Jonathan Sarkos napisał(a):
Cytuj:
No to mamy różne zdania co do człowieka, dla mnie istnieje on od poczęcia aż do śmierci. Znowu offtopic, jeśli chodzi o łapanki /o których z resztą nic nie wiem/ to pełna zgoda z Tobą.
Hmm, dlaczego nie pójść jeszcze dalej ? Mozna przecież powiedzieć, że te 400 milionów "przegranych" podczas jednego wytrysku plemników to albo marnotrawstwo, albo 400 milionów potencjalnych aborcji. To samo z człekiem po smierci - dlaczegoż to ma już nie istnieć ?
Nie chcę robić off topicu, ale zostałem zmuszony, absurdem jest to stwierdzenie "400000000 aborcji" człowiek powstaje z połączenia komórki żeńskiej i męskiej. A człowiek po śmierci jak ma istnieć? Zostało jego ciało lub prochy w ziemi, tak można tylko rozumieć "istnienie człowieka" wg Twojej interpretacji. Tak jak mówię, nie chcę się wdawać w dyskusje, bo jest nie na temat więc to moje ostatnie słowo ad. komórek.
Danbog: nie widzę żadnego związku "lobby miłośników legend żydowskich" z powodem uznania homoseksualizmu za przestępstwo. W ogóle traktowanie homoseksualizmu jako przestępstwo uważam za nonsens.