Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt paź 03, 2025 19:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Następna strona
 LGBT 
Autor Wiadomość
Post Re: LGBT
On chyba na tym zarabia, tylko trudno wyczuć, w czyjej walucie.

Ale że jest tak przeciwskuteczny, to przy założeniu j/w, możliwości widzę dwie: (1) prowadzą go pisowscy nieudacznicy, (2) prowadzą go LGBT, żeby ośmieszał pisowskich nieudaczników. Oczywiście założenie może być nieprawdziwe, ale wypisy kolegi sięgnęły takiego poziomu bzdury, że nawet mała teoria spiskowa ładnie wpisuje się w klimat wątku.

:D :D :D

Pn sie 24, 2020 21:42

Nie Kael , to troska o dzieci mi chodzi tylko o dzieci , aby je chronić od zepsucia. A jeżeli brzydzą się płci przeciwnej to naturalnie nie mogą mieć dzieci, ani swoich ani tym bardziej cudzych. Osoby bezpłodne , które nie mogą mieć dzieci natura nie obdarzyła wstrętem do płci przeciwnej, , ktoś kto ma naturalny wstręt do płci przeciwnej , jakim będzie wychowawcą dla dzieci, które tego wstrętu nie mają? Nie wyobrażam sobie jak pary jednopłciowe lub bezpłciowe mogą rozmawiać z dzieckiem o płci przeciwnej, jako o czymś naturalnym dla dziecka , lecz nie dla wychowawców. Potrzeby dzieci są większą wartością niż prawa LGBT.

Pn sie 24, 2020 21:53
Tymczasem we Wrocku.

Widzisz IPW, ludzie już dostają świra od tych twoich klimatów i wandalizują stoiska pod kościołami.

Pn sie 24, 2020 22:49
A co z czlowiekiem, ktory ma "naturalny wstret do swojej plci"? Jestes takim.czlowiekiem, Ipw?
Jak ktoś kto ma naturalny wstręt do swojej płci, jakim będzie wychowawcą dla dzieci, które tego wstrętu nie mają?

Widzisz na jaki poziom idiotyzmu weszles?
Takie ideologie jak twoja zbyt czesto byly poczatkiem niszczenia i mordowania "innych". Jak tam aktualnym tyranom, za ktorym szli bezmyslni, pasowalo.

A potem byly ruiny i pretensje, ze swiat nie docenil geniuszu zniszczenia "wrogow" i oddal na odlew.

Dopoki zadasz prawa do zycia w spokoju po swojemu na tym swiecie, masz obowiazek zapewnienia takiego prawa innym.

Wt sie 25, 2020 5:58
Kael napisał(a):
Tak rodza sie mity o zabijaniu chrzescijanskich dzieci na mace, ktore koncza sie pogromami

Te bajeczki też wymyśliłaś czy słyszałaś gdzieś w jakiejś postępowej stacji? Dlaczego tak nikt nie przejmuje się milionem zabitych Ormian w 1915 roku? Jakoś nie słychać nic o złym antychrześcijanskim tureckim islamie co to tylko czyha na to by sobie pozabijać nieislamistów. To że żydzi z Holocaustu zrobili sobie religię nie znaczy teraz że trzeba na nich dmuchać

Wt sie 25, 2020 7:37
Inny_punkt_widzenia napisał(a):
Nie Kael , to troska o dzieci mi chodzi tylko o dzieci , aby je chronić od zepsucia. A jeżeli brzydzą się płci przeciwnej to naturalnie nie mogą mieć dzieci, ani swoich ani tym bardziej cudzych. Osoby bezpłodne , które nie mogą mieć dzieci natura nie obdarzyła wstrętem do płci przeciwnej, , ktoś kto ma naturalny wstręt do płci przeciwnej , jakim będzie wychowawcą dla dzieci, które tego wstrętu nie mają? Nie wyobrażam sobie jak pary jednopłciowe lub bezpłciowe mogą rozmawiać z dzieckiem o płci przeciwnej, jako o czymś naturalnym dla dziecka , lecz nie dla wychowawców. Potrzeby dzieci są większą wartością niż prawa LGBT.

Jaki Ty durny...90% dzieci posiada smartfony i to z nich czercie wiedzę z dziedziny seksu, płciowości.
Nie wyobrażasz sonie jak gej może rozmawiać o kobietach z dziećmi, tak samo ja w życiu codziennym - pracuje, utrzymuje koleżeństwa, przyjaźnie.
Fanatyzm jedynie uniemożliwia, ale fanatyzm dotyka wszystkich - tak homo jak i hetero.
I to właśnie aktualnie hetero manifestują fanatyzm i nienawiść...dzięki Bogu, to jedynie margines.
Do takich papież Franciszek skierował słowa
https://vaticannews.va/pl/papiez/news/2 ... ijnym.html

Wt sie 25, 2020 7:46
Quinque napisał(a):
Kael napisał(a):
Tak rodza sie mity o zabijaniu chrzescijanskich dzieci na mace, ktore koncza sie pogromami

Te bajeczki też wymyśliłaś czy słyszałaś gdzieś w jakiejś postępowej stacji? Dlaczego tak nikt nie przejmuje się milionem zabitych Ormian w 1915 roku? Jakoś nie słychać nic o złym antychrześcijanskim tureckim islamie co to tylko czyha na to by sobie pozabijać nieislamistów. To że żydzi z Holocaustu zrobili sobie religię nie znaczy teraz że trzeba na nich dmuchać

Ta "bajeczka" jest uwieczniona na obrazie, który znajduje się w katedrze w Sandomierzu.
Tą bajeczką posłużono się w Kielcach przed pogromem Żydów w lipcu 1946r.
A oskarżanie 6 milionów zamordowanych o tworzenie nowej religii, jest tak podłe, że brak słów na komentarz.

Wt sie 25, 2020 7:48

Quinque napisał(a):
Dlaczego tak nikt nie przejmuje się milionem zabitych Ormian w 1915 roku?
Zajął się nimi Bóg i tu kończy się rola człowieka.

Quinque napisał(a):
To że żydzi z Holocaustu zrobili sobie religię nie znaczy teraz że trzeba na nich dmuchać
To kiedy trzeba? Znasz jakaś konkretną datę, po której trzeba dmuchać?

Wt sie 25, 2020 7:55

No cóż nikt prawie nie akceptuje słowa sromota, za stare, to było do przewidzenia, a ja znowu nie akceptuje LGBT , bo to za nowe. Nie czepiamy się słów, lecz ludzi których na świecie jest mało a którzy chcą zmienić nasz światopogląd . My ich akceptujemy, ale oni nas nie, my wierzymy w Boga, a oni chcą to zmienić. Zasłaniają nasze pomniki i plują na nas, bo się nas nie boją. A my nie możemy pluć na nich i na ich flagę, to jest przemoc a nie żadna kolorowa sprawiedliwość. Chcą adoptować cudze dzieci, chociaż mogą mieć swoje, gdyby stać ich było na małe wyrzeczenie . Pytam się po co im cudze dzieci skoro mogą mieć swoje , przecież to nie są osoby bezpłodne. Oni tylko udają że chcą wychowywać dzieci, oni chcą te dzieci tresować i indoktrynować , a swoich dzieci by nie krzywdzili.

- Język jest środkiem komunikacji, a ty używasz nie tylko nieco przestarzałych słów, ale także słów o znaczeniu negatywno-wulgarnym.

- Jak na razie to istalacja tzw. tęczy była palona SIEDMIOKROTNIE w przeciągu ok. dwóch lat. Pomijając pomniejsze dewastacje. Serio chcesz się licytować?

- Nie odpowiedziałeś na pytanie, czy zdrada żony lub męża w celu spłodzenia dzieci to "małe wyrzeczenie". Ułatwiam Ci sprawę, bo tutaj odchodzi kwestia preferencji seksualnej. A więc, nadal będziesz unikał odpowiedzi?

- Jeżeli sam sobie odpowiadasz na własne pytania, to po co się pytasz? I jeżeli jedynymi argumentami są jakieś fantazje na temat indoktrynacji i tresury, to o czym mamy rozmawiać?

Widzisz IPW, był czas, że myślałem podobnie. Ale żeby być uczciwy postawiłem sobie takie pytanie: Czy przez homoadopcję można uratować od sierocińca choć jedno dziecko, które nie mogłoby być adoptowane przez parę hetero?

Stawiałeś sobie kiedyś takie pytanie?

Ja tak. I życie nauczyło mnie, że są przypadki, które przekraczają moją skromną wyobraźnię. Ale to może innym razem opowiem (choć być może już kiedyś wspominałem).

...

(Koh 3:1nn)

Wt sie 25, 2020 11:11
Ktos nie wierzyl, ze wspolna nagonka PiSu i Kosciola w Polsce przyniesie takze czynna przemoc?

Cytuj:
Za dwoma homofobicznymi napaściami na terenie Wałcza stoi ten sam 28-letni mężczyzna, którego wytropiono dzięki portretowi pamięciowemu. Podczas przesłuchania przyznał, że bił nastolatków, bo wziął ich za homosekualistów.
Prokurator zastosował wobec podejrzanego dozór policji, więc musi stawiać się w komendzie. Ma też zakaz zbliżana się do pokrzywdzonych na odległość mniejszą niż 50 m – mówi asp. Beata Budzyń, rzecznik prasowy Komendy Powiatowej Policji w Wałczu w woj. zachodniopomorskim.

Dziesięciolatka, na oczach której mężczyzna pobił jej starszego brata, jest pod opieką psychologa.

– Do tego zdarzenia doszło nad Jeziorem Zamkowym w okolicy skweru Wiesława Kaszewskiego – powiedziała nam rzeczniczka wałeckiej policji asp. Beata Budzyń.
17-letni chłopak, jego 10-letnia siostra i 15-letnia koleżanka byli tam w piątek na spacerze.
16.08.2020. Aktywista LGBT+ zaatakowany w nocy przed własnym domem. Bo szedł z partnerem za rękę
Czytaj także:
Linus Lewandowski, aktywista LGBT+, pobity przed swoim domem. Bo trzymał partnera za rękę

Zaczepił ich mężczyzna, który siedział na ławce w towarzystwie młodej kobiety. Byli z psem. Mężczyźnie nie spodobały się kolorowe włosy 17-latka. Krzyczał do niego „Ty pedale!", a potem, że „tylko pedały farbują włosy”. W ordynarny sposób zaproponował seks oralny jednej z dziewczynek. Był bardzo agresywny. Po chwili przeszedł do rękoczynów. Bił 17-latka rękoma i walił po głowie metalowym narzędziem, które zdaniem świadków wyglądało jak pistolet.

Dziesięciolatka wzywała pomocy, ale nikt nie zareagował. Jak wynika z relacji w lokalnym portalu extrawałcz.pl, „przechodzący obok starszy mężczyzna z psem powiedział tylko, żeby się nie szarpali, bo zadzwoni po policję". Pomocy miał odmówić także mężczyzna, który był z dziećmi na pobliskim placu zabaw. Dziewczynka pobiegła do domu i zawiadomiła rodziców. Kiedy pojawili się na miejscu, napastnika już nie było. Zakrwawiony 17-latek z obrażeniami głowy został przewieziony do szpitala.

– Początkowo nie udało nam się ująć sprawcy – mówi asp. Beata Budzyń. – Dysponowaliśmy jednak bardzo dokładnym rysopisem, więc odnaleźliśmy go. Był już wcześniej notowany.
Wcześniej Piotr Ż. pobił innego nastolatka

Okazało się, że ten sam 28-letni Piotr Ż. ma na koncie inne wcześniejsze pobicie na homofobicznym tle, o którym wie policja. Na ulicy Kilińszczaków w Wałczu uderzył innego nastolatka w twarz, niszcząc mu okulary.
Do napaści doszło 2 sierpnia. Ofiarą pobicia był również niepełnoletni chłopak, a powodem jego kolorowe włosy – mówi asp. Beata Budzyń.

W związku z dwoma napaściami, Prokuratura Rejonowa w Wałczu przedstawiła Piotrowi Ż. zarzuty pobicia i uszkodzenia mienia.

Chociaż sprawca podczas przesłuchania przyznał, że bił, bo uznał chłopaków za homoseksualistów, nie przedstawiono mu zarzutów przestępstwa z nienawiści.

https://szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7 ... a_Wyborcza

Pewnie, ze to nie bylo z nienawisci! Pobil z troski. Chcial miec "strefe wolna od LGBT".

Jak to bylo? Margot siedzi w areszcie, a inni przestepcy moga robic co chca na wolnosci? Bo oni bija teczowa mlodziez, ale nie nosza teczowych flag?

Wt sie 25, 2020 14:27
Pragnę tylko zauważyć że Polska prawica nie broni hajlujących gości czy innych bandziorów. Jak to robi lewica w przypadku tego całego Margota

Kael napisał(a):
Jak to bylo? Margot siedzi w areszcie, a inni przestepcy moga robic co chca na wolnosci?

No przecież kilka dni temu aresztowano typa co robił nazistowskie gesty w stosunku, do demonstrantów LPG. Rok temu w moim wojewódzkim mieście Rzeszowie, rozgoniono kontrmanifestacje przeciw marszowi LPG. Ergo, dalej powtarzajcie bajeczki o jakiś uciśnionych mniejszościach co to nawet nie mogą manifestować swoich skrzywień :(. Ale z prawdą wspólnego mieć one będą niewiele
Alus napisał(a):
A oskarżanie 6 milionów zamordowanych o tworzenie nowej religii, jest tak podłe, że brak słów na komentarz

Oczywiście nikt nie oskarża ofiar tylko współczesnych żydów to raz. A dwa, to to iż obrzydliwe jest na narodowej tragedii budowanie sobie polityki
george45 napisał(a):
To kiedy trzeba?

W tedy kiedy jest na to okazja. Ale nie w kontekście religii holocaustu. Przypomnę tylko(jakkolwiek to zabrzmi) że żydzi otrzymali przynajmniej częściową rekompensate w postaci własnego państwa(kosztem palestynczyków). A w sprawie Ormian Turcja do tej pory nie chce się nawet przyznać że dokonano ludobójstwa

Ps: Kael w powyższym cytacie dowodzi to o czym mówię. Bandyta łamie prawo i otrzymuje sankcje prawne. I prawica nie protestuje przeciwko temu. W porównaniu do lewicy

Cytuj:
Dziesięciolatka wzywała pomocy, ale nikt nie zareagował. Jak wynika z relacji w lokalnym portalu extrawałcz.pl, „przechodzący obok starszy mężczyzna z psem powiedział tylko, żeby się nie szarpali, bo zadzwoni po policję". Pomocy miał odmówić także mężczyzna, który był z dziećmi na pobliskim placu zabaw

No i artykuł stracił na wiarygodności

Wt sie 25, 2020 14:43

Quinque napisał(a):
Pragnę tylko zauważyć że Polska prawica nie broni hajlujących gości czy innych bandziorów. Jak to robi lewica w przypadku tego całego Margota

https://www.tvp.info/49365254/narodowcy ... sprzed-lat

To relacja aktualna. Natomiast z czasów zadym wokół tzw. marszów niepodległości pamiętam całkiem sporo łez wylewanych przez - deklarującę się tak samemu - prawicę. I bronienie tych akcji. Nawet takich akcji:

https://tvn24.pl/polska/wyroki-wiezieni ... 96-3450375

Może masz krótką pamięć, ale ja jeszcze pamiętam, jak usprawiedliwiano ten czyn "Słusznym gniewem". Trochę z tego wisi w internecie nawet do dziś. Przypomnę, że w sumie uszkodzono wtedy trzy wozy, TVN, Polsatu oraz... TVN Meteo. Pewnie pogoda też była za mało patriotyczna.

Quinque napisał(a):
Rok temu w moim wojewódzkim mieście Rzeszowie, rozgoniono kontrmanifestacje przeciw marszowi LPG.

No właśnie rok temu może "rozgoniono". Ale czasy się zmieniają.

Quinque napisał(a):
A w sprawie Ormian Turcja do tej pory nie chce się nawet przyznać że dokonano ludobójstwa

Whatabautyzm i nic więcej.

Quinque napisał(a):
No i artykuł stracił na wiarygodności

Albowiem - gdyż - dlatego że - bo? QQ locuta?

...

(Koh 3:1nn)

Wt sie 25, 2020 16:16

Jeżeli pisze idiotyzmy to jest to wasza wina, bo wyciągam wnioski czytając to co wy piszecie. Raz czytam że LGBT nie mają wstrętu do płci przeciwnej , więc piszę, że skoro tak to mogą mieç własne dzieci, następnie Kael zaprzecza że to nie możliwe bo to tak jak ja bym chciał mieć dzieci z innym facetem , więc znowu wychodzi jakaś paranoja i obrzydzenie, więc znów wracam, że jednak jednopłciowi mają wstręt do płci przeciwnej , i na nowo jestem już wyzywany od durni i tak z wami wkoło Macieja. Albo pary jednopłciowe mają wstręt do płci przeciwnej, dlatego dzieci mieć nie mogą, albo tego wstrętu nie ma i mogą mieć własne dzieci. No i jeszcze jedno sprostowanie, ja jestem hetero, mam wstręt do własnej płci , więc dzieci mieć mogę , nawet mam i w związku z tym mogę być wychowawcą. . Proszę zatem o małe uporządkowanie, czy pary jednopłciowe mają wstręt do płci przeciwnej , czy też jej nie mają, a co za tym idzie , mogá mieć własne dzieci, bo jedyną przeszkodą jest bezpłodność. I proszę dzieci , bez wulgaryzmów, bo wygonię do piasku. :)

Wt sie 25, 2020 19:48
Nie wiem , co ty rozumiest przez wstret, ale jest jasne, ze dla ciebie swiat jest czarno-bialy.
A nie jest.

Sa osoby homoseksualne (czesciej biseksualne), ktore byly w zwiazkach z plcia przeciwna i maja dzieci.

I juz sie ciebie pytalam, ale nie byles laskwa odoowiedziec, czy im te dzieci nalezy odebrac, kiedy wejda w zwiazek z osoba tej samej pkci?

Wychowanie przez jedna plec nie jest optymalne, choc np w Polsce baaardzo rozpowszechnione.
Kazde dziecko powinno miec wzorce innej plci i - o dziwo - zwykle takie ma. Bo rzadko kiedy jest tak, ze np samotne matki nie maja w otoczeniu braci, ojcow, kuzynow czy innych meskich znajomych.

Wylewanie krokodylich lez nad dziecmiw ewentualnych rodzinach par LGBT jest po prostu obluda. Szczegolnie, ze interesujesz sie li i jedynie ich seksualnoscia, a inne wartosci sa ci obojetne.

Czyzby seks byl glownym.problemem twojego zycia? Reszta sie nie liczy?

Wt sie 25, 2020 20:10

Słowo wstręt utraciło swoje znaczenie, już nikt nie pamięta co oznacza, OK, potrafię to zaakceptować. Świat jest dla mnie czarno biały, OK, jestem daltonistą. Są osoby biseksualne, które dzieci mają ,mają rodziny, są wychowawcami, tylko nie wiem czemu miałyby protestować i czego się domagać wraz z LGBT, skoro wszystko mają? Nie wiem dlaczego takie osoby miałyby wychodzić na pomniki albo paradować na ulicach na półnago z kagańcem w zębach , nie raczej nie , dzieci by im na to nie pozwoliły. Reszty już nie zdążę bo mi zaraz stronka zniknie

Wt sie 25, 2020 21:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Następna strona