Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 0:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  Następna strona
 Radio Maryja sektą ? 
Autor Wiadomość

A może byśmy tak podyskutowali o dobrych stronach, zaletach RM? Jest ich znacznie więcej niż wad.

Ja tam niestety nie dostrzegam zalet, ani RM, ani też telewizji TRWAM (TadeuszRydzykWAM). To radio może kiedyś zaczęłoby normalnie funkcjonować, ale dopiero wtedy kiedy usunie się z tamtąd człowieka o wielu tytułach: wielebnego specjaliste od niepokalanych poczęć, wiecznych dziewictw i innych teologiczno-eklezjalnych dewiacji, jego Wielebność, Magnificencje Rektora wyższej uczelni kultury społecznej i medialnej w Toruniu, Dyrektora TV Trwam i Radia Maryja, założyciela wielu fundacji w kraju i na emigracji, redaktora, ojcem (bezdzietnym) zwanego Tadeusza Rydzyka.
Konkretnie i prosto mówiąc to co RM robi złego...? SZERZY NIENAWIŚĆ do Żydów, masonów, lewicy i innych ludzi, którzy im się nie podobają... gdzie Ty tu widzisz miłość bliźniego?

(PS> a Meritus dalej broni swojego frontu, myślałam, że kiedyś się nawrócisz z tego radyja :D )

N lut 26, 2006 23:53
Zobacz profil WWW

Konkretnie i prosto mówiąc to co RM robi złego...? SZERZY NIENAWIŚĆ do Żydów, masonów, lewicy i innych ludzi, którzy im się nie podobają... gdzie Ty tu widzisz miłość bliźniego?

nie mogę się z tobą zgodzić ... RM, wszem i wobec, głosi miłość Polaka-katolika do wszystkich innych Polaków-katolików ... 8)

Wt lut 28, 2006 14:53

Adam pisze
Cytuj:
nie mogę się z tobą zgodzić ... RM, wszem i wobec, głosi miłość Polaka-katolika do wszystkich innych Polaków-katolików

Jeszcze ze dwa takie posty Adamie Ojciec dyrektor zatrudni Ciebie jako nowego prowadzącego rozmowy niedokończone !!
Pozdrawiam

:o :o :D :D :D

Wt lut 28, 2006 15:08

Tylko że RM niektórych Polaków nazywa Żydami, zdrajcami itp.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt lut 28, 2006 15:56
Zobacz profil WWW

Ciekawy gadżet dla fanów Radia Maryja - z serii zrób to sam :)

http://www.emigranci.net/0ojciectadeusz-Dateien/woz.pdf

żeby nie było - nie nabijam sobie postów, poprzedni był mój, ale pisany dawno - to, o czym napisałem teraz, znalazłem w necie przed chwilą; nic nie poradzę że po poprzednim moim poście nikt nic tu nie napisał

Wt lut 28, 2006 22:36
Zobacz profil WWW

Jeszcze ze dwa takie posty Adamie Ojciec dyrektor zatrudni Ciebie jako nowego prowadzącego rozmowy niedokończone

Ale napewno pod pewnymi warunkami, ale sprostanie im jest tak bardzo proste :P

Musisz tylko, nienawidzić TVN-u, TVP i POLSATU, nie możesz być Żydem, masonem, komunistą, byłym współpracownikiem SB, należeć do hitlerowskiej młodzieżówki tudzież do obrony przeciwlotniczej, nie możesz być cudzioziemcem. W życiorysie Twojej rodziny przez dziesięć pokoleń nie może wystąpić żaden ze wspomnianych powyżej faktów. Musisz uiszczać comiesięczną wpłąte na wiadome konto bankowe, robic zakupy w fundacji nasza przyszlosc, być prenumeratorem naszego dziennika przez najbliższe 10 lat, posiadać beret z antenką.

Czyż to nie proste? :P 8) :D

Wt lut 28, 2006 23:11
Zobacz profil WWW

A :o :o :o
Adam pisze
Cytuj:
nie mogę się z tobą zgodzić ... RM, wszem i wobec, głosi miłość Polaka-katolika do wszystkich innych Polaków-katolików

Jeszcze ze dwa takie posty Adamie Ojciec dyrektor zatrudni Ciebie jako nowego prowadzącego rozmowy niedokończone !!
Pozdrawiam
:o :o :D :D :D

nie godzien jestem kolanami swemi, prześwięte i prześwietne korytarze rozgłośni RM szorować ! ;)

ToMu napisał(a):
Tylko że RM niektórych Polaków nazywa Żydami, zdrajcami itp.

prawdziwy Polak-katolik nie może być ani Żydem, ani zdrajcą ! ;)

Meg napisał(a):
Cytuj:
Jeszcze ze dwa takie posty Adamie Ojciec dyrektor zatrudni Ciebie jako nowego prowadzącego rozmowy niedokończone

Ale napewno pod pewnymi warunkami, ale sprostanie im jest tak bardzo proste :P

Musisz tylko, nienawidzić TVN-u, TVP i POLSATU, nie możesz być Żydem, masonem, komunistą, byłym współpracownikiem SB, należeć do hitlerowskiej młodzieżówki tudzież do obrony przeciwlotniczej, nie możesz być cudzioziemcem. W życiorysie Twojej rodziny przez dziesięć pokoleń nie może wystąpić żaden ze wspomnianych powyżej faktów. Musisz uiszczać comiesięczną wpłąte na wiadome konto bankowe, robic zakupy w fundacji nasza przyszlosc, być prenumeratorem naszego dziennika przez najbliższe 10 lat, posiadać beret z antenką.

Czyż to nie proste? :P 8) :D

sie muszę postarać ... 8)

Śr mar 01, 2006 15:47

prawdziwy Polak-katolik nie może być ani Żydem, ani zdrajcą !

Ja to wiem, nie musisz tłumaczyć :)

Śr mar 01, 2006 22:28
Zobacz profil WWW

Cytuj:
nie godzien jestem kolanami swemi, prześwięte i prześwietne korytarze rozgłośni RM szorować !

Ja Ci powiadam jesteś .. Godzien !! Ino jakową opłatę najlepiej na nowego mercedesa wnieść. !! Ojciec Dyrektor na pewno Twoje niezgodne z jego linią poglądy !! wybaczy.. On bogatym i dającym datki zawsze wybacza.!! W Imię miłości .. własnej.!!

Cz mar 02, 2006 9:50

A ToMu tobie powiem, że nic złego w nazwaniu Żyda Żydem nie ma. A jak się zdajcę zdrajcą nazywa, to się jeszcze Ojczyźnie przysługę czyni.

N mar 05, 2006 14:20

Cytuj:
godunow nie grzesz
!!
Wiesz chyba tak grzeszę !! Za gzrechy moje nawet łabędzie w Toruniu chorują na Ptasia grype..!

N mar 05, 2006 14:52

Godunow - chciałbym byś odczytał moje stwierdzenie jako apel o dyskusję, a nie o obelżywe ocenianie innych, bo to forum jednak katolickie.

Tak, na pewno sprawka o.Rydzyka ta ptasia grypa. Papież jest za AIDS odpowiedzialny, to o.Rydzyk będzie za ptasią grypę. Kard. Dziwisza może obwinimy o anginę, Prymasa o sklerozę.

N mar 05, 2006 14:58

Bo jak ktoś nazywa osobę Żydem, uważając Żyda za najgorszego ze złych, to jest to obraźliwe. A wiemy, że osoby tak używające tego słowa są.

A poza tym - nazwanie kogoś w obraźliwy sposób nie determinuje faktu, że nazwany jest tym, kim się go nazwało.

N mar 05, 2006 19:03
Zobacz profil WWW

Nic ni e pisałem że ktoś za coś jest winien !!
To Twoja interpretacja :-) :-) :-) :-)
Pozdrawiam,

N mar 05, 2006 22:23

http://www.youtube.com/watch?v=FwJHsubd9Xk
<rotfluje po całym pokoju> :lol:

N mar 12, 2006 12:18
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 809 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  Następna strona