Najsympatyczniejszy forumowicz
Autor |
Wiadomość |
Spoonman
|
Ano ja się właśnie staram nie dostosowywać reala do virtuala i odwrotnie, tylko rozgraniczać te 2 rzeczy. Wymiana myśli czy pogladów, OK. Ale nie życie.
Skończmy OffTopa bo się mody dowalą znów 
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Pn wrz 19, 2005 9:21 |
|
|
|
 |
sad234
|
.. elkę, bo mnie nie tnie .. noska za cywilizację .. a resztę bezinteresownie .. 
_________________ .. and still we laught / and still we run, and still we throw ourselves upon love's boats ..
|
Pn paź 03, 2005 19:57 |
|
 |
qrczak7
|
Ja tam zawsze podziwiałem Puga, czytając go nauczyłem sie, że mozna być naprawde dumnym z tego, że jest sie człowiekiem i ateistą.
Szkoda, że jush nie pisze 
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
Pn paź 03, 2005 23:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki za miłe słowa - jednak czuję się strasznie zakłopotany
Tym bardziej, ze zapomniałbym O Mało Co o dwóch doskonałych Forumowiczach:
-Agniulce - przemiłej i bardzo rzeczowej "pyskuli" ("pyskuje" jeszcze lepiej ode mnie  )
Nie odwiedzającego nas ostatnio
-"Zakapturzonego Mnicha "  - Saxona - przesiąkniętego wręcz wiedzą i czymś co nazwałbym "łagodną stanowczością"
|
Pn paź 03, 2005 23:14 |
|
 |
kefas_piotr
|
Powiem Wam, że wszyscy jesteście kochani, fajnie się Was czyta, nawet jeśli sie kłucicie, bo przecież przy wymianie poglądów czasami neopatrznie coś się wtrąci  pozdrawiam Was serdecznie, piszcie dalej, dawajcie nam radość czytania, uśmiech na twarzy 
Pn paź 03, 2005 23:25 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Trochę już jestem na tym forum i miałem kontakt z wieloma użytkownikami, także mogę zabrać głos w tym temacie. Przez te kilka miesięcy moją największą sympatię wzbudziła Rozalka. 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
So gru 24, 2005 14:46 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Nie no, ja w ogóle jestem wspaniała, cudowna, fantastyczna  Kocham cię rozalciu i miło głaszczę po główce  i pocałuję cię jeszcze
No to jadę śpiewać kolędy la la la
Dziękuję Incognito  Ja Ciebie też lubię 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
N gru 25, 2005 18:11 |
|
 |
Spidy
|
Jak ja nie lubię słodzić...
. 
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Pn gru 26, 2005 1:53 |
|
 |
Fatal error
|
Najsympatyczniejszy forumowicz to moim zdaniem Belizariusz. Czasami strzela takie dziwactwa, że na zaprzyjaźnionym forum stworzyli osobny temat pod tytułem "Klub myśli postępowej im. Zakutej Pały"  ale mimo tego i tak każdy go lubi.
[...]
_________________ Logicznych powodów brak, gdy pod chełmem jeno wiatr
|
Pn gru 26, 2005 2:01 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
[...]
A tak poważniej, to ja nadal jestem za Crosisem i Incognito 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt gru 27, 2005 21:09 |
|
 |
angua
|
A ja przypomnę, że to nie jest wątek ani o naszych antypatiach forumowych, ani o cywilizacjach  Dlatego kilka postów poleciało, a ja oczywiście proszę o trzymanie się tematu 
Pozdrawiam 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr gru 28, 2005 2:38 |
|
 |
Julia
|
oczywiście najsympatyczniejszy jest wilczek i kotek, oraz wiking...
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pn mar 06, 2006 23:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Najsympatyczniejszy forumowicz
|
Cz mar 09, 2006 19:32 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
W temacie viewtopic.php?t=8628 niejaki Blimbo napisał:
Blimbo napisał(a): Nie wiedziałem gdzie mam to powiedzieć, ale muszę przyznać, że Tomek Torquemada jest moim idolem! Smile Ogólnie moimi idolami są wszyscy ludzie myślący podobnie jak Tomek Cool Wyrażam swoje paparcie! Na szczęście są jeszcze ludzie niezlewakowani...
Czyli - nie podzielam zdania Torquemady = jestem lewakiem.
Tak
Więc proszę o jakieś rozwinięcie tego punktu widzenia. Chlapnąć coś takiego - żadna sztuka.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt lip 25, 2006 14:30 |
|
 |
Mieszek
|
ToMu przypomniałes ten wątek i tak ripostując Crosisowi zastanawiam się czy dalej tak chętnie by mnie na tę listę wpisał  szczególnie dlatego, że napisałem cos tam na temat imbecyli  ktorzy oczywiście nie myśla tak jak ja i dlatego sa imbecylami  hehe
ale ja nadal podtrzymuje swoje zdanie to forum mi sie podoba i nie zamieniłbym gości którzy tu wpadają na innych wszyscy sa jednorazowi a może powinienem napisać jesteśmy jednorazowi 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Wt lip 25, 2006 16:25 |
|
|
|