Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 12:59

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
 Pytanie do Pana Jana Lewandowskiego 
Autor Wiadomość

Post Pytanie do Pana Jana Lewandowskiego
Witam.

Mam do Pana Jana Lewandowskiego pewne pytanie, a z powodu, że nie odbiera maili (lub nie chce odpisywać na fakty) jestem zmuszony zadać je tutaj :-D .

Otóż wytykał Pan na tej stronie różne błędy logiczne ateistom (link: http://apologetyka.katolik.net.pl/content/view/1083/ ). Tylko ja się zastanawiam jak Pan może wytykać ateistom różne "błędy logiczne", jeśli sam Pan na każdym kroku je popełnia-przykład? Podaję link http://www.racjonalista.pl/forum.php/s,37364 . Jest tego jeszcze dużo więcej, ale ten przypadek jest moim zdaniem jednym z najciekawszych. Kontynuuje Pan w nim rozmowe z pewnym ateistom mimo tego, że tamten udowodnił Panu, że on ma racje, a Pan pisał jakieś NIELOGICZNE wywody. Chyba Pana ślepa wiara do tego prowadzi?

Mam nadzieję, że honorowo raczy nam Pan wyjaśnić czemu tak jest, że Pan wytyka błędy a sam je popełnia. Proszę wszystkich o wejście na ten link, który podałem do strony racionalista.pl, a przekonacie się, jakie bzdury wipisuje Pan Lewandowski...

Proszę Pana Jana Lewandowskiego o odpowiedź.

PS: A wszystkim mądrym ludziom na forum radze poczytać teksty Pana Lema, w których CAŁKOWICIE NAUKOWO i PRAWDZIWIE opisuje z najmniejszymi szczegółami co się dzieje PO ŚMIERCI :lol: .

Pozdrawiam!
Marcin M.

Pn maja 15, 2006 12:35
2. Podforum, które sobie obrałeś do zamieszczenia swojej wypowiedzi służy do kontynuowania dyskusji nt. chatu.
3. Nie, nie będę pisał mail'a do JL żeby tu zerknął, żeby Ci odpisywać.
4. Argumentujesz mniej więcej tak: skoro zrobiłeś Pan sam błędy logiczne, to znaczy że Pana artykuł o błędach logicznych popełnianaych przez ateistów nie jest prawdziwy
5. Nie, nie otwierałem linka, którego podałeś

Pn maja 15, 2006 15:28

Nie trzeba koniecznie :) . To już wystarczy... A więc widzicie wszyscy jak ślepo wierzący potrafią okłamywać łatwowiernych... Ale tu was mam-tych zażutów nie da się po prostu obalić, więc najlepiej na nie nie odpisywać :razz: . Słusznie-lepiej nic nie pisać niż się ośmieszać 8) . To właśnie w skrócie taka taktyka teistów :o do opisania na jednej małej karteczce.

Jak to mówił mistrz "Religia to opium dla mas" :mad: . Chociaż można wieżyć, ale moi drodzy proszę o dowody tejże wiary :p .

Pozdrawiam.

Pn maja 15, 2006 16:53

Aha i jeszcze jedno. Chyba ktoś tutaj boi się otworzyć link ze stroną racionalista.pl. Może żeby nie stracić wiary co :? .

Zapewne :x .

Pozdrawiam!
Marcin M.

Pn maja 15, 2006 16:55

Cytuj:
Mam do Pana Jana Lewandowskiego pewne pytanie

Dlaczego więc mamy czuć się zobligowani do udzielenia odpowiedzi na Twoje pytania?

I powtórze za PTR, to nie jest miejsce na takie dyskusje. Tu dyskutuje się o sprawach związanych, bądź poruszanych na czacie. Zważywszy na to, że adresat Twojego pierwszego posta nie pojawia się tutaj raczej zamykam ten temat i proszę o przeniesienie owej dyskusji na PW.

_dzika_

Pn maja 15, 2006 17:23
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 5 ]