Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 7:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 UWOLNIONY Z HOMOSEKSUALIZMU 
Autor Wiadomość

Myślę, że dużym nadużyciem jest łączenie ścigania przez prawo homoseksualizmu z jak to nazywasz "teorią istnienia Boga"

So lut 18, 2006 0:49
Zobacz profil ICQ

Czy widzisz inny powód uznania homoseksualizmu za przestępstwo niż presja lobby miłośników legend żydowskich ?

So lut 18, 2006 9:22

No to mamy różne zdania co do człowieka, dla mnie istnieje on od poczęcia aż do śmierci. Znowu offtopic, jeśli chodzi o łapanki /o których z resztą nic nie wiem/ to pełna zgoda z Tobą.

Hmm, dlaczego nie pójść jeszcze dalej ? Mozna przecież powiedzieć, że te 400 milionów "przegranych" podczas jednego wytrysku plemników to albo marnotrawstwo, albo 400 milionów potencjalnych aborcji. To samo z człekiem po smierci - dlaczegoż to ma już nie istnieć ?

So lut 18, 2006 11:02

Cytuj:
No to mamy różne zdania co do człowieka, dla mnie istnieje on od poczęcia aż do śmierci. Znowu offtopic, jeśli chodzi o łapanki /o których z resztą nic nie wiem/ to pełna zgoda z Tobą.

Hmm, dlaczego nie pójść jeszcze dalej ? Mozna przecież powiedzieć, że te 400 milionów "przegranych" podczas jednego wytrysku plemników to albo marnotrawstwo, albo 400 milionów potencjalnych aborcji. To samo z człekiem po smierci - dlaczegoż to ma już nie istnieć ?

Nie chcę robić off topicu, ale zostałem zmuszony, absurdem jest to stwierdzenie "400000000 aborcji" człowiek powstaje z połączenia komórki żeńskiej i męskiej. A człowiek po śmierci jak ma istnieć? Zostało jego ciało lub prochy w ziemi, tak można tylko rozumieć "istnienie człowieka" wg Twojej interpretacji. Tak jak mówię, nie chcę się wdawać w dyskusje, bo jest nie na temat więc to moje ostatnie słowo ad. komórek.

Danbog: nie widzę żadnego związku "lobby miłośników legend żydowskich" z powodem uznania homoseksualizmu za przestępstwo. W ogóle traktowanie homoseksualizmu jako przestępstwo uważam za nonsens.

So lut 18, 2006 15:50
Zobacz profil ICQ
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10