|
|
|
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
W Googlach jedyne, co się pojawia gdzy wpisuje się "Matka Boska Koleczkowska" - to... ten temat na forum.
Janie, jak ktoś ma Ci pomóc, skoro żadnych materiałów w necie nie ma 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr maja 24, 2006 20:57 |
|
|
|
 |
JAN PYTONG
|
ToMu napisał(a): W Googlach jedyne, co się pojawia gdzy wpisuje się "Matka Boska Koleczkowska" - to... ten temat na forum. Janie, jak ktoś ma Ci pomóc, skoro żadnych materiałów w necie nie ma 
no nie wiem, popytać wśród znajomych starszych osób, krewnych czy cos....
a internet kłamie.
|
Śr maja 24, 2006 21:30 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Może Ty tak uważasz. Ja twierdzę, że wiele informacji w necie można znaleźć.
Kogo miałbym pytać o MB Koleczkowską - skoro nawet nie wiem, gdzie to całe Koleczkowo jest 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr maja 24, 2006 21:40 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Cóż - mam wrażenie że pracę doktorancką pisze doktoryzujący się człowiek, a nie forum dyskusyjne  (wpisałbyś nas jako współautorów? albo chociaż w podziękowaniach za pomoc?  )
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr maja 24, 2006 22:04 |
|
 |
ziobro Adama
|
JAN PYTONG napisał(a): Przykro mi, z powodu niewystarczającej ilości materiałów źródłowych moja praca doktorancka nie została uznana... Liczyłem na Wasz odzew, niestety zawiodłem sie.
bardzo mi przykro
szkoda, że dopiero teraz zajrzałem do tego wątku ..
z tego co wiem, Matka Boska Koleczkowska to ta sama Matka Boska co urodziła Jezusa Chrystusa ... ta sama co poraziła bolszewickie wojska w wojnie 1919-21 ... i ta sama co obroniła Rosjan przed Polakami-katolikami w 1612 r. ... jak widać sporo jest tych materiałów ...
_________________ Always Look on the Bright Side of Life
|
Cz maja 25, 2006 12:34 |
|
|
|
|
|