Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 12:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2687 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 180  Następna strona
 Radio Maryja. 
Autor Wiadomość
Ogladałam TV i "leciałam po guzikach" - akurat trafiłam na TVTrwam, siedzi trójca - Leper rzuca inwektywy pod adresem Rokity - w górnym rogu ekranu napis "na żywo".
Popatrzyłam chwilę a że nie chciało mi sie słuchać wywodów Lepera wrzuciła inny kanał - TV1, TV2, TV3 - nic nie mówią cisza...ki diabeł - nie zainteresowani???
Po kilku minutach wrzucam TV3 - i co widzę...znów ta trójca, tylko obok Giertycha siedzi Gosiewski, napis w górnym rogu ekranu "na żywo".
I....zgłupiałam, co jest grane? czy ja mam omamy :o - jak podano fakty - odetchnęłam z ulgą....ktoś ma nie po kolei - dzięki Bogu, że nie ja :D

Cz lut 02, 2006 21:19

Co tu gadać. Cyrk na kółkach. Imperium Rydzyka pnie się coraz wyżej. Ciekawe kiedy ten cały chory układ upadnie.

ps. RM i TV Trwam to media katolickie, w Klewkach lądowali Talibowie a świstak siedzi i zawija papierki

Cz lut 02, 2006 21:37
Beli to nie SZOK to CYRK!

Alus.....nie obrażaj Cyrku.
Jako dziecko uwielbiałem Cyrk, a teraz )chociaz to rzadkie) zabieram dzieciaka do Cyrku i on tez to uwielbia.
Cyrk daje radośc...smiech dziecka, dorosłego....to co sie wyprawia za sprawa RM i Pana Rydzyka, daje tylko smutek i żal

Cz lut 02, 2006 21:59

Z czymkolwiek by tego nie porównać - zachowanie i potraktowanie dziennikarzy w taki właśnie sposób chyba dość jasno mówi o tym, jak będzie wyglądała lansowana przez Kaczyńskich "IV RP": Rydzyk będzie miał monopol na pewno na: a)media, b)nauczanie - bo w tych dziedzinach już coś robi.

Strach się bać - co będzie dalej :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Cz lut 02, 2006 22:36
Zobacz profil WWW

ps. RM i TV Trwam to media katolickie, w Klewkach lądowali Talibowie a świstak siedzi i zawija papierki

Czyli witamy w IV RP :twisted:

Cz lut 02, 2006 22:45

No i Mam IV Najasnie4szą !! Nowa Rada TV zrobi 4 x bis TV Trwam to kwestia czasu.. Durczok i inni redaktorzy TVP już są widziani jako zło które należy tepić ( frgament z dyskusji w radiu Maryja ) I niedługo jedynie słuszna linia Ojca dyrektora będzie w 5 programch 4 publicznych i TV Trwam i W jazgotce RM
No Kto powie zle coś na ptactwo to do kryminału..!!! Tak ze Beli szykuj przybory toaletowe .!! Bo tam zapewne obaj ( za poglady sprzeczne z linią toruńską ) możemy sie spotkac no i jeszcze pare forowiczów widze jako potencjalnych kolegów z celi..
A póki co cieszmy sie wolnoscią !!

Pt lut 03, 2006 9:23

W celi beda zatem normalni ludzie. Obawiam sie tylko, ze Pan Rydzyk usankcjonuje stosowanie tortur wobec skazanych...i bedziemy musieli codzień ogladac TVT i słuchac RM.....
Ja sie w każdym bądź razie pakuje sie i wyjezdzam....na Kamczatke, tam te fale nie sięgaja, a satelit tez nie maja :D

Cytuj:
Według tego dziennika (ND), wczorajsze wydarzenia winny uświadomić dziennikarzom, zarówno komercyjnych, jak i publicznych stacji, że nie mają już monopolu na informacje.

No nie maja monopolu.....bo monopolista został [...] Ojciec Dyktator [...]

[...] - może bez wymyślnych epitetów jednak? - jo_tka

Pt lut 03, 2006 9:55

Taka króka scenka rodzajowa do wczorajszego wydarzenia - z "optymistycznym" spojrzeniem w przyszłość...

Obrazek

Ale tak zupełnie serio - zaczyna mnie to przerażać... Co było za komuny - to było, ale to chociaż nazywano komuną. A teraz :?: Wielka wolność, równość i dobrobyt w ramach IV RP - pod banderą Rydzyka :?: Dziękuję, wysiadam...

Pt lut 03, 2006 9:56
Zobacz profil WWW

Pan Rydzyk i jego Radyjo sa sponsorowane przez hitlerowskiego kolaboranta.....teraz wobec tej sytuacji jaka nadeszła. Pan Rydzyk "sponsoruje" medialnie kryminaliste Leppera, ptaszowata partyjke i "nieomylnych jezusków " z LPR

Buta, pycha i arogancja tego klechy przechodzi wszelkie granice....

Pt lut 03, 2006 10:31

Wałęsa miał racje, że Kaczyńscy to mali, kłótliwi ludzie. Niestety do władzy dorwali się ludzie, którzy nie wiedzą co robią.

[...]

Niestety w raporcie wolności prasy na świecie, ogłaszanym co roku przez
organizację "Reporterzy bez granic", polecimy chyba w dół.

[...] - bardzo proszę bez epitetów - jo_tka

Pt lut 03, 2006 18:02

Tez nie przepadam za RM i ojcem Rydzykiem ale nie powod to zeby go obrazac :) Wyloozujcie poczekajmy az skomrominuja sie tak az ludzie zrobia maly przewrocic :) Chyba ze wczesniej zrobi sie odlam na 1/10 Polakow w kosciele :P

Ale naprawde wyloozujcie poczekamy zobaczymy :) Sam zmierzam by zostac dziennikarzem ale nie chce nigdy nikogo obrazac ani osadzac :)

Powstrzymajcie emocje [ucze sie tego cale zycie] :)

Bless You :)

Pt lut 03, 2006 22:37
Zobacz profil WWW

Fedorowicz za ktytykę Kaczyńskisch zdjęty
ZGROZA
Poczytajcie tu

So lut 04, 2006 8:43

Świadczy to tylko o jednym. Kaczory mają takie kompleksy, że w tym kraju nie będzie miejsca na humor dot. władzy, bo władza na to nie pozwoli...

So lut 04, 2006 8:49
Zobacz profil WWW

Fedorowicz niezależnie od czasów krytykował każda władze, taka w końcu jest rola satyryka. Kiedyś rólowie mieli swoich błaznów, którzy mogli mówic w oczy wszystko (pod warunkiem, ze smiesznie) i byli praktycznie bezkarni.
Jego Wielmożności Bracia z Kaczewa, nie znosza jednak zadnej krytyki pod własnym adresem....dlatego chca sie pozbyc satyryków.
Fedorowicz poza krytyka, ukazywał także w sposób bardzo wyrazisty, jak można manipulowac przekazem medialnym. Tu wyciąc, tam skleić, tam podłożyc i wychodzi co innego niż naprawde miało miejsce. Po coż ludzie maja widzieć jak to działa? Nie beda później wierzyć w "niezawisłe i nieomylne" medium Imperatora Rydzyka....to byłoby wysoce szkodliwe dla samego Imperatora, jak i dla jego wasali z Kaczewa.

Tak ogladając wczoraj TV i widząc kaczyńskiego z Giertychem, cos mi sie przypomniało:

Jak wyglada Kaczyński w spodniach Giertycha?
.........
........
........
.......
Przez rozporek!

So lut 04, 2006 9:05

Na okładce Klara Franciszka K. czyli najstarsza córka.
Obrazek
http://www.czekam.franciszkanie.pl/okladki/cz46.jpg

So lut 04, 2006 16:19
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2687 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 180  Następna strona