Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 21:52

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Beli, melisy? spacer? piwko? książka? a może spacer z psem?
Wybierz sobie z tego zestawu jakąś jedną rzecz i wyluzuj chociaż na 15 minut. Proszę.

.......

Cytuj:
jo_tka
PostWysłany: Sob Lut 11, 2006 5:52 pm Temat postu:
Uwagi prywatne proszę przekazywać na pw

Prosze o stosowanie sie do poleceń Administratora......

So lut 11, 2006 20:26
Beli - dziękuję za uwagi i wnioski racjonalizatorskie.
Mam tylko prośbę o pisanie wyłącznie w tym dziale.

Szanowana Pani Administrator
W moich uwagach nie znajduje sie zaden pomysł racjonalizatorski. To tylko ścisłe trzymanie sie regulaminu i przepisów wewnatrzmoderskich....których to przestrzeganie jest ode mnie wymagane i egzekwowane w sposób czasem bezwzgledny i zupełnie niejasny, gdyz nie całkiem pojmuje kryteria oceny wyżej wymienionej.

Co do prośby...jestem w stanie ja uwzglednic i byc częstym gosciem na "łamach" tego topicu.

Pozdrawiam z pokora..uniżony sługa Belizariusz

So lut 11, 2006 20:35
Cytuj:
Gwoli ścisłości...chociaz niegodnym poprawiac innych.....
PW słuzy to wymiany prywatnych wiadomosci....jezeli jednak cokolwiek zostało wypowiedziane publicznie, tak i potrzebuje publicznej odpowiedzi.
....no chyba, ze zostanie w odpowiednim momencie wyciete.

Kolejna moja uwaga......jeżeli cokolwiek wisi przez 24 godziny lub dłuzej i zostaje wyciete po tym to czasie.....to pachnie nieuczciwoscia moderatorska.

Ja doskonale rozumiem, ze moderatorzy sa tak ogromnie zapracowana grupa społeczna, ze po prostu nie nadazaja za ilościa postów....boleje nad tym ogromnie.
Jednakowoż "prawo" nie powinno działac wstecz i nie powinno polegać na tym, ze moderator "budzi sie" po kilku dniach i zaczyna ciac wszystko co mu podpadnie.

To tylko taka moja skromna uwaga do moderacji...prosiłbym nie traktowac jej jako "nute sarkazmu" , gdyz nie to jest było moim celem podczas pisania tegoz apelu....

W pełni popieram Szanownego Belizariusza. Czynie to - jak widać - nawet z nutką sarkazmu, co nie pozbawia tego poparcia racji stanu.
Porządek musi być - bo każdy balagan "uraża moje uczucia" i powoduje pewien dyskomfort.
Cytuj:
Jakże mi przykro, ze kolejny raz musze zwrócić uwage..tym razem szacownej Pani Admin
Cytat:
Do Belizariusza i Paschalisa
Czy Wy macie jakieś świętobliwe klapki na oczach?

Poczuwam sie bowiem urażony tym epitetem...gdyz klapki na oczach nosza zazwyczaj konie, a ja nie poczuwam sie do tegoz gatunku ziwerzęcia (Paschalis z pewnościa też)....

Natomiast w przedmiocie klapek na oczach, to przede wszystkim nie epitet (do słownika) i po pierwsze - jak w przypadku konia, nie sugerują one calkowitej utraty zdolności widzenia czy postrzegania (nawet trzeźwego), a po drugie - koniom nie przyslugują "klapki świętobliwe".
Chyba że ktoś się z tym poczciwym stworzeniem bożym chce się mocno utożsamiać. To i tak pozostaje przymiotnik rodzajowy - świętobliwości.
Nawet biblijna oślica proroka Bileama ... ale zmilczę bo obrażę!

So lut 11, 2006 21:30
Chciałbym powtórzyć mój poprzedni post.....nie został chyba zauważony. Składam to jednak na karb zapracowania moderatorów, dlatego tez powtarzam go jeszcze raz

Cytuj:
Chciałbym zwrócic uwage szacownego grona moderatorów, iż nick "Kazazel" jest chytrym sposobem na ominiecie Regulaminu Forum, a w szczególnosci Par.II pkt. 7

Prosiłbym o zwracanie uwagi na takie sprawy...a nie tylko na "cień ironii"

Serdecznie i z góry dziekuje za jakakolwiek dopowiedź w tej kwestii...

N lut 12, 2006 11:07
Cytuj:
Cytat:
Chciałbym zwrócic uwage szacownego grona moderatorów, iż nick "Kazazel" jest chytrym sposobem na ominiecie Regulaminu Forum, a w szczególnosci Par.II pkt. 7
Prosiłbym o zwracanie uwagi na takie sprawy...a nie tylko na "cień ironii"

Serdecznie i z góry dziekuje za jakakolwiek dopowiedź w tej kwestii...

Cóżeś taki upierdliwy i (autocenzura - tutaj jeden niewybredny epitet) - w czymże tkwi ten chytry a moze i nawet szatański sposob czy raczej wybieg ominięcia regulaminu?
Żądasz interwencji Administratora - więc określ jakiej i wykaż jej zasadność.
Prosisz o zwracanie uwagi. Jak sądzę PT Administrator już dawno zwrócił uwagę - i co z tego?
Obłudna ta Twoja serdeczność.... hipo....!

N lut 12, 2006 11:52

http://www.google.pl/search?hl=pl&hs=FI ... el&spell=1

zapewne to sugeruje Beli

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

N lut 12, 2006 12:44

http://www.kosciol.pl/content/article/2 ... 903176.htm

może szczepić w jeden temat te dwa linki droga moderacjo :P
dzięki ;)

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

N lut 12, 2006 12:50

Stan chwilowy, temat zostanie odblokowany.

I zgodnie z zapowiedzią odblokowany został :) - 14.02.2006, 11:30.

N lut 12, 2006 23:10

Hmmm...ciekawe ilu jeszcze moderatorów (korzystając z mozliwości) wypowie sie w ZAMKNIETYM temacie ???

Jakiś monolog, nowe zwyczaje cy cus w tym rodzaju? .....a moze zachłysniecie sie władzą?

Śr lut 22, 2006 23:25

Wypowiedziałem się zanim temat został zablokowany, a został zablokowany nie przeze mnie. Do wypowiedzi miałem jak najbardziej prawo, bo to min. ja musiałem się użerać z alpem i tracić czas na kasowanie jego obraźliwych postów.
Na przyszłość rozpatrz kilka możliwości Belizariuszu zamiast wydawać pochopne opinie (chyba, że dla Ciebie każda okazja do ponarzekania na moderatorów jest dobra).

Śr lut 22, 2006 23:42
Szmery bajery.......kogo chcesz robic w bambuko?
Nie ze mna te numery...Bruner....

Śr lut 22, 2006 23:44

Jeśli twierdzisz że piszę nieprawdę to przedstaw na to jakieś dowody - w przeciwnym razie nie zaśmiecaj wątku.

Śr lut 22, 2006 23:50
..i tak nie przyjmiesz do wiadomosci moich dowodów na to, ze obserwowałem ten wątek. Masz przewagę....bo masz władzę

Poza tym to akurat temat "uwagi do moderacji" i moge tutaj pisac wszelkie jakie mi sie nasuna. Twoje "straszenie" spływa mi wiec po plecach...kumasz ?

Śr lut 22, 2006 23:54
..acha..to dla innych, bo ty i tak sie wywiniesz.
Temat był zamkniety...a po kilkunastu dopiero minutach pojawił sie Twój post. Wniosek prosty - otwarłeś temat by sie wypowiedzieć.

Koniec dyskusji....czy chcesz kontynuować?

Śr lut 22, 2006 23:56

No tak - "mam dowody ale ich nie podam". :roll:
Nie obchodzą mnie dowody potwierdzające że śledziłeś ten wątek, pytam czy masz jakieś dowody na to, że odblokowałem zamknięty wątek, wypowiedziałem się i zamknąłęm. Masz je czy bawisz się w pustosłowie?

Śr lut 22, 2006 23:57
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 125  Następna strona