Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 21:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Wkurza mnie ciągłe pojawianie się komunikatu: 502 Bad Gateway. Po kliknięciu na cokolwiek. Dopiero po kilkukrotnym przeładowaniu uzyskuję dostęp. A to trwa bardzo długo.
Czy to ja jestem przeładowany? Czy komp? Czy serwer? A może to tylko upały?

N lip 21, 2024 13:19

Idący napisał(a):
Wkurza mnie ciągłe pojawianie się komunikatu: 502 Bad Gateway. Po kliknięciu na cokolwiek. Dopiero po kilkukrotnym przeładowaniu uzyskuję dostęp. A to trwa bardzo długo.
Czy to ja jestem przeładowany? Czy komp? Czy serwer? A może to tylko upały?

Od wczoraj mam podobne komunikaty. Tęgie głowy musza pomyśleć co to, moja za słaba.

N lip 21, 2024 14:08

Też to się u mnie pokazuje i wygląda to tak, jakby forum miało paść, a że nie ma tu chyba nikogo, kto jest władny go naprawić/reanimować, to się może okazać, że kiedyś ktoś ostatni post napisze i się na tym kariera forum skończy...
Wcześniejsze apele o naprawienie ciągłego wylogowywania z forum nikogo władnego nie ruszyły do działania, więc dlatego tak źle mi to wygląda...

"Tak, wkrótce przyjdę. Amen, przyjdź, Panie Jezu!" (Ap 22,20).

N lip 21, 2024 14:34

Przekażcie sobie, na wypadek nagłego wyłączenia, inne miejsca w necie, gdzie dyskutujecie.

N lip 21, 2024 16:35

No i dobrze ze forum padnie

Pn lip 22, 2024 5:17

I jeszcze jedna uwaga.Ale jesteście strasznie wptarzeni tego Boga i trochę zapominacie ze po drugiej stronie też jest czlowiek z ograniczeniami. Kasuje ta empatie

Śr lip 24, 2024 4:58

Guest napisał(a):
I jeszcze jedna uwaga.Ale jesteście strasznie wptarzeni tego Boga i trochę zapominacie ze po drugiej stronie też jest czlowiek z ograniczeniami.

Nie da się być wpatrzonym w Boga i nie zauważać człowieka. Nie da się kochać Boga nie kochając człowieka.

Śr lip 24, 2024 14:50

Oczywiście że się da....widzę że nie nadajemy na tych samych falach. Próbujesz mnie nakierować na coś co nie działa w praktyce . I nie proboj wyjaśniać.

Pt lip 26, 2024 12:21

Idący napisał(a):
Guest napisał(a):
I jeszcze jedna uwaga.Ale jesteście strasznie wptarzeni tego Boga i trochę zapominacie ze po drugiej stronie też jest czlowiek z ograniczeniami.

Nie da się być wpatrzonym w Boga i nie zauważać człowieka. Nie da się kochać Boga nie kochając człowieka.

Nie da się kochać Boga nie kochając człowieka, ale kochanie ludzi jest trudne.

Pt lip 26, 2024 19:20

Oczywiście że się da. Przestań mi wciskać kit. W takim razie nie czuje od was akceptacji. I nie czuje sie tu dobrze. Jestescie anonimowi gloszac dziwne teorie

So lip 27, 2024 3:33

A i więcej już tu nie przyjde

So lip 27, 2024 3:45

Guest napisał(a):
Oczywiście że się da. Przestań mi wciskać kit. W takim razie nie czuje od was akceptacji. I nie czuje sie tu dobrze. Jestescie anonimowi gloszac dziwne teorie

Jest mi bardzo przykro, że nie znalazłeś tu grona adoratorek o adoratorów którzy otaczali Cię stałą akceptacją.
To smutne, że wszyscy poza Tobą są tu anonimowi. To dziwne, że nikogo nie zaraziłeś swoją otwartością i nikt wzorując się na tonie nie odrzucił swojej anonimowości. To byłoby ciekawe, gdyby inni, tak jat Ty wstawili zamiast awataru swoje prawdziwe zdjęcia, i tak jak ty podali swoje prawdziwe nazwiska, imiona... Albo odważyli się tak jak ty, podać nawet swoje adresy. Jak widzisz, nie wszyscy dorównują ci odwagą. Kryją się za nickami. Tchórze takie jak ja.

Dziwi też to, że pojawiłeś się na quasikatolickim (z nazwy jest katolickie) forum i usiłujesz negować wiarę, ale nie zdobywasz tu wyznawców. Zapewne to złe samopoczucie wynika w braku rezultatów twego negowania wiary.

Zaskakuje jednak zarzut dotyczący głoszenie dziwnych teorii w sposób anonimowy. Szkoda, że nie podałeś ani jednego przykładu. Gołosłowne oskarżenie ośmiesza oskarżającego, a nie oskarżanych.

Masz prawo stąd odejść, tak jak miałeś prawo tu się pojawić. Nie wydaje mi się, aby ktoś wywierał presję na twoją tu obecność. Jesteś wolnym człowiekiem, rób to, co uważasz za słuszne, pod warunkiem , że nie krzywdzisz innych i nie łamiesz prawa.

So lip 27, 2024 7:35

Idący załóżmy, że się zgadzam z wasza teoria. I co dalej ??

Sory ale nie spotkałem tutaj adoratorow. Mam wrażenie że to nie miejsce nie dla mnie.

Ja nikogo nie oskarżam to wy się nie zgadzacie z moim zdaniem. Na co ci przykłady jak i tak będziecie się nie zgadzac. Mam swoje przyklady mogę wysłać na priv

So lip 27, 2024 7:47

Guest napisał(a):
załóżmy, że się zgadzam z wasza teoria.

Warunkiem nieodzownym aby się z czymś zgadzać lub nie zgadzać jest sformułowanie - zdefiniowanie tego czegoś. W tym wypadku "waszej teorii".
Forumowicze nie wiedząc czy jest "wasza teorie" nie są w stanie ustosunkować się do niej.
Na niniejszym forum zetknąłem się z dziesiątkami teorii, i niemal zawsze były to teorie subiektywne, czasem wspierane dodatkowo przez jedną czy dwie osoby.
Ale teorie są i tak marginalnie poruszane.
W większości dyskusje nie dotyczą jakichś teorii tylko religii, wiary, Biblii, Boga itp. zagadnień.

Zatem, jeśli założysz, że zgadzasz się z jakąś teorią, to skonkretyzuj z jaką. Powołaj się na nią, jakoś zdefiniuj.

Guest napisał(a):
Sory ale nie spotkałem tutaj adoratorow.
Co w tym dziwnego?

Apel
Kochani dyskutanci, bardzo proszę o zgłaszanie się, kto jest tutaj adorowany? Czy ktoś z Was miał wzgl. ma poczucie bycia adorowanym przez innych dyskutantów?

Guest napisał(a):
Mam wrażenie że to nie miejsce nie dla mnie.
Każdy ma prawo do subiektywnej oceny, jak też wyboru swojego miejsca na świecie i w necie.

Guest napisał(a):
Ja nikogo nie oskarżam to wy się nie zgadzacie z moim zdaniem.
To jest odwracanie kota ogonem. Wszedłeś w tok jakichś dyskusji, wyraziłeś swoje stanowisko i nie znalazłeś poklasku. To tak, jakbyś stanął nad woda i ją zmącił kijem, aby za chwilę narzekać, że nie jest przejrzysta.

Guest napisał(a):
Na co ci przykłady jak i tak będziecie się nie zgadzac. Mam swoje przyklady mogę wysłać na priv
Przykłady po to, aby wiedzieć do czego się odnosić. Aby zrozumieć z czym masz problem. Nie mając pojęcia o teoriach z którymi walczysz, nie da się ustosunkować do tej niechęci.
Poza tym wyartykułowanie konkretnych zarzutów ułatwi nieco ocenę, czy oczekujesz działań konstruktywnych, czy chodzi tylko o destrukcję.

So lip 27, 2024 10:01

Guest napisał(a):
Idący załóżmy, że się zgadzam z wasza teoria. I co dalej ??

Sory ale nie spotkałem tutaj adoratorow. Mam wrażenie że to nie miejsce nie dla mnie.

Ja nikogo nie oskarżam to wy się nie zgadzacie z moim zdaniem. Na co ci przykłady jak i tak będziecie się nie zgadzac. Mam swoje przyklady mogę wysłać na priv

Jednak przyszedłeś.

N lip 28, 2024 12:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498  Następna strona