Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 11:23

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość

hm, pewnie nieuwaznie czytalam, ale gdzie ty w tym wątku widzisz propagowanie homoseksualizmu? owszem, pomieszano tematy, ale w tym momenciekazde pisanie o homoseksualizmie byloby propagandą... a poza tym, on ma racje - niektoryz chrzescijanie uwazaja, ze homoseksualizm ma racje bytu i nie wolno potepiac czynow homoseksualnych :( mieszanie pojec i pogladow i uwaznie, ze ma sie zawsze racje czesto występuje - i nalezy to prostować i wskazywac na zagrozenia

mnie raczej bardziej razi pisanie o Bogu z malej litery - to elementarny brak szacunku dla osob wierzących... i idiotyczny zwyczaj manifestacji swojego ateistycznego poglądu - ale tacy ludzie tez są - poczytaj podpisa outsidera ;)

Pn gru 05, 2005 21:30
Pozwole sobie zauwazyć, ze pisałem o onanizmie i gejostwie...a więc wielce akceptowanych tematach na tym Forum...złozyłem nawet odpowiednie zyczenia, ale zostały usuniete.....

Pn gru 05, 2005 21:32

jotko, to po co ten temat zostal zalozony?

Pn gru 05, 2005 21:33
szkoda elka ze nie zauważasz tutaj propagowania seksu analnego i podpierania sie tzw. "autorytetami" w wykazywaniu jego wyższości...szkoda, bo tyle powinnas zauważyc.

Szkoda również, że nie zauważasz braku reakcji moderatorek na mnozące sie tematy tego typu, a wyjatkowo szybka reakcje na tematy inne.....podwójna szkoda...

Pn gru 05, 2005 21:35
Nie pytaj po co został założony temat....nie pytaj o nic...szefostwo i tak sie już gubi i samo nie wie czego chce...

Pn gru 05, 2005 21:39

Wyjaśniam - post został odcięty z podlinkowanego tematu jako uwagi do moderacji - zatem tego dotyczy.

Pn gru 05, 2005 21:40

cóz, beli, forum nie jest sensem mego zycia i nice czytam uwaznie wszystkich zakladanych tematów, dlatego moglo mi cos umknąć

ale jesli twoja teza jest sluszna i mimo zwracania uwag moderatorom nic nie osiągnąłes - napisz wyzej - do osob odpowiedzialnych z imienia KK

uzasadnij swoją tezę, bo wyzwiskami niczego nie osiągniesz ... mimo że mozesz miec rację

Pn gru 05, 2005 21:40
Do kogo?...do Ojca Dyrektora mam napisac? :P

spoko znajde sobie inne miejsce....ja tam nie zgine, szkoda tylko , ze Forum spada na psy

Pn gru 05, 2005 21:48

jotko, uwagi do moderacji siłą rzeczy wiąża sie z ocenianiem czyjegoś stylu wypowiadania sie - i uwag, czy powinno sie za to leciec czy nie
bo jak inaczej wyobrazasz sobie zwracanie uwag co do moderacji?

a poza tym - czy uwazasz, ze beli ma racje czy nie - co do zarzutów o promowanie homoseksualizmu?

Pn gru 05, 2005 21:49

No wiesz????
Z takimi pytaniami to na PW...albo chociaz poczekaj do mojej blokady...troche delikatności "wrogu ty mój" nieodżałowany ;)

Pn gru 05, 2005 21:51

coz, beli, zawsze mozna sie obrazic, jak dziecko, zamiast jak dorosly powalczyć o słuszną sprawę - jakoś forum chrześcijańskiego - o ile ci oczywiscie zależy...

ale pisząc w ten sposob, jak wyżej, dajesz raczej świadectwo temu, że wolisz pokrzyczec, poobrażać, a pracą koncepcyją [by zebrać argumenty i spójnie je przedstawic] nie chce ci sie zajmować... szkoda...

Pn gru 05, 2005 21:51

beli, z mojej strony zawsze mozesz liczyc na jedno - ze ci powiem, co mysle o tym, JAK piszesz :P reszta jest milczeniem :P:P:P

Pn gru 05, 2005 21:52

To se ne da.....sprobuj to cie "zaknebluja" i tyle bedzie...tutaj jest krótko, albo zgadzasz sie z linia partyjno-moderska...albo wypad, bo mam akurat zły dzien, czy tez przezywam zespół napięcia przedmiesiączkowego.....tak to bywa.

Ja już jestem skazany..teraztylko czekam az miłeb zleci. Sad Kapturowy mnie juz skazał....szkoda pisaniny...bo i tak nie ma z kim i o czym

Pn gru 05, 2005 21:56

OK - wyraziłam się zbyt ogólnie. Chodziło mi o niekontynuowanie wątku wywalania lub nie z forum, który stanowił ewidentną dygresję.

Nie - nie uważam, żeby to co pozostało było promocją homoseksualizmu. Jest wyrażaniem zdania że homoseksualizm jest normalny, w ramach dyskusji na ten temat, zresztą przez kogoś, kto - mam wrażenie - za chrześcijanina się nie uważa, za to podaje się za geja.

Pn gru 05, 2005 22:01

na tym forum zaroiło sie od tematu homoseksualizmu. Niedlugo w kazdym watku o tym bedzie- juz nieduzo brakuje.

Wt gru 06, 2005 0:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 125  Następna strona