| Autor |
Wiadomość |
|
elka
|
Grzegorzu, ależ czepiaj sie i narzekaj  wtedy wzrasta oglądalnośc strony  a za to na pewno będą cie kochali na portalu wiary  :D:D:D
PS beli, przeciez to takie proste pytanie  załamuje cie? hmmmmm, może czas "znormalnieć" 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
| Pn sty 09, 2006 10:25 |
|
|
|
 |
|
Grzegorz Stopa
|
Droga Elu.
Trochę mnie zdezorientowała twoja wypowiedź. Nie wiem czy mam ją rozumieć dosłownie, czy też została „wypowiedziana” ironicznie.
Zauważyłem, że wypowiadam się na Forum wtedy, gdy podskakuje mi ciśnienie. Kiedy wszystko jest ok. to jakoś nie czuję potrzeby wypowiadania się.
Sam nie mam ochoty czytać „dowodów” w takim stylu, jak mój własny powyżej. Męczy mnie czytanie tych dowodów na to, jak to zostałem pokrzywdzony. A czytać chcę, bo inne wypowiedzi są wartościowe i pomocne. Ale czasami gubią się w tym szumie narzekań.. Poniosło mnie. Ale nie żałuję.
Postaram się, żeby więcej było pozytywnych komentarzy Grzegorza Stopy (tego łośka).
|
| Pn sty 09, 2006 10:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Proste?
Hmmm.....w zasadzie jest proste, ale nieznana jest opcja "pytacza", a tutaj mozna się rozwinac na kilka stron A4
Cytuj: może czas "znormalnieć" Mruga 2
Broń mnie Panie Boże!!!!! Jeszcze bym sie upodobnił do Ciebie!! 
|
| Pn sty 09, 2006 11:01 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Tak dla rozluźnienia po "ostrym" etapie i zwiazane z nowym pytaniem
Cytuj: Edwin Gonzales, lider puertorykańskiej sekty, który uznał siebie za reinkarnację Jana Pawła II, został oficjalnie wyłączony z Kościoła rzymskokatolickiego. Jego najbliższa współpracownica Gladys Miranda uznała się za Dziewicę Maryję.
Gonazales, były strażak, nie tylko uznał siebie za ponownie wcielonego papieża, ale także stwierdził, że obecny biskup Rzymu Benedykt XVI jest "antychrystem".
Biskup, który nałożył na Gonzalesa i wszystkich jego wyznawców kary kanoniczne, podkreślił, że wielokrotnie starał się przywołać ich do porządku. - Ich poglądy są sprzeczne z wiarą katolicką - zaznaczył.
Maja ludzie narąbane w łbach  :D:D
W dodatku jest to nawet sprzeczne z wierzeniami w reinkarnacje 
|
| Pn sty 09, 2006 11:11 |
|
 |
|
saxon
|
|
| Pn sty 09, 2006 11:14 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
spox
Poczekamy...wazne by były nowe pytanka 
|
| Pn sty 09, 2006 11:18 |
|
 |
|
saxon
|
będą ok 14:30 - teraz idę do szkoły
|
| Pn sty 09, 2006 11:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ucz sie...ucz....bo wiele miesiecy jeszcze przed nami  :D:D
|
| Pn sty 09, 2006 11:29 |
|
 |
|
Kinia:]
|
ludu co Wy robicie calymi dniami?? nie bylo 1 ewntualnie 2 dni a Wy tu juz jakies eseeeje  do niczego, do niczego.... znowu sie cofam ;-(:P
_________________ "Kiedy umieścisz swoje życie w Jego rękach, On uzdolni cię do realizowania tego, co jest zgodne z twoimi rzeczywistymi możliwościami..."
|
| Pn sty 09, 2006 11:49 |
|
 |
|
danusia
|
 Obserwując Forum, stwierdzam, że w momencie pojawienia się pierwszego pytania rodzą się zacietrzewienia i tak jest do pytania ostatniego. Później dni ciszy  (wszyscy wertują co mogą) i tylko najczęściej Beli w cudowny sposób głaszcze (lub nie) rozpalone głowy  Beli, ja zawsze z Tobą choć Ty Ślonzok a ja nie 
|
| Pn sty 09, 2006 12:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Haaaa elka...cobys se niy myslała....
Mam juz odpowiedź na pierwsze, ale nie powiem  .
Teraz czas sie "zreinkarnowac" i przejśc do reala
danuska?
..a skondześ ty dziołcha jest....jak niy ze ślonska?  :D:D
|
| Pn sty 09, 2006 12:20 |
|
 |
|
danusia
|
 Beli - Ty Zarozumialcze  ! Nie masz monopolu na Konkurs ! Małopolska też ma coś do powiedzenia  W myśl powiedzenia "Polak Węgier ..." my też po sąsiedzku będziemy w zgodzie. A jaż Cię lubię 
|
| Pn sty 09, 2006 12:49 |
|
 |
|
rastakayakwanna
|
Belizariusz napisał(a): Proste? Hmmm.....w zasadzie jest proste, ale nieznana jest opcja "pytacza", a tutaj mozna się rozwinac na kilka stron A4
Proste jest, ale jak forumowicze zaczną mieszać to się stanie, hmmm...., trochę pokręcone, a im dłużej trwać będzie dyskusja, tym bardziej będzie się kręcić  I potem będzie proste "jak meter drutu w kapsie"  Dlatego teraz już piszę odpowiedź i nie zmieniam nic!! Znowu punkty w plecy 
|
| Pn sty 09, 2006 13:43 |
|
 |
|
saxon
|
kolejne pytania już są
|
| Pn sty 09, 2006 14:22 |
|
 |