|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Dlaczego mój post został skasowany?
| Autor |
Wiadomość |
|
YogiBeer
|
 Dlaczego mój post został skasowany?
W termacie "Kościół" pjo toczył ze mną dyskusję na temat demokracji w kościele. Mój ostatni post został skasowany - dlaczego?
|
| So wrz 24, 2005 21:27 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dlaczego mój post został skasowany?
YogiBeer napisał(a): W termacie "Kościół" pjo toczył ze mną dyskusję na temat demokracji w kościele. Mój ostatni post został skasowany - dlaczego?
Bo tu jest cenzura. Zapraszam do nas, na forum.fidelitas.pl.
|
| So wrz 24, 2005 21:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Yogi, ze względu na to :
Regulamin napisał(a): 7. Moderator ma prawo wykasować post lub jego fragment w następujących przypadkach: (...) - jednozdaniowych lub jednosłownych wypowiedzi, które nie wnoszą nic merytorycznego do dyskusji (dotyczy to zwłaszcza postów zawierających tylko emotikony)
|
| So wrz 24, 2005 21:48 |
|
|
|
 |
|
nospheratu
|
To dlaczego został skasowany mój ostatni post z tematu "Co myślicie o muzyce metalowej"  Siedział tam od dłuższego czasu z adnotacją moderacji i znikł. Po ponad 2 miesiącach ktoś stwierdził że jednak nie pasuje? 
_________________ Mors dicit
|
| Cz wrz 29, 2005 8:59 |
|
 |
|
zielona_mrowka
|
hmm... osobiście nie przypominam sobie żebym muzykę metalową cieła w Twoim przypadku (bo to mój dział). Natomiast ostatni Twój muzyczny post w Kulturze w dodatku zmoderowany, nadal wisi i jest tutaj > viewtopic.php?p=97045&highlight=#97045 , w muzyce jaką lubię. Chyba o ten post Ci chodziło, jeśli nie to prosze o kontakt poprzez PW.
Pozdrawiam 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
| Cz wrz 29, 2005 9:35 |
|
|
|
 |
|
nospheratu
|
O to przepraszam, faktycznie pomyliły mi się działy.
Wszystko gra
_________________ Mors dicit
|
| Cz wrz 29, 2005 10:15 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|