| Autor |
Wiadomość |
|
MaBi
|
Z tego względu (brak wyrzutow sumienia) dobrze mieć internet w domu, a nie w pracy. I oczywiście, bywać w tym domu.
_________________ "Oto czynię wszystko nowe" Ap 21,5
|
| Pn gru 05, 2005 11:52 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Jaki z ciebie rachujek.
A w szafie to ja już wiszę. 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pn gru 05, 2005 15:05 |
|
 |
|
Mieszek
|
spidyyy daj mi namiar na taka pracęęęęę
ja tez tak chce
a klawiaturki żeby nie bolało to bym używał ekranowej -powaga
tak wogóle to ja zasuwam fizycznie jak gupi osioł jeszcze mnie besztaja chociaż według takich obliczeń jak spidy robi to ja mam nie 400% a ze dobre 4000% i co ? i nic...
marna kasaaaaa...
jak by tak mozna wystrzelić sie w kosmos i tak dybnać na księżyc po złoto niewiele ze 400 ton nie jestem pazerny 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
| Pn gru 05, 2005 17:06 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Mieszek, wejdź do SZAFY, wykrzycz to, wyrzuc z siebie.
Dobra rada, będziesz się czuł tak, jakbyś już miał to złoto i kasę!!! 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Śr gru 07, 2005 13:39 |
|
 |
|
Spidy
|
No, bobo, widzę że nam wszystkim służy terapia szafowa
Czeszę się
Pozdrawiam i dzięki za pomoc obronną żabią yyy... łapą?
Spidy
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
| Śr gru 07, 2005 13:44 |
|
|
|
 |
|
Spidy
|
A-a-a... Mieszku! Z tą robotą to koloryzuję - mam lżejszy czas...
A Ty się żaby słuchaj! Wal do SZAFY jak w dym. (tylko wpierw zapukaj hi, hi...)
Generalnie, Generale - nie bój żaby - szafa nie szafot! 
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
| Śr gru 07, 2005 13:49 |
|
 |
|
bobo
|
No, Mieszek? Gdzie jesteś, bo ja wiszę w SZAFIEi jeszcze tu cię nie widziałam. Ale faktem jest, że powinieneś wziąc ze sobą latarkę. Bo za oknem ciemno, a tu dopiero!
Najlepiej weź lampę karbitową. 
|
| Pt gru 09, 2005 9:36 |
|
 |
|
Nutka
|
tak tak Mieszku... powiś z nami w szafie to pogramy w wiszącego brydżyka z dziadkiem 
| Pt gru 09, 2005 11:11 |
|
 |
|
Spidy
|
Pragnę zauważyć, że SZAFA! służy do krzyczenia, a nie do brydżyka. Wisieć też nie powinno się za długo, bo można ogłuchnąć. Najlepiej wchodzić pojedynczo, wykrzyczeć się i wychodzić, żeby nie było kolejki, bo jak ktoś nie wytrzyma, to zacznie się drzeć w innym wątku i klops.
SZAFA! nie jest mieszkankiem, nie jest kocykiem bezpieczeństwa, tylko miejscem przejściowym na przejściowe stany nierównowagi emocjonalnej.
Terapię stanów długotrwałych, zwłaszcza tych powodujących regresję psychiczną do etapów między zygotalnym a wczesnoszkolnym, prowadzi się w Piaskownicy:D
Pozdrawiam i zapraszam 
|
| Pt gru 09, 2005 12:04 |
|
 |
|
bobo
|
Chwila, chwila, ja np chcę tu jeszcze powisiec, mam stam dłuższej nierównowagi emocjonalnej. Chyba mnie nie wyprosisz. Zresztą wiszę na swoim wieszaku. Nutka pewno też.
Nie obawiaj się , mam nadzieję, że za niedługo się zwieszę.
NIECH ŻYJĄ KOMANDORKI.
(Przynajmniej jeszcze je można odliczyc od podatku!!!).
|
| Pt gru 09, 2005 12:56 |
|
 |
|
Incognito
|
Nareszcie wolne!  Mogłem się wyspać, teraz czekam aż się woda zagotuję i zrobię sobie herbatę z cytryną. Słońce pięknie świeci, mmm... Żyć nie umierać!
A w ogóle to mój 1000 post  A także 1000 post tego tematu  Niezłe combo zrobiłem, co? 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| Cz gru 22, 2005 9:55 |
|
 |
|
Mieszek
|
witamy incognito wśród światowej sławy i renomy paplaczy
wśród wiecznego lania wody i pedzenia słów bez opamietania na wyzyny i szczyty gupot
Asienkka robi impreze
tutaj o..
viewtopic.php?p=119296&highlight=#119296
mozna przynieśc torcik i karpika oczywiście też [tylko nie na smyczy] -no dobra żartowałem 
|
| Cz gru 22, 2005 15:26 |
|
 |
|
Incognito
|
Wziąłem udział w konkursie z programu filmowego lokalnej telewizji i wygrałem dwa bilety do kina!  Przed chwilą się dowiedziałem 
Pożegnanie jest tutaj
|
| Cz gru 22, 2005 18:32 |
|
 |
|
Mieszek
|
to gratulacje szczęściarzu
ja kiedys wygrałem jakieś 20 zł w Auchanie czy coś takiego ech przydałaby się jaka kasa jeszcze mmmm 
|
| Pt gru 23, 2005 0:10 |
|
 |
|
Incognito
|
Wysłałem również rozwiązanie krzyżówki do gazety (można wygrać 50 zł) i kupony z mang "Love Hina" do wydawnictwa Waneko (też można wygrać pieniądze, ale nie pamiętam ile, bo to było napisane na kuponach), więc jeszcze wszystko przede mną 
Pożegnanie jest tutaj
|
| Pt gru 23, 2005 0:16 |
|
|
|