Najsympatyczniejszy forumowicz
Autor |
Wiadomość |
Xenotym
|
 Najsympatyczniejszy forumowicz
Ja stawiam na Mieszka i Crosisa, szanuję także Irbisola, a jak siebie samego kocham Xenotyma. Piszę o tych, ktrych jako tako poznałem.
_________________ To beer, or not to beer? This is a question.
|
N wrz 11, 2005 21:37 |
|
|
|
 |
Nutka
|
Ja BARDZO szanuję Wikinga Crosis jest też świetny  Nospherek ->numerant nie z tej ziemi 
N wrz 11, 2005 22:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis
Jot_ka
Belizariusz 
|
Pn wrz 12, 2005 7:33 |
|
|
|
 |
angua
|
Xenotym dał wątek męski to ja damski   wszystkim rozlicznym moderatorkom  Wilczek-Angua, Płomyk, Julia...... i wogóle prawie wszystkie ludziki lubię, że musiałabym przez kilka stron wymieniać  :):)):):)):):)):):))
Myślę, że wątek Xenotyma nie ogranicza się do jedej płci i spokojnie możemy propozycje Nutki tu dołączyć.

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn wrz 12, 2005 11:27 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Mało tu mnie jest, ale i tak-> Crosis.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn wrz 12, 2005 15:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Doh. Zawstydzacie mnie  A ja postawie na osoby, ktore generalnie scieraja sie lub zgadzaja ze mna (mimo roznicy swiatopogladu):
jo_tka
Angua
A.
Mieszek
Elka
i oczywiscie ekipa piaskownicy:
Nutka, Nosper
Spoonman
Trzymajcie sie
Crosis
|
Pn wrz 12, 2005 16:41 |
|
 |
wiking
|
Konserwatysta i Old Sipirit!
|
Pn wrz 12, 2005 19:48 |
|
 |
Gimlas
|
To ja moze zaglosuje na siebie 
|
Pn wrz 12, 2005 20:33 |
|
 |
Mieszek
|
no ja dopiero teraz watek odkryłem
będę uniwersalny i stawiam na wszystkich bo wszytkich polubiłem
generalnie Ci którzy tutaj są na forum mimo "tragikomicznych wątków" gdzie atmosfera jest rodem z krainy latajacych siekier mają co dać innym sobą i dają
ja tam myslę,że my poganie i katolicy z łacińskiej cywilizacji ogólnie się tak naprawde zgadzamy
Xenotymie ja to jestem podejżliwy proszę podać powody jak, co, na co, po co, kto, dlaczego, czemu, jakże to, a czylizby napewno...
PS
gorąco pozdrawiam Xenotymie
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn wrz 12, 2005 20:47 |
|
 |
steffi
|
ja uwielbiam czytac Larsa - od razu robie sie spokojniejsza
no i motek jakos fajnie sie go czyta
ale tp forum nie byloby tym samym bez ddv, cieplutkiego i funerala - ich posty dzialaja na mnie odwrotnie niz larsa
a Crosisowi chyba pomnik wystawie za zabawe z obrazkami  chociaz pewnie podobnie jak w przypadku ddv nigdy nie zrozumiem jego podejscia do sexu
steff
ps. kurcze jakie to fajne podbudowac sie swiadomoscia ze twoj glos sie liczy. chyba odnajde dowodzik i do wyborow pojde  )
_________________ Akcja "Gwiazdka2007"
Zgłoszenia mikołajów
|
Pn wrz 12, 2005 20:48 |
|
 |
Xenotym
|
Mieszek napisał(a): Xenotymie ja to jestem podejżliwy proszę podać powody jak, co, na co, po co, kto, dlaczego, czemu, jakże to, a czylizby napewno...
Bo mnie przekonałes, że nie z czasownikami pisze się razem, a tak serio to bardzo podoba mi się Twój sposób wierzenia...otwarty, prosty i dobry... aż mi się dziecińswto przypomiało
|
Pn wrz 12, 2005 21:00 |
|
 |
Mieszek
|
a właśnie wyobraź sobie, że nad tym myślałem niedawno i muszę stwierdzić , że mi się zakradł błąd ktos mnie poinformował właściwie  to ja to przekręciłem w wątku jakimś no cóż ale wszystko się dobrze skończyło juz wiem, że "nie" sie pisze z czasownikami osobno
pozdro
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn wrz 12, 2005 21:06 |
|
 |
Xenotym
|
Mieszku
Ale najbardziej urzekło mnie to, że dałeś się przekonać iż cel uświęca środki.... Żartuję oczywiście – zostawmy to.
Cywilizacja łacińska to właśnie my 
|
Pn wrz 12, 2005 22:44 |
|
 |
plomyk
|
Moze to bedzie nie na temat, ale zamierzalam sie czysm podzielic i pojawil sie ten watek.
Czytalam cos na forum i zobaczylam takie zdanie: sratatata, mow co chcesz a jak i tak swoje wiem.
Moze to nie najmadrzejsza wypowiedz ale tak rozbawila moje serce ze do dzis ja pamietam. Dla tej osoby  Od tego dnia bardzo, bardzo ja lubie. A tak wogole to kazdy cos fajnego tu wnosi. Fajna macie piaskownice  ...... no i oczywiscie kotka ze skrzydelkami, ktory wnosi duzo ciepelka do wielu watkow.
Pozdrowienia dla wszystkich 
Wt wrz 13, 2005 0:08 |
|
 |
Nutka
|
a ja zapomniałam dodać do swojej listy Płomyka światełko w ciemności, niesłychane ciepło bijące z postów, i wogóle
Wt wrz 13, 2005 7:11 |
|
|
|