodno, żeby budować swoją markę skandalicznego, sprośnego dziada. Niestety są w Polsce ludzie, którzy to kupują. Ale...

…oni raczej nie kupują wrzasków typu "Duma! Duma! Narodowa Duma!". Dlatego właśnie wolę odstąpić Polskę Andy'emu i reszcie Polaków. Rządźcie nią, jak umiecie, ale sami. My, polskojęzyczni, będziemy się temu przyglądać, bo ja wiem, zza Sudetów?

Przyjdziecie do nas z płaczem. Na kolanach.

So kwi 20, 2019 16:18

ErgoProxy napisał(a):
…oni raczej nie kupują wrzasków typu "Duma! Duma! Narodowa Duma!".

:o Nie uważasz że Polacy mają być dumni ze swej historii? Za to podlizujesz się Japońcom.

So kwi 20, 2019 16:27
Nie, ale zależy z czego w tej historii. Ja np. jestem dumny z Konfederacji Warszawskiej, a Andy nie wiem z czego. Z kniazia Jaremy, co wbijał na pale? Gdyby został władca absolutnym, mielibyśmy dzisiaj polskiego Draculę. No to może z Targowicy? Politycznie jest w końcu jej pogrobowcem.

Mnie jednak chodzi o to, że połowę obywateli Polski wasza Duma! Duma! Narodowa Duma! z historii g... obchodzi. Dumny z historii jest ten, kto czuje, że po nim nie będzie już niczego, więc tylko historia mu została. Za to ludzie z tej innej, milczącej połowy Narodu budują tę dumę na dziś i jutro. Np. ten ancymon. My, polskojęzyczni, przygarniemy go bez pytania - wy, Polacy, zaczniecie od wywiadu, czy to aby na pewno Polak jest (może jeszcze genetyczny?) i znajdziecie mu w życiorysie, że w liceum fascynował się żydowską kulturą.

Ciekawe czemu.

Dlatego przyjdziecie do nas z płaczem, na kolanach. Wy po prostu nie macie fachowców do rządzenia, a ewentualnych sojuszników wyszczujecie za pierdolety. I dlatego wy tę Polskę przeputacie, o czym wiedzą wszyscy naokoło was, oprócz was. Proste? Jak nunczako.

So kwi 20, 2019 16:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 663 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Następna strona