Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 14:47

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Gry komputerowe a grzech 
Autor Wiadomość

Może masz racja ale ja wierze tak a nie inaczej.Cieżki robić mi coś wbrew sobie.

A o jakim niebezpieczenstwie dokładnie mówisz.Rozwiń swoją myśl:)

So mar 11, 2006 16:47
Ostrzegano przed nimi bo jeżeli ktoś inny w to ra i kliknie w link gracza przeciwnej frakcji to wtedy chyba traci trochę kasy i HPków.

Pn mar 13, 2006 10:58

Jest to link który skopiowałem z opisu znajomego, uprzednio wchodząc na tą strone. NIe zaatakowały mnie żadne trojany ani nic takiego. Oczywiście link jest tu dodatkiem jeżeli ktoś sie obawia lub coś z tych rzeczy prosze poprostu na niego nie wchodzić.

Czasami najprostsze rzeczy sprawiają tyle trudności...

Wt mar 14, 2006 8:18
To link do BiteFighta. Kolejna gra web-based tak jak OGame albo The Crims. Tyle, że dużo bardziej uproszczona.

Wt mar 14, 2006 12:16

Dziękujemy za profesionalne wyjaśnienia...

Cz mar 16, 2006 16:33

Post Re: Gry komputerowe a grzech
Nie powinniśmy grać w zadnbe gry, zwłaszcza zawierające przemoc.

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Pt cze 06, 2008 13:09

wyglada jednak na to,że sumienie ci mówi byś się poradził kogos czy to grzech..
najlepiej księdza :lol:

Jest grzechem. Dawniej grałem bardzo dużo a teraz już nie, dlatego bo to grzech.

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Pt cze 06, 2008 13:11

Jest grzechem. Dawniej grałem bardzo dużo a teraz już nie, dlatego bo to grzech.
Masz jakis prywatny dekalog? Zachowaj go dla siebie ;)

Pt cze 06, 2008 17:18

Ja sam nie wiem co myśleć o niektórych grach komputerowych...Czy to do końca niewinne, że gdy gramy w Rome Total War i przychodzi czas zajęcia wrogiego miasta to bez wahania wydajemy decyzję o eksterminacji albo sprzedaniu w niewolę jego mieszkańców...Coś jest nie tak. Czuję pewien niepokój...

Pt cze 06, 2008 19:30

Ja sam nie wiem co myśleć o niektórych grach komputerowych...Czy to do końca niewinne, że gdy gramy w Rome Total War i przychodzi czas zajęcia wrogiego miasta to bez wahania wydajemy decyzję o eksterminacji albo sprzedaniu w niewolę jego mieszkańców...Coś jest nie tak. Czuję pewien niepokój...
Wiec chyba wszystko w porzadku?
Osobiscie w rozmaitych grach 'usmiercilem' bazyliony niewinnych istnien cyfrowych, rozsmarowalem po wymyslonych chodnikach tuziny wirtualnych przechodniow.
Nie spie z siekiera pod poduszka, na drodze kieruje sie zdrowym rozsadkiem, do agresji mi daleko, do humoru blisko.

Tak, wiem, niektorym szajbusom do wybuchu wystarczy krzywe spojrzenie, innym gra komputerowa. Ale to nie moj problem.

Pt cze 06, 2008 22:01

Wszyscy mówią że te gry komputerowe to komercja i chęć zysku a to tak naprawdę dzieło szatana.

So wrz 27, 2008 15:48
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2