| Autor |
Wiadomość |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Rodzice tak mają. Możesz mieć i 40 lat - a w ich oczach jesteś małą córeczką 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Cz mar 30, 2006 16:49 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Dokładnie ToMu. Im się zdaje tylko, że cię tak czy owak wychowali, a to wychodzi dopiero w "praniu".
Jak ci, Chmurko minął 1. dzień w pracy?!
Ja sobie zaczęłam robić porządki wiosenne: w głowie, wokół siebie itp.
Np. wśród tych swoich 1500 tomów książek zrobiłam segregację (nie rasową), poprawiłam swój friz na głowie. No i to na razie wystarczy.
Qrczę opiekane, chyba przytyłam przez zimę, a niech ją...
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pt mar 31, 2006 12:00 |
|
 |
|
chmurka_
|
Aaa-ten pierwszy dzień w pracy to już było jakiś czas temu  Ale jest całkiem sympatycznie, choć zauważyłam ze nie potrafię tego odespać i cały tydzień chodzę lekko "przymulona"  Jakoś sobie radzę i przyswajam coraz to nowsze umiejętności barmańskie
Też doszłam do wniosku że wiosna to odpowiedni czas na porządki i to nie tylko w szafach ale w każdej dziedzinie życia...Oby coś z tego wyszło 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Pt mar 31, 2006 16:08 |
|
|
|
 |
|
ToMu
|
A ja dzisiaj urwałem się z pracy  I obejrzałem "Wyznania gejszy" - fajny film, podobno babski 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
| Pt mar 31, 2006 22:03 |
|
 |
|
bobo
|
chmurka, to zaserwuj nam coś z drinków, niektóre mają ciekawe nazwy!
ToMu, a, ty be, be, z pracy się urywasz, żeby to szef wiedział???
Ja widziałam tylko reklamę tuszu do rzęs i tyle wiem o tym filmie.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| So kwi 01, 2006 9:32 |
|
|
|
 |
|
Incognito
|
Dziś znalazłem dla siebie wprost idealną ofertę pracy w branży mangowej  Oby się wszystko udało!
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| So kwi 01, 2006 21:52 |
|
 |
|
ToMu
|
A ja dzisiaj odpoczywałem  :D:D Małe porządki, filmik (Jaskinia) obejrzałem i posiedziałem na wykładzie z prawa karnego 
|
| So kwi 01, 2006 22:04 |
|
 |
|
angua
|
A ja od wczoraj przygotowuję maturalne zestawy zadań - przygotowuję, przygotowuję i skończyć nie mogę. Nie mogę też już na to patrzeć
Chyba książkę wydam
Cóż, może ktoś zda w ten sposób... 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| So kwi 01, 2006 22:11 |
|
 |
|
Incognito
|
Muszę się nauczyć:
-PHP
-MySQL
-Javy
-Macromedia Flash
-biegłej obsługi Photoshopa
-biegłe obsługi Corel Draw
Także przez jakiś czas mnie nie będzie, albo będę sporadycznie. Minie trochę czasu zanim Incognito upgrade'uje się do wersji 1.2
Do zobaczenia! 
Pożegnanie jest tutaj
|
| N kwi 02, 2006 11:34 |
|
 |
|
chmurka_
|
Oglądał ktoś z Was wczoraj na National Geographic program o Ewangelii Judasza??
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Pn kwi 10, 2006 15:11 |
|
 |
|
angua
|
Ja to nie mam takich wypasionych programów
Ale kilka osób oglądało -> patrz ten wątek 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pn kwi 10, 2006 15:35 |
|
 |
|
ToMu
|
A ja sobie bardzo produktywnie spędziłem dzień siedząc w pracy i opracowując prawo karne 
|
| Pn kwi 10, 2006 17:15 |
|
 |
|
ToMu
|
ŁAdny poranek - znowu.
Wczoraj do połudjnia zrobiło sie mgliście i brzydko, i pół dnia lało.
Dzisiaj też tak będzie 
|
| Pt maja 19, 2006 8:43 |
|
 |
|
Incognito
|
Pożegnanie jest tutaj
|
| Śr sie 02, 2006 18:48 |
|
 |
|
angua
|
To jeszcze nam przedstaw tę szczęściarę
A raczej szczęściary 
|
| Śr sie 02, 2006 18:54 |
|
|
|