mam dość takiej moderacji !!!
Autor |
Wiadomość |
ziobro Adama
|
Incognito napisał(a): Poza tym nie lubię gdy nie-katolicy psioczą na Kościół rzymskokatolicki.
ja tez wielu rzeczy nie lubię, lecz muszę sie na nie zgadzać z różnych przyczyn 
_________________ Always Look on the Bright Side of Life
|
Cz maja 11, 2006 14:41 |
|
|
|
 |
jlp
|
Incognito napisał(a): jlp napisał(a): proponuje aby sie za ciebie modlono.
otowrzylbym temat w tej kwesti ale go i tak ktos usunie. Gdybyś w końcu zadał sobie trud zapoznania się z regulaminem forum umieszczonym w tym dziale, oraz przypomniał czemu służy forum dyskusyjne, wiedziałbyś czemu taki temat zostałby usunięty zamiast łkać na moderacaję. jlp napisał(a): w temacie cudzolustwo odpisalem na twe posty wiec je przeczytaj zanim je znowu wywala a ty bedziesz mogl mi zazucic jak ze trafnie, ze sie do nich nie ustosunkowalem. To, że napisałeś posta po moim poście nie znaczy, że na niego odpisałeś i każdy kto ten temat otworzy może spojrzeć jakie jest to twoje "ustosunkowanie". Mam ci wkelić wszystkie fragmenty moich postów i argumenty do których się nie odniosłeś a które zbijały twoje, czy przestaniesz w końcu kłamać? jlp napisał(a): skoro cechuje sie tak horrendalna nieweidza, dlaczego odpowiadasz na moje posty. porozmawiaj z ludzmi rownie madrymi jak ty. Takie dyskusje też prowadzę. Ciebie zaś w ramach chrześcijańskiego obowiązku napominam bo zbłądziłeś. Poza tym nie lubię gdy nie-katolicy psioczą na Kościół rzymskokatolicki.
chciales powiedziec ze mnie chcesz napomniec bo tak lubisz?
przeczytaj definicje co rozumie sie pod pojeciem katolik.
a co ty lubisz albo nie lubisz to zdaje mi sie, ze to tez nie regulaminowo.
pozatym mnie twoje upodobania nie obchodza.
w ostatnich mych postach dokladnie skomentowalem wypowiedz uzyttego przezemnie slowa "prawda" dziekuje za ignoracje.
aby kogos napominac trzeba soobie nato najpierw zasluzyc!
|
Cz maja 11, 2006 14:49 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
ziobro Adama napisał(a): A. napisał(a): Zakładam, że jako adresat i odbiorca jego- tak. Odpowiedź była skierowana na mój żart. I również była żartem. no, skoro przyznajesz się do pisania głupot, to przez wrodzoną grzeczność nie zaprzeczam 
Nie przyznałem się do pisania jakichkolwiek głupot. Wiem, że nie jesteś w stanie objąć zbyt dużej ilości tekstu mózgiem, ale mimo wszystko się postaraj.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Cz maja 11, 2006 18:11 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz maja 11, 2006 19:28 |
|
 |
Incognito
|
Też  jlp napisał(a): przeczytaj definicje co rozumie sie pod pojeciem katolik. Przeczytaj sobie jak Kościół rzymskokatolicki definiuje katolika i dowiedz się, że osoba odrzucająca dogmaty katolickie nie jest katolikiem tylko heretykiem. jlp napisał(a): a co ty lubisz albo nie lubisz to zdaje mi sie, ze to tez nie regulaminowo.
To udowodnij mi przytaczając odpowiedni punkt regulaminu.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz maja 11, 2006 20:28 |
|
|
|
 |
jlp
|
Incognito napisał(a): Też  jlp napisał(a): przeczytaj definicje co rozumie sie pod pojeciem katolik. Przeczytaj sobie jak Kościół rzymskokatolicki definiuje katolika i dowiedz się, że osoba odrzucająca dogmaty katolickie nie jest katolikiem tylko heretykiem. jlp napisał(a): a co ty lubisz albo nie lubisz to zdaje mi sie, ze to tez nie regulaminowo. To udowodnij mi przytaczając odpowiedni punkt regulaminu.
czy ty jesta kabarecista incognito?

|
Cz maja 11, 2006 22:05 |
|
 |
Incognito
|
A co, szukasz rekrutów do swojej błazenady?
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz maja 11, 2006 22:19 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Ja tu widzę przepychankę między Jlp a Incognito - możeby zamknąć ten temat, co
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz maja 11, 2006 22:26 |
|
 |
Incognito
|
Jestem za. Do kogoś, kto zamiast przeczytać regulamin i się do niego stosować woli się mazgaić z powodu moderacji i tak nic nie dotrze.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz maja 11, 2006 22:28 |
|
 |
jlp
|
Incognito napisał(a): Jestem za. Do kogoś, kto zamiast przeczytać regulamin i się do niego stosować woli się mazgaić z powodu moderacji i tak nic nie dotrze.
prawda zawsze na koncu zwycieza.
jakos zawsze chcesz mnie obrazic. w prywatnych wiadomosciach nazywasz mnie heretykiem.
robisz to samo co KK juz czesto robil w imie herezji posylal ludzi na stos bo ich nie rozumial. kiedys prawda zwyciezyla, kiedys papiez przeprosil za bledy kosciola. ty tez mnie kiedys przepprosisz
|
Pt maja 12, 2006 7:49 |
|
 |
ziobro Adama
|
A. napisał(a): ziobro Adama napisał(a): A. napisał(a): Zakładam, że jako adresat i odbiorca jego- tak. Odpowiedź była skierowana na mój żart. I również była żartem. no, skoro przyznajesz się do pisania głupot, to przez wrodzoną grzeczność nie zaprzeczam  Nie przyznałem się do pisania jakichkolwiek głupot. Wiem, że nie jesteś w stanie objąć zbyt dużej ilości tekstu mózgiem, ale mimo wszystko się postaraj.
żeby "objąć" twoje "mądrości", które tu wypisujesz, wystarczy mózg wielkości ziarnka maku ... wiec nie pochlebiaj sobie 
|
Pt maja 12, 2006 11:36 |
|
 |
ziobro Adama
|
jlp napisał(a): Incognito napisał(a): Jestem za. Do kogoś, kto zamiast przeczytać regulamin i się do niego stosować woli się mazgaić z powodu moderacji i tak nic nie dotrze. prawda zawsze na koncu zwycieza. jakos zawsze chcesz mnie obrazic. w prywatnych wiadomosciach nazywasz mnie heretykiem. robisz to samo co KK juz czesto robil w imie herezji posylal ludzi na stos bo ich nie rozumial. kiedys prawda zwyciezyla, kiedys papiez przeprosil za bledy kosciola. ty tez mnie kiedys przepprosisz
oj, to będziesz musiał zaczekać na wersję incognito 2.0 .. co najmniej 
|
Pt maja 12, 2006 11:43 |
|
 |
jlp
|
ziobro Adama napisał(a): jlp napisał(a): Incognito napisał(a): Jestem za. Do kogoś, kto zamiast przeczytać regulamin i się do niego stosować woli się mazgaić z powodu moderacji i tak nic nie dotrze. prawda zawsze na koncu zwycieza. jakos zawsze chcesz mnie obrazic. w prywatnych wiadomosciach nazywasz mnie heretykiem. robisz to samo co KK juz czesto robil w imie herezji posylal ludzi na stos bo ich nie rozumial. kiedys prawda zwyciezyla, kiedys papiez przeprosil za bledy kosciola. ty tez mnie kiedys przepprosisz oj, to będziesz musiał zaczekać na wersję incognito 2.0 .. co najmniej 
kazdy czlowiek popelnia bledy jednak tylko ci wielcy ludzie potrafia sie do nich przyznac
|
Pt maja 12, 2006 12:08 |
|
 |
jo_tka
|
Wedle życzenia.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt maja 12, 2006 15:50 |
|
|