Czym jest ideologia LGBT?
Autor |
Wiadomość |
No_Pasaran
|
 Re: Czym jest ideologia LGBT?
proszę bardzo  -glandulae bulbourethrales -epididymis -penis -prostata -scrotum -vesiculae seminales -testis -glandula vestibularis major -tuba uterina -ovarium -glandulae vestibulares minores -uterus -vagina -pudendum muliebre To na prawdę nie moja wina, że najwyraźniej spałeś na biologii i nie odróżniasz układu płciowego od narządów płciowych. Ewidentnie chcesz się zapytać o układy (i na to też odpowiedziałem - tych są 2, względnie 3), ale nie ogarniasz najbardzej elementarnego słownictwa.
_________________ Hasta la Victoria Siempre
|
N gru 25, 2022 21:00 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Tylko wypisałeś jednym ciągiem narządy męskie i żeńskie. To że jest ich 14, nie znaczy że płci jest 14.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N gru 25, 2022 21:02 |
|
 |
No_Pasaran
|
Tyle że płeć to nei tylko narządy XD Wie o tym nauka, ale Andy i pom ewidentnie nie.
|
N gru 25, 2022 21:09 |
|
|
|
 |
pom
|
No_Pasaran napisał(a): proszę bardzo  -glandulae bulbourethrales -epididymis -penis -prostata -scrotum -vesiculae seminales -testis -glandula vestibularis major -tuba uterina -ovarium -glandulae vestibulares minores -uterus -vagina -pudendum muliebre To na prawdę nie moja wina, że najwyraźniej spałeś na biologii i nie odróżniasz układu płciowego od narządów płciowych. Ewidentnie chcesz się zapytać o układy (i na to też odpowiedziałem - tych są 2, względnie 3), ale nie ogarniasz najbardzej elementarnego słownictwa. Chyba kpisz. Ja nie jestem lekarzem. Ale mam ciocię google i ... . Ile układów płciowych ma homo sapiens Racjonalisto? Poproszę o wyczerpującą merytoryczną odpowiedź.
_________________ 1J, 4, 16 Myśmy poznali i uwierzyli miłości, jaką Bóg ma ku nam. Bóg jest miłością: kto trwa w miłości, trwa w Bogu, a Bóg trwa w nim.
|
N gru 25, 2022 21:12 |
|
 |
Andy72
|
Jaka nauka o tym wie?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N gru 25, 2022 21:13 |
|
|
|
 |
Andy72
|
|
N gru 25, 2022 21:15 |
|
 |
No_Pasaran
|
pom napisał(a): No_Pasaran napisał(a): proszę bardzo  -glandulae bulbourethrales -epididymis -penis -prostata -scrotum -vesiculae seminales -testis -glandula vestibularis major -tuba uterina -ovarium -glandulae vestibulares minores -uterus -vagina -pudendum muliebre To na prawdę nie moja wina, że najwyraźniej spałeś na biologii i nie odróżniasz układu płciowego od narządów płciowych. Ewidentnie chcesz się zapytać o układy (i na to też odpowiedziałem - tych są 2, względnie 3), ale nie ogarniasz najbardzej elementarnego słownictwa. Chyba kpisz. Ja nie jestem lekarzem. Ale mam ciocię google i ... . Ile układów płciowych ma homo sapiens Racjonalisto? Poproszę o wyczerpującą merytoryczną odpowiedź. Dostałeś już 2 razy odpowiedź na pytanie "ile układów płciowych ma homo sapiens " w tym w poście, który zacytowałeś powyżej- mam ci zaznaczyć to kolorkiem, byś przeczytał w końcu ze zrozumieniem dosłownie 2 zdania na krzyż? Andy72 napisał(a): Jaka nauka o tym wie? Dosłownie ci na to pytanie odpowiedziałem - czy ja rozmawiam z botami czy z ludźmi, którzy mają po prostu gdzieś co się do nich pisze?
Ostatnio edytowano N gru 25, 2022 21:18 przez No_Pasaran, łącznie edytowano 1 raz
|
N gru 25, 2022 21:16 |
|
 |
Andy72
|
Jaka nauka skoro nie biologia? Jakaś feministyka genderowa? 
|
N gru 25, 2022 21:17 |
|
 |
No_Pasaran
|
Biologia.
|
N gru 25, 2022 21:18 |
|
 |
Andy72
|
Biologia mówi że homo sapiens ma dwie płcie,
|
N gru 25, 2022 21:20 |
|
 |
pom
|
No_Pasaran napisał(a): Dostałeś już 2 razy odpowiedź na pytanie "ile układów płciowych ma homo sapiens " w tym w poście, który zacytowałeś powyżej- mam ci zaznaczyć to kolorkiem, byś przeczytał w końcu ze zrozumieniem dosłownie 2 zdania na krzyż?
Listę imion, czy nazw z wiki mogę Ci wkleić i w xk. Poproszę konkrety. Chodzi o układy płciowe homo sapiens Racjonalisto, a nie ich hipotetyczne nazwy. Ty udowadniasz  . Poprosimy o wyczerpującą merytoryczną odpowiedź. My jak mówi @Andy72 znamy raptem DWA. Oświeć nas jak znasz ich więcej.
_________________ 1J, 4, 16 Myśmy poznali i uwierzyli miłości, jaką Bóg ma ku nam. Bóg jest miłością: kto trwa w miłości, trwa w Bogu, a Bóg trwa w nim.
Ostatnio edytowano N gru 25, 2022 21:32 przez pom, łącznie edytowano 1 raz
|
N gru 25, 2022 21:25 |
|
 |
No_Pasaran
|
Andy72 napisał(a): Biologia mówi że homo sapiens ma dwie płcie, Dosłownie dałem ci artykuł naukowy, który zaprzecza twoim wyobrażeniom, ale andy ma fakty gdzieś. Oczywistym jest, że nie jesteś w stanie się do tego artukułu merytorycznie odniesć, więc pozostało ci tylko powtarzać swoje bzdurki jak katarynka, bez względu na to co rozmówca napisze. pom napisał(a): No_Pasaran napisał(a): Dostałeś już 2 razy odpowiedź na pytanie "ile układów płciowych ma homo sapiens " w tym w poście, który zacytowałeś powyżej - mam ci zaznaczyć to kolorkiem, byś przeczytał w końcu ze zrozumieniem dosłownie 2 zdania na krzyż?
Listę imion, czy nazw z wiki mogę Ci wkleić i w xk. Poproszę konkrety. Chodzi o układów płciowe homo sapiens Racjonalisto? A nie ich ich nazwy. Ty udowadniasz  . Poprosimy o wyczerpującą merytoryczną odpowiedź. Jednak bez kolorku się nie obejdzie XDDDDDDDDDD No_Pasaran napisał(a): To na prawdę nie moja wina, że najwyraźniej spałeś na biologii i nie odróżniasz układu płciowego od narządów płciowych. Ewidentnie chcesz się zapytać o układy (i na to też odpowiedziałem - tych są 2, względnie 3), ale nie ogarniasz najbardzej elementarnego słownictwa.
|
N gru 25, 2022 21:30 |
|
 |
Andy72
|
No_Pasaran napisał(a): Andy72 napisał(a): Dosłownie dałem ci artykuł naukowy, który zaprzecza twoim wyobrażeniom, ale andy ma fakty gdzieś. Oczywistym jest, że nie jesteś w stanie się do tego artukułu merytorycznie odniesć, więc pozostało ci tylko powtarzać swoje bzdurki jak katarynka, bez względu na to co rozmówca napisze. Daj linka, streść artykuł i wymień te płci
|
N gru 25, 2022 21:32 |
|
 |
No_Pasaran
|
Dostałeś linka i streszczenie. Nie widzę żadnego sensu w dalszej dyskusji z tobą - nie radzisz sobie z czytaniem kilkuzdaniowych postów podawanych ci na tacy, a co dopiero mówić o dyskusji na temat zagadnień naukowych.
|
N gru 25, 2022 21:35 |
|
 |
pom
|
Na razie żadnych konkretów nie podałeś poza ciągiem hipotetycznych nazw. Tu masz układ płciowy męski. https://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99sk ... C5%82ciowy Wysil się i podaj 14 takich układów. Weryfikowalne dane, a nie hipotetyczne. I naturalne, a nie dosztukowane operacyjnie
Ostatnio edytowano N gru 25, 2022 21:43 przez pom, łącznie edytowano 2 razy
|
N gru 25, 2022 21:37 |
|
|
|