Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Wiesz, w TV są takie kwadraciki kolorowe.
Jak jest bodajże zielony - dzieci mogą oglądać program same.
Żółty - za zgodą rodziców tylko.
Czerwony - tylko dla dorołsych.
Wydaje mi się, że program Wojewódzkiego zalicza się chyba do tych z żółtym kwadracikiem. Więc rodzice powinni zadbać o dzieci 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr kwi 05, 2006 11:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ale pownimo miec czerwony byc poszczny o 3 wnocy
|
Śr kwi 05, 2006 11:07 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Boże, widzisz a nie grzmisz...
Niby dlaczego ma być o 3 w nocy? 22 coś to dobra pora, dzieci śpią, rodzice oglądają i tyle.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr kwi 05, 2006 11:09 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Powinno - bo Ty tak uważasz
W takim razie - połowa filmów, te z żółtym kwadracikiem, powinny lecieć o 3 2 nocy. A do 3 w nocy do oporu musieliby puszczać powtórki wszystkich możłiwych telenowel i tasiemców...
Przed czym nas, Boże, uchowaj 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr kwi 05, 2006 11:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie powno bys wogule sex do 24 w telwizi
|
Śr kwi 05, 2006 12:30 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Wiesz, na upartego ktoś mógłby powiedzieć, że ładna dziewczyna w bikini nie może być pokazywana w TV do północy.
Tylko że wtedy to chyba tylko wiadomości (i to okrojone) i prognoza pogody by została...
|
Śr kwi 05, 2006 12:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
i było by morlanie
|
Śr kwi 05, 2006 12:45 |
|
 |
ToMu
|
Aha. Tylko chyba żadna stacja by nie przetrwała. Bo mało kto by coś takiego oglądał, albo siedział do północy, żeby jakiś fiolm zobaczyć.
|
Śr kwi 05, 2006 13:17 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Ja dziękuje za taką "moralność". Kto chce nich sobie odetnie dopływ TV. Wojewódzkiemu tak, NIE tak(śmiesznie brzmi), ładnym dziewczyną w bikini o każdej porze dnia i nocy- tak tak tak 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr kwi 05, 2006 18:13 |
|
 |
ToMu
|
No więc właśnie - przeciez nikt nikomu nie każe oglądać  I to, że ktoś nie ogląda, nie jest powodem aby uniemożliwiać oglądanie innym.
|
Śr kwi 05, 2006 18:18 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Witajcie moi mili  i znów mam z Wami problem. Tak więc po dłuższej medytacji podjęłam następujące decyzje: 1. połowa (jak nie więcej) tematu po posty o tym, że Luki nie umie pisać - należałoby to wyciąć bo w oczywisty sposób są nie na temat 2. po usunięciu postów spełniających p.1. zostałoby kilka wypowiedzi w strzępkach bez większego składu, a niektóre posty zawierałby po 4-6słów - czy będzie to rzeczywiście merytoryczna rozmowa? 3. jesteśmy na forum a nie na czacie... (to też jest w regulaminie ) więc uprasza się o przemyślane wypowiedzi, a nie teksty w stylu "co mi wpadnie pod klawiaturę" 4. natomiast temat sam w sobie może i by się sensownie rozwinął, ale trudno jest wyjść od stwierdzenia "ja jakbym mógł to komuś dałbym 30 lat więzienia" 5. nie da się ukryć coś napisaliście i myślę, że nie warto tego wyrzucać w "niebyt" dlatego postanawiam zamknąć temat i przesunąć go do działu "Tematy zamknięte". Wszak to najlepsze rozwiązanie dopóki nie nauczycie się ze sobą rozmawiać.
Luki wielokrotnie Cię proszono o szczególne zwracanie uwagi na ortografię. Teraz ja jako moderator Ciebie proszę - przed wysłaniem posta sprawdź go w Wordzie. Forum nie zając nie ucieknie. Dyskutanci poczekają aż się wypowiesz
Reszta moja najmilsza dyskutantów Ja doskonale wiem, że trudno jest rozmawiać z kimś kogo nie można zrozumieć. Ale w takim przypadku proszę albo nie rozmawiajcie, albo starajcie się jednak coś z tego zrozumieć. Ja jako moderator naprawdę mam potem z Wami problem bo temat może i byłby fajny ale jak co drugi post to wjazd na kogoś że nie umie pisać to taka dyskuja staje się bez sensu... ech... no ja wiem, że wiecie 
To tyle z mojej strony. Pozdrawiam 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr kwi 05, 2006 19:05 |
|
|
|