Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 18:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Prośba do P.T. Moderatorów 
Autor Wiadomość

Post Prośba do P.T. Moderatorów
Kochani! Zwracam się z wielką prośbą: Czy nie można by zrobić trochę porządku. Chodzi mi szczególnie o to, że w każdym temacie, obojętnie czego dotyczącym, wychodzi temat homoseksualizmu. Już mi się nie chce wchodzić, bo obojętne czy jest to temat religii w ujęciu historycznym czy dziewictwa Maryi czy jeszcze jakiś inny, wszędzie homo... homooo...
Zostawcie 2 lub 3 tematy, dla zainteresowanych homoseksualizmem, a z pozostałych wątków można by pousuwać posty nie związane s tematem.
Pozdrawiam i przepraszam!!
ks. Marian

Wt gru 06, 2005 11:07

Jestem obydwoma rękoma za, niestety to prawda, prawie w każdym temacie są odnośmiki, może im po prostu założyć temat i niech sobie tam miałczą :)

Wt gru 06, 2005 11:29
Zobacz profil WWW

Post Re: Prośba do P.T. Moderatorów
Maroń napisał(a):
Chodzi mi szczególnie o to, że w każdym temacie, obojętnie czego dotyczącym, wychodzi temat homoseksualizmu.

Mogę podać kilkanaście wątków o ponad 10 postach, w których nie wychodzi temat homoseksualizmu. Zarzut "w każdym temacie" uważam za mocno przesadzony.

Maroń napisał(a):
Zostawcie 2 lub 3 tematy, dla zainteresowanych homoseksualizmem, a z pozostałych wątków można by pousuwać posty nie związane s tematem.

Jak już usuwać posty niezwiązane z tematem, to proponuję wszystkie, niezależnie od tego, czy dotyczą homo czy nie. Wówczas podniosą się głosy, że wątki są "pocięte" i "zabijana" jest dyskusja.
Ja jestem za tym, aby nie ciąć drobnych dygresji, o ile są w jakiś sposób związane z tematem.

Wt gru 06, 2005 11:54

Post Re: Prośba do P.T. Moderatorów
SweetChild napisał(a):

Mogę podać kilkanaście wątków o ponad 10 postach, w których nie wychodzi temat homoseksualizmu. Zarzut "w każdym temacie" uważam za mocno przesadzony.

Przepraszam za przesadne podanie, że we wszyskich tematach. Powinno być raczej "w wielu, nie związanych tematycznie".

Zgadzam się, że powinny być usuwane wszystkie postyt nie związane z tematem
ks. Marian

Wt gru 06, 2005 13:18
tym bardziej przepraszam, bo i ja się przyczyniłem do tego bałaganu
przepraszam

pozdrawiam

scriptor/outsider

Wt gru 06, 2005 13:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]