Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 10:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Odrzucenie 
Autor Wiadomość

Post Odrzucenie
Witam,

Od lat spotykam się tylko i wyłącznie z odrzuceniem.Tylko nie mowcie ze mam gdzies dołaczać do ludzi. Juz byłem wśród ludzi, to tylko na mnie krzywo patrzyli albo dokuczali. I nie chodzi o dziewczynę, bo tego nie chce. Po prostu odrzucenie kolegów. Modle się o wsparcie codziennie. Z chorym ludzie nie chca miec do czyniena tak wnioskuje, bo strasznie są nie mili.

Cz lip 03, 2025 8:45

Post Re: Odrzucenie
Skąd wiesz, że ludzie cię odzucają i że przyczyną jest choroba, a nie na przyklad cechy charakteru? Jesteś pewien, że potrzebujesz akceptacji jakiejś konkretnej grupy ludzi?

N lip 13, 2025 19:59

Guest napisał(a):
Witam,

Od lat spotykam się tylko i wyłącznie z odrzuceniem.Tylko nie mowcie ze mam gdzies dołaczać do ludzi. Juz byłem wśród ludzi, to tylko na mnie krzywo patrzyli albo dokuczali. I nie chodzi o dziewczynę, bo tego nie chce. Po prostu odrzucenie kolegów. Modle się o wsparcie codziennie. Z chorym ludzie nie chca miec do czyniena tak wnioskuje, bo strasznie są nie mili.

To dokładnie tak samo, jak uważał geniusz Nikola Tesla. Też uważał, że przez całe życie był odrzucany, ponizany, zwalczany. Stan ten może zmienić tylko terapia zespołowa.

Pn lip 14, 2025 10:18

Z toba idący nie rozmawiam.
Bo choroba sprawia, ze mam trudności w kontaktach. Nie sądzę by charakter. Jeśli to byłby charakter to by mogli powiedzieć a nie dokuczac.

N sie 17, 2025 8:30

Guest napisał(a):
Bo choroba sprawia, ze mam trudności w kontaktach. Nie sądzę by charakter. Jeśli to byłby charakter to by mogli powiedzieć a nie dokuczac.
Wyczuwam, że mógłbyś podać nazwę czy skrót nazwy tego schorzenia. Jego identyfikacja mogłaby pomóc nam w rozmowach. :-)

N sie 17, 2025 10:49

Guest napisał(a):

Doskonała odpowiedź, gdyż dobitnie wyjaśnia przyczyny odrzucania. Jak też mechanizm tego odrzucania.

N sie 17, 2025 11:27

Żalenie się przez Internet nie jest dobrym pomysłem. Trzeba zobaczyć człowieka na żywo żeby ocenić, bo tutaj nie widzimy zachowań tylko pisany tekst. Mnie tutaj źle ktoś ocenił. Ja mam obniżony intelekt i nie wszystko rozumiem co piszecie do mnie.

N sie 17, 2025 12:24

Guest napisał(a):
Żalenie się przez Internet nie jest dobrym pomysłem. Trzeba zobaczyć człowieka na żywo żeby ocenić, bo tutaj nie widzimy zachowań tylko pisany tekst. Mnie tutaj źle ktoś ocenił. Ja mam obniżony intelekt i nie wszystko rozumiem co piszecie do mnie.
Robisz wrażenie człowieka cierpiącego. Gdybyś o sobie coś więc ej napisał, o innych Twoich problemach, to wiedzielibyśmy o czym i jak pisać; ewentualnie coś po koleżeńsku radzić.

N sie 17, 2025 13:00

Ale nie potrzebuje rad. Mógłbym napisać co nieco więcej ale mój intelekt nie pozwala na więcej...sory

N sie 17, 2025 13:06

Mam mówić wam całą historie życia i tak publicznie , trochę się wstydzę ?? Jedynie mogę powiedzieć ,ze ludzie mi dokuczają. Z tym mam problem.A moje zachowanie wynika z choroby.

N sie 17, 2025 13:32

Zaklęte koło niemocy. Aby wyjść z izolacji trzeba zrobić krok.
Człowiek sam wokół siebie buduje mury, których nie potrafi zburzyć. Dlatego, choć nie wierzę w skuteczność, doradzam pomoc psychologiczna. I to grupową. Po to, aby się przełamać.

Pn sie 18, 2025 9:24

Idący, Ja juz swoje doświadczenie zebrałem. W szkole jak byłem ludzie poniżali, gardzili mna. Należałem do wspólnoty.
Idący. Twoje rady są nie na miejscu odrzucam wasze prośby ponieważ juz korzystałem z takiej pomocy. Ule mozna korzystać.

Powiem krótko. Nie potrzebuje ludzi do szczęścia. Jedynie chciałem sie wyżalić. Kończąc wątek ja nie potrzebuje wychodzić do ludzi szczególnie ze oni nie chcą mnie

Wt sie 19, 2025 9:54

Mówisz o przełamaniu sie. Niestety to jest bardzo trudno sie przełamać z powodu moich doświadczeń negatywnych z ludźmi. Mam wrażenie ,ze chcec mi powiedzieć, ze to mój charakter powoduje, ze ludzie nie chcą ze mną sie kolegować. A jest zupełnie inaczej.

Wt sie 19, 2025 10:22

No trudno się mówi nie dogadamy się jeśli twierdzicie ,ze to mój charakter powoduje,ze się nie chca. kolegować. Ja mogę powiedzieć ,ze mam czyste sumienie i probowałem się zakolegować to oni nie chcieli.

Wt sie 19, 2025 10:33

Guest napisał(a):
No trudno się mówi nie dogadamy się jeśli twierdzicie ,ze to mój charakter powoduje,ze się nie chca. kolegować. Ja mogę powiedzieć ,ze mam czyste sumienie i probowałem się zakolegować to oni nie chcieli.
Czy nie rozmawiałeś z nimi na ten temat? Jak się tłumaczyli? A nie masz nikogo w rodzinie do porozmawiania na ten temat?

Wt sie 19, 2025 11:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona