Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 5:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 powiadomie cie 6h przed koncem swiata 
Autor Wiadomość
Post powiadomie cie 6h przed koncem swiata
[...]

strona ta ma bardzo bliskie powiazania z niebem za pomoca specjalnego oprogramowania - tak bliskie ze sa w stanie powiadomic cie mailowo o zblizajacym sie koncu swiata juz z 6h wyprzedzeniem, cobys sie wyspowiadal, odprawil pokute i poszedl prosto na lono abrahama.

mozesz tu tez upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - zamiescic prosby do boga a on je przeczyta i pomoze.

ostatni wpis, z 23.05:

"Mój sąsiad jest prywaciarzem, zarabia dużo pieniędzy i nie chodzi na mszę. Chciałbym, żeby zaginął. Proszę o zawał dla niego, albo coś w ten deseń, w każdym razie, żeby to wyglądało naturalnie. Modle się o jego śmierć codziennie w kościele na mszy. Mam nadzieję, iż Jezus nieskończony w swym miłosierdziu z pewnością mi pomoże. Dziękuję, z Bogiem"

teraz czekamy w napienciu na wykonanie tego sprawiedliwego wyroku

Cz maja 25, 2006 9:52

LOL co to za strona ?? ?? ?? :shock: :shock: :shock: :| :| :|

Cz maja 25, 2006 9:56
Post warszawa warsaw
nie jestem pewien, ale ma cos wspolnego z sekta 'milosierdzie boze' czy jakos

Cz maja 25, 2006 10:05

massagewarsaw jak czegoś nie wiesz to nie mów.

Pierwsze zdanie już mówi samo za siebie co to za strona. Tej strony reklamować tutaj nie będziemy

ps. już kiedyś na tym forum o tej stronie rozmawialiśmy

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Cz maja 25, 2006 10:10

Ja pierwszy raz teraz się zetknąłem z tą stroną. Ale zalatuje mi ona mocno sektą, a wręcz jakimś niezrównoważeniem

Cz maja 25, 2006 10:13
Post warszawa warsaw
a to zapodaj link do tego watku - nie udalo mi sie go znalesc w dziale 'internet' - cobysmy sobie dokonczyli te pasjonujaca dyskusje.

przepraszam za ignorancje, ale nie wyznaje sie na religiach - mam nadzieje ze to nie grzech?

Cz maja 25, 2006 10:19
Owszem - twórca strony nadużywa wizerunku Chrystusa Miłosiernego, którego kult jest uznany w Kościele Katolickim. Oprócz tego nie ma jednak nic wspólnego z tym Kościołem.

Cz maja 25, 2006 10:45
Post warszawa warsaw
zefciu - a skad u ciebie te ponadnaturalne zdolnosci, jakim cudem mozesz widziec aktywny link w miejscu gdzie sie pojawia dla mnie [...] ? Tez chcialbym tak - moglbym czytac miedzy wierszami.

tak czy inaczej - gosciu powoluje sie na bliskie konszachty z bogiem i ma na to dowody

Cz maja 25, 2006 14:52
Ludzie, co z wami się dzieje? Wszędzie sekty widzicie? PARANOJA!! Na pierwszy rzut oka widzę, że to ktoś sobie stronę chumorystyczną robi a wy tu z sektą wyskakujecie...pfff...

Śr cze 21, 2006 22:04

Gość jest nieźle walnięty. Siedzi w stanach i kombinuje jakby tu kasę zbić. Pisać poprawnie po polsku nie potrafi. Jego teksty na stronie to stek bzdur i słowotoków niekiedy bez większego sensu ... Powinien się leczyć, jeszcze nie jest za późno ...

Wt lip 18, 2006 8:27
Zobacz profil WWW

A to moim zdaniem jest najlepsze z tej strony buhehehe:
Cytuj:
W KOŚCIELE, MIŁOSIERDZIA BOŻEGO - NALEŻY ZARABIAĆ PIENIĄDZE, ŻEBY MIEĆ DOCHODY.
PO KOŃCU ŚWIATA, NALEŻ PODDAĆ ZWŁOKI, ZMARŁEGO KREMACJI. LICZY SIĘ DUSZA, KTÓRA JEST NIEŚMIERTELNA. DLATEGO JEZUS CHRYSTUS MA NIEBIESKI PROMIEŃ.
STYPY URZĄDZAĆ POD KOŚCIOŁEM, JEDZENIE JEŚĆ NA SUCHO, CZYLI KANAPKI.
JAKIE BĘDĄ KOŚCIOŁY MIŁOSIERDZIA BOŻEGO - W KSZTAŁCIE OTWARTEJ KSIĄŻKI, PROSTE SUFITY, OŚWIETLENIE W SUFICIE, BEZ WITRAŻY, PRZYCIEMNIANE OKNA, NA OŁTARZU OBRAZ O TRZECH PROMIENIACH.
ILE NALEŻY DAĆ NA OFIARĘ - PRZELICZNIK, JEDNA GODZINA PRACY, OD OSOBY PRACUJĄCEJ.
JAK CZĘSTO NALEŻY UCZESTNICZYĆ W MSZY ŚWIĘTEJ - CO NIEDZIELA, NIEDZIELA JEST DNIEM PAŃSKIM.
KTO BĘDZIE KAPŁANEM - KOBIETY NA RÓWNI Z MĘŻCZYZNAMI. BĘDĄ MIELI NORMALNE RODZINY.
SPOWIEDŹ - POJEDYNCZA.
KOMUNIA - NA KLĘCZĄCO, NA JĘZYK.
MSZE ŚWIĘTE NALEŻY ODPRAWIAĆ DO GODZINY.
NA ZAKOŃCZENIE MSZY ŚWIĘTEJ NALEŻY ŚPIEWAĆ, GRAĆ - MARSZA.
NALEŻY UPRAWIAĆ SPORT CODZIENNIE - BIEGAĆ 5 km.
NALEŻY BUDOWAĆ SILNIKI SPALINOWE DO SAMOCHODÓW, DWA RAZY WIĘKSZY KOLEKTOR SSĄCY, ZAPŁON ELEKTRONICZNY, ŚWIECE PLATYNOWE, TURBOSPRĘŻARKĘ NA KAŻDY CYLINDER, A SILNIK, WYTRZYMA 1,5 MILIONA KILOMETRÓW.
GDY SILNIK BIERZE OLEJ, TO ZNACZY, ŻE PIERŚCIENIE SĄ ZAPIECZONE. NALEŻY NA PEŁNY ZBIORNIK PALIWA WYSOKOOKTANOWEGO WLAĆ 5L NAFTY. NALEŻY POWTARZAĆ TĄ CZYNNOŚĆ AŻ

SKUTKU (MOŻE TO BYĆ KILKAKROTNIE NAPEŁNIANIE ZBIORNIKA).

NALEŻY PRACOWAĆ 40 GODZIN NA TYDZIEŃ, PRZY SIEDMIODNIOWYM TYGODNIU.

NALEŻY PRACOWAĆ 64 GODZIN NA TYDZIEŃ, PRZY DZIESIĘCIODNIOWYM TYGODNIU.

NALEŻY ZACZYNAĆ PRACĘ OD 6 RANO. NIE BĘDZIE PRZERW GODZINNYCH W PRACY NA LANCZ, TAK JAK JEST TERAZ W USA. 2005r.

W KOSZYKÓWKĘ, GDY RZUT JEST ZA POŁOWY BOISKA, NALEŻY LICZYĆ 5 PUNKTÓW.

W KOSZYKÓWKĘ, HOKEJA, NIE BĘDZIE PRZEWINIEŃ OSOBISTYCH.

W PIŁKĘ NOŻNA, Z AUTU, NALEŻY KOPAĆ PIŁKĘ, A NIE RZUCAĆ RĘCZNIE. W BUTACH NIE NALEŻY MIEĆ KORKÓW. NIE BĘDZIE ŻÓŁTYCH, CZERWONYCH KARTEK.

NALEŻY OBCHODZIĆ, ŚWIĘTOWAĆ DZIEŃ URODZIN A NIE IMIENIN.

NARODZINY CZŁOWIEKA LICZY SIĘ OD MOMENTU PRZECIĘCIA PĘPOWINY.

NIE NALEŻY UŻYWAĆ SŁÓW MARYJA DZIEWICA, KOBIETA, KTÓRA URODZIŁA DZIECKO MOŻE BYĆ DWA RAZY DZIEWICĄ, W TYM WCIELENIU.

NIE NALEŻY UŻYWAĆ SŁÓW, OPACZNOŚĆ BOŻA, TYLKO ANIOŁ STRÓŻ.

NIE NALEŻY UŻYWAĆ SŁÓW, OJCIEC ŚWIĘTY, TYLKO PAPIEŻ.
NIE NALEŻY UŻYWAĆ SŁÓW ZOSTAŃ Z BOGIEM, BÓG ZAPŁAĆ, SZCZĘŚĆ BOŻE, NIE DAJ BOŻE, DAJ BOŻE, TYLKO BĄDŹ ZDRÓW, DZIĘKUJĘ BARDZO.

NIE NALEŻY UŻYWAĆ SŁÓW, BÓG ZAPŁAĆ, TYLKO DZIĘKUJĘ BARDZO.

NIE NALEŻY ŚPIEWAĆ CZARNA MADONNA, TYLKO PAŃI JASNOGÓRSKA

Wt lip 18, 2006 8:40
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]