| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?
Jak mozna takie brednie wypisywac
"Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"
Pedofil w myśl definicji nie ma prawa gustować w osobnikach dorosłych, ianczej nei jest pedofilem.
Załóż okulary i zauważ "TYLKO I WYŁĄCZNIE w kontaktach z osobnikami młodymi". A może Ty nie rozumiesz określenia "tylko i wyłącznie"....
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 17:20 |
|
|
|
 |
|
gabriel
|
queer napisał(a): gabriel napisał(a): Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?
Jak mozna takie brednie wypisywac "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"Pedofil w myśl definicji nie ma prawa gustować w osobnikach dorosłych, ianczej nei jest pedofilem. Załóż okulary i zauważ "TYLKO I WYŁĄCZNIE w kontaktach z osobnikami młodymi". A może Ty nie rozumiesz określenia "tylko i wyłącznie".... pozdrawiam, michał
Rozumiem, czyli mezczyna ktory molestuje seksualnie chlopca i ma sex z innym doroslym mezczyna to wg Twojej definicji pedofila " Tylko i wylacznie " jest dalej homoseksualista tak ? 
|
| Pn maja 29, 2006 17:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
To ja zadam pytanie w druga strone:
czy mezczyzna heteroseksualny uprawiajacy seks z dziewczynka a potem z wlasna zona jest pedofilem?
Pedofilia wystepuje zarowno u heteroseksualistow jak i u homoseksualistow. Takie cos zamyka temat.
Crosis
|
| Pn maja 29, 2006 17:45 |
|
|
|
 |
|
gabriel
|
-olfik- napisał(a): Akurat wasze definicje sa w sumie zwiazane z tematem.
Rozumiem, ze pana ktory lubi wszystkich niezaleznie od plci (dzieci i doroslych) tez nazwiecie biseksualista pedofil?
Dokladnie tak
|
| Pn maja 29, 2006 17:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): queer napisał(a): gabriel napisał(a): Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?
Jak mozna takie brednie wypisywac "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"Pedofil w myśl definicji nie ma prawa gustować w osobnikach dorosłych, ianczej nei jest pedofilem. Załóż okulary i zauważ "TYLKO I WYŁĄCZNIE w kontaktach z osobnikami młodymi". A może Ty nie rozumiesz określenia "tylko i wyłącznie".... pozdrawiam, michał Rozumiem, czyli mezczyna ktory molestuje seksualnie chlopca i ma sex z innym doroslym mezczyna to wg Twojej definicji pedofila " Tylko i wylacznie " jest dalej homoseksualista tak ? 
Nieważne co ja myślę, ja mogę mieć różne poglądy. Ważna jest naukowa wiedza i to już nie mój problem, że podważasz naukową definicję pedofilii.
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 17:51 |
|
|
|
 |
|
godunow
|
Cytat Cytuj: Taaak, dal Ceibie wiele bzdur nie mających żadnego potwierdzenia w nauce jest dowodem. Na tym polega Twój problem
godunow napisał: Starasz się udowodnić to czego nie ma..  cytat Według Twoich źródeł . Źródeł Homo.. Cytat Cytuj: roponuję zgłosić się do lekarza psychiatry. Szczerze polecam, z troski Jak skończysz z niecnym procederem  Ni problemu pójdę Cytat Cytuj: W zdecydowanej większości krajów homoseksualizm jest legalny, akty ohmoskeusalne nie sa ścigane, a dyskryminacja homosekusalistow zakazana. Nie upraszczał bym tak sprawy.. W niewielu krajach maja przyznane przywileje typu wychowywanie dzieci .. tak jak hetero .. To tak na marginesie Cytat Cytuj: Tak Ci się tylko wydaje Bynajmniej w stosunku do Ciebie . Zyjesz w wirtualnym świcie i lesbijek nie dziwota  Cytat Cytuj: Kompromitujesz się. Nie potrafisz odróżnic pedofilii od homoseksualizmu. Jesteś tym samym przpydkiem co poseł Wierzejski. To pewniebyć Twój idol... Nie jest to mój idol raczej przeciwnik polityczny ..Ale w tym przypadku w stosunku do homo mamy podobne poglądy  Cytat Cytuj: Proponuję założyć okulary Widno pewnie jakies okulary z demobilu używasz i nie widzisz rzeczywistości około siebie  Widzisz tylko świat homo .. Hoojest przypominam od 2 – do 4 procent Cytat Cytuj: óki co jestem jedynym otwarcie wyznającym swój homosekusalizm człowiekiem na tym forum I o tego jednego za dużo .. O reszcie twoich klakierów nie wspomnę  ! Cytat Cytuj: Sympatyków Twojego do spółki z Gabrielem myślenia jakoś nie widać Oponentów także .. Może się brzydzą homo i nie chcą pisać..  Zapytaj ich czemu nie piszą! Ja się wami nie brzydzę ja się za was modle obyście przejrzeli ! Cytat Cytuj: A ja jestem i mam rację. Jedynie Twoja racja nie ma za wysokiej ceny .. może coś wyższą od funta kłaków  Cytat Cytuj: O tak! WHO - wątpliwe źródło APA - wątpliwe źródł A dokładniej pewni przedstawiciele tych organizacji jacy pisałem deczko wcześniej nie lubie się powtarzać!! Cytat Cytuj: Pozwolę sobie raz zabawić się w demagogię i poziom arguemntacji a'la Gabriela & Godunowa:
Nie kłamstwom Gabriela i Godunowa! Twoja wola  Możesz w niczym to nie zmieni , to ze nadal kłamiesz i oszukujesz czytelników. A dokładniej manipulujesz.. Co ci tu już nieraz zostało udowodnione  Cytat Cytuj: Tak, jak wiem, zę dla Ceibie wiele rzeczy udowodnionych przez naukę jest wyssanych z palca. Ja wiem, że dla Ceibie WHO, APA i inne prestiżowe orgniazacje to dno Szkopuł w tym że te organizacje częściej spędzają poglądy niż ja rękawiczki .. Cytat Cytuj: Niedoczekanie Jestem tu na długo przed paradą i nie zamierzam opuszczać forum po paradzie, zwłąszcza teraz mam tu dużo pracy i zabawy poprez prostowanie waszych wypocin Gorzej jak Ci się jakowyś ban przytrafi przy tym poceniu . Jak na razie Twoje ubliżanie innym uchodzi ci bezkarnie >Pewnie do czasu 
|
| Pn maja 29, 2006 17:55 |
|
 |
|
gabriel
|
queer napisał(a): gabriel napisał(a): queer napisał(a): gabriel napisał(a): Pytam sie po raz juz ktory , czy taki homoseksualista po molestowaniu seksualnym malego chlopca nagle cudownie przestanie byc homoseksualista do konca zycia i zacznie tylko i wylacznie gustowac w dzieciach ?
Jak mozna takie brednie wypisywac "Pedofilia - dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych"Pedofil w myśl definicji nie ma prawa gustować w osobnikach dorosłych, ianczej nei jest pedofilem. Załóż okulary i zauważ "TYLKO I WYŁĄCZNIE w kontaktach z osobnikami młodymi". A może Ty nie rozumiesz określenia "tylko i wyłącznie".... pozdrawiam, michał Rozumiem, czyli mezczyna ktory molestuje seksualnie chlopca i ma sex z innym doroslym mezczyna to wg Twojej definicji pedofila " Tylko i wylacznie " jest dalej homoseksualista tak ?  Nieważne co ja myślę, ja mogę mieć różne poglądy. Ważna jest naukowa wiedza i to już nie mój problem, że podważasz naukową definicję pedofilii. pozdrawiam, michał
Alez ja nie upieram sie przy grze w slowka, ja tylko stwierdzam ze okolo 30 % pedofilow to homoseksualisci to wszystko
A gre w slowka sobie zostawmy, bo i tak to niczego nie wnosi do sprawy jak my ten problem nazwiemy, bo problem pozostanie problemem
|
| Pn maja 29, 2006 17:56 |
|
 |
|
gabriel
|
Crosis napisał(a): To ja zadam pytanie w druga strone: czy mezczyzna heteroseksualny uprawiajacy seks z dziewczynka a potem z wlasna zona jest pedofilem?
Pedofilia wystepuje zarowno u heteroseksualistow jak i u homoseksualistow. Takie cos zamyka temat.
Crosis
Oczywiscie ze jest pedofilem , dokladnie heteroseksualnym pedofilem
Owszem pedofilia wystepuje u hetero i u homo, tylko jak juz pisalem wczesniej u homo wystepuje od 8-10 krotnie czesciej niz u hetero ..ot i cala problem
|
| Pn maja 29, 2006 18:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Godunow,
Taaak, a świstak siedzi i zawija w sreberka  - tak oto można skwitować Twój wywód
Nie będę kontynuował motywu z Godunowem, bo mi się żal tego nicka zrobiło...
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 18:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): ja tylko stwierdzam ze okolo 30 % pedofilow to homoseksualisci to wszystko
A ja tylko stwierdzam (wzorem definicji naukowej), że pedofil to osoba, która ma pociag seksualny TYLKO I WYŁĄCZNIE do dzieci. Stwierdzenie, że ktoś kto uprawia seks z dorosłymi ludźmi moze być pedofilem, zaprzecza naukowej definicji pedofilii. Ja wiem o co Ci Gabriel chodzi, próbujesz przewartosciować pojęcia orietnacji seksualnych i pedofilii. Widzisz, oczywiscie można rozróżniać pedofilów na homo, hetero i bi, ale tak już sie przyjęło w nauce, że "homoseksualista" nie oznacza broń boże pedofila, tylko osobę, która ma pocia seksualny do DOROSŁYCH przedstawicieli swojej płci. Podobnie z definicjami pozostałych orientacji. Nigdy nie będzie zgody na twierdzenie "homoseksualista = pedofil" bo to nie dość żę niezgodne z prawdą, to jeszcze potwarz dla środowiska gejów i lesbijek. Podobnie nie będzie zgody na twierdzenie "tyle i tyle homo to pedofile" bo to znów kłamstwo, gdyż definicja homosekusalizmu (ani żadnej innej orietnacji seksualnej) nie zakłada pociagu seksualnego wzgledem dzieci. Ty twierdzisz coś innego, próbuejsz przedefiniować te pojęcia. Wiedz, że Ci ise to nie uda. Toż to nawet największe homofoby-specjaliści wyraźnie potępiaja Twoje myslenie w tym względzie. Wyraźnie to było widoczne po komentarzach na słowa Wierzejskiego (które były identyczne jak Twoje - to samo zapatrywnanie) i wszyscy jednym chórem go potępęli, zarówno ci z nastawieniem na + jak i na anty do homsoeksualizmu. Wszyscy go po prostu wyśmiali. godunow napisał(a): A gre w slowka sobie zostawmy, bo i tak to niczego nie wnosi do sprawy jak my ten problem nazwiemy, bo problem pozostanie problemem
Jaki problem?
Środowisko homoseksualistów nie ma problemów z pedofilią, bo homoseksualiści to nie sa pedofile. Pedofil to ktoś kot ma pociag seksualny do dzieci, a nie do dorosłych, a że geje mają pociag sekusalny do dorosłych, to z definicji nie mogą być pedfoilami. Pedofil nie jest ani homoseksulaistą, ani heteroseksualistą, ani biseksualistą, jest pedofilem i priorytetowy dla niego jest wiek "partnera płciowego" a nie jego płeć (co zresztą potwierdza więskzosć specjalisatów).
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 18:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): Crosis napisał(a): To ja zadam pytanie w druga strone: czy mezczyzna heteroseksualny uprawiajacy seks z dziewczynka a potem z wlasna zona jest pedofilem?
Crosis Oczywiscie ze jest pedofilem , dokladnie heteroseksualnym pedofilem Owszem pedofilia wystepuje u hetero i u homo, tylko jak juz pisalem wczesniej u homo wystepuje od 8-10 krotnie czesciej niz u hetero ..ot i cala problem
Na tym Gabriel polega Twój błąd w myśleniu. Pdofil nie występuje ani u homo ani u hetero ani u bi, bo nie może wystapić. Pedofil jest pedofilem. Środowisko homsoeksualistów to nie jest "wylęgarnia pedofilii", podobnie jak śodowisko heterosksualistów. Określenie pedofil funkcjonuje poza orietnacja seksualną, bo to ktoś kogo interesują przede wszystkim dzieci. Środowisko homo jak i hetero to śodowisko grupy ludzi, których interesują ludzie dorośli, a nie dzieci. Dlatego mówienie "tyle i tyle pedofilów jest wśród homo" jest potwarzą dla gejów. Nie widzę żadnego innego powodu takiego działania jak homofobia. Homofobię się leczy Gabrielu i to z powodzeniem
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 18:42 |
|
 |
|
gabriel
|
Queer Cytuj: Ja wiem o co Ci Gabriel chodzi, próbujesz przewartosciować pojęcia orietnacji seksualnych i pedofilii. Widzisz, oczywiscie można rozróżniać pedofilów na homo, hetero i bi, ale tak już sie przyjęło w nauce, że "homoseksualista" nie oznacza broń boże pedofila, tylko osobę, która ma pocia seksualny do DOROSŁYCH przedstawicieli swojej płci
Ciesze sie ze piszesz o tym ze "można rozróżniać pedofilów na homo, hetero i bi "
No wiec ja rozrozniam i stwierdzam ze okolo 30% osobnikow preferujacych kontakt z doroslymi mezczyznami a jesli ch 3-6 % w spoleczenstwie ....jest rowniez skazanych za akty pedofilskie
Pasi Ci takie okreslenie ?
[...]
|
| Pn maja 29, 2006 18:48 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gabriel napisał(a): Ciesze sie ze piszesz o tym ze "można rozróżniać pedofilów na homo, hetero i bi "
Bo na upartego tak. Jestem peiwen że rozgraniczasz to tylko po to, aby zniewazać bogu ducha winnych gejów, któzy z pedofilami nie mają nic wspólnego. gabriel napisał(a): No wiec ja rozrozniam i stwierdzam ze okolo 30% osobnikow preferujacych kontakt z doroslymi mezczyznami a jesli ch 3-6 % w spoleczenstwie ....jest rowniez skazanych za akty pedofilskie
A to włąśnie nieprawda. I widzisz głoś sobie co chcesz to Twoja sprawa na jakich linkach i źódłach sie orpeiasz (dla mnie są bardoz mało wiarygodne, w ogóle, żeby coś było wiarygodne w świecie medyyny i zdorwia to musi być uznane przez organizacjje i światowej renomie i potrwierdozne masą badań i analiz, a nie wynikami takiego czy innego, pojedynczego specjalisty lub kilku specjalistów) A nieprawda dlatego, że ciągle mylisz gejów z pedofilami. Możesz np napisać, że "taki i taki % aktów pedofilnych to są akty meżczyzn z chłopcami", ale nie masz żadnego prawa i podstaw pisać, że " No wiec ja rozrozniam i stwierdzam ze okolo 30% osobnikow preferujacych kontakt z doroslymi mezczyznami a jesli ch 3-6 % w spoleczenstwie", ponieważ całe sedno sprawy polega na tym, ze pedofile nie są częścią tych "3-6%" (ja uważam na podstaie wyników kilkuset badań, zę 6-10%, ale mniejsza z tym w tej chwili), a Ty ich zrówniujesz, utożsamiasz środowisko pedofilów ze środowiskiem homo. Twoje arguemnty wnikają z czystej niewiedzy i braku logiki. Takie arguemnty już dawno zostły obalone przez naukę i w tej chwili nie podlegają żadnej dyskusji, nawet wśród specjalistów-homofobów. gabriel napisał(a): Pasi Ci takie okreslenie ?  Patrz wyżej. Całe meritum sprawy odnosi się do różnicy jakiej nie wychwycasz. Możesz oczywiscie uznawać sowje źródłą za słuszne i mówić sobie" tyle i tyle % bla bla bla" ale pisząc, że taki i taki % pedofili wywodzi sie z tylu i tylu % gejów jest kłąmstwem i potwarzą, bo pedofile nie są cześcią homoseksulistów, nie należą do tego śodowiska. Wśród tych jak uważasz 3-6% gejów i lesbijek nie ma pedfolii. Pedofile są poza. Głosząc coś przeciwnego, kłąmiesz. gabriel napisał(a): Querr....jakaby nie ukrywac tego wstydliwego faktu w statystce i stosowac tzw kreatywna ksiegowosc ..to mowiac prosto " g....zawsze wyplynie na wierzch "
Nic nie wypłynie i żaden wstydliwy fakt, bo to nie dotyczy gejów i lesbijek. Pedofilia nie jest problemem homoseksualistów. Wśród gejów niem a pedofilii, gdyż byłoby to zaprzeczenie podstawowej definicji pedofilii. Pedofilia jest problemem wyłacznie ludzi, któzy maja pociag seksualny nakierowany na dzieci i pedofilem, zgodnie z definicją można okrzyknąć kogoś kto ma "TYLKO I WYŁACZNIE" pociąg do dizecie, co w domyśle wyklucza pociag do dorosłych.
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 19:06 |
|
 |
|
gabriel
|
querr Cytuj: A to włąśnie nieprawda. I widzisz głoś sobie co chcesz to Twoja sprawa na jakich linkach i źódłach sie orpeiasz (dla mnie są bardoz mało wiarygodne, w ogóle, żeby coś było wiarygodne w świecie medyyny i zdorwia to musi być uznane przez organizacjje i światowej renomie i potrwierdozne masą badań i analiz, a nie wynikami takiego czy innego, pojedynczego specjalisty lub kilku specjalistów) A nieprawda dlatego, że ciągle mylisz gejów z pedofilami. Możesz np napisać, że "taki i taki % aktów pedofilnych to są akty meżczyzn z chłopcami", ale nie masz żadnego prawa i podstaw pisać, że " No wiec ja rozrozniam i stwierdzam ze okolo 30% osobnikow preferujacych kontakt z doroslymi mezczyznami a jesli ch 3-6 % w spoleczenstwie", ponieważ całe sedno sprawy polega na tym, ze pedofile nie są częścią tych "3-6%" (ja uważam na podstaie wyników kilkuset badań, zę 6-10%, ale mniejsza z tym w tej chwili), a Ty ich zrówniujesz, utożsamiasz środowisko pedofilów ze środowiskiem homo. Twoje arguemnty wnikają z czystej niewiedzy i braku logiki. Takie arguemnty już dawno zostły obalone przez naukę i w tej chwili nie podlegają żadnej dyskusji, nawet wśród specjalistów-homofobów.
Zaraz zaraz.....juz wiem o co Ci chodzi
Okey ..to jak wg Ciebie nastepuje obliczanie ile jest homoseksualistow w spolecznestwie ?
Wg mnie w taki sposob ze sie do tego przyznaja tak czy nie ?
Tak wiec jesli oblicza sie % homoseksualstow w spoleczenstwie to rowniez do homoseksualizmu przyznaja sie homoseksualni pedofile..tak czy nie ?
Chyba nie sadzisz ze ci homoseksualni pedofile na pytanie czy jestes homoseksualista ..odpowiadaja..tak owszem...ale rowniez jestem pedofilem..to raczej nie zapisuj mnie do tych statystyk homoseksualistow
Czy tak sadzisz ze niektorzy homoseksualisci odpowiadaja lub sie do tego przyznaja ze sa pedofilami rowniez ?
|
| Pn maja 29, 2006 19:18 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Boże.... on dalej nie jarzy...
gabriel napisał(a): Zaraz zaraz.....juz wiem o co Ci chodzi Okey ..to jak wg Ciebie nastepuje obliczanie ile jest homoseksualistow w spolecznestwie ?
Pomiar liczby homsoeksualistów nie jest pomiartem liczby pedofilów, ponieważ pedofilen ie stanowią tych "3-6%" (czy 6-10% - nie ważne w trej chiwli") społęcznosci gejów i lesbijek. gabriel napisał(a): Wg mnie w taki sposob ze sie do tego przyznaja tak czy nie ? Tak wiec jesli oblicza sie % homoseksualstow w spoleczenstwie to rowniez do homoseksualizmu przyznaja sie homoseksualni pedofile..tak czy nie ?
No właśnie nie, bo pedofile nie mają się przyznawać do homoseksualzimu, tylko do pedofilii, czyli pociagu płciowego do dzieci. gabriel napisał(a): Chyba nie sadzisz ze ci homoseksualni pedofile na pytanie czy jestes homoseksualista ..odpowiadaja..tak owszem...ale rowniez jestem pedofilem..
No i tutaj jest ciagle cały pies pogrzebany z Tobą... Ty ciagle nic nie rozumiesz. Jak możesz ciagle takie frazesy powtarzać po przeczytaniu naukowej deifnicji pedofilii (którą to sam przytoczyłeś...)? W definicji jest wyraźnie napsiane, że pedofilem są osoby, które maja TYLKO I WYŁĄCZNIE pociag seksualny do dzieci, a Ty mi tutaj pitolisz frazesy pt "homoseksualni pedofile na pytanie czy jestes homoseksualista ..odpowiadaja..tak owszem...ale rowniez jestem pedofilem.."Czy zdołasz kiedykolwiek pojąć, że nie ma żadnego "również", że jest "tylko i wyłącznie do dzieci" a nie "do dizeci jak i również do dorosłych". Kiedy to pojmiesz? Są dwie opcje w Twoim przypadku 1) albo nie orzumiesz definicji pedofilii 2) albo ją podważasz, ale to juzwtedy nie mamy o czym rozmawiać, bo ja z heretykami podważajacymi naukę nie mam o czym dyskutować,bo skoro takiego naukwoe argmuenty nie przeknują i ma gdzieś naukowe definicje, to nic go nie przekona, bo taki to "sam wie najlepiej".... gabriel napisał(a): Czy tak sadzisz ze niektorzy homoseksualisci odpowiadaja lub sie do tego przyznaja ze sa pedofilami rowniez ?
O matko, znowu to samo...
Poczytaj jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz naukową deifnicję pedofilii, zanim zaczniesz zadawać bezsensowne pytania. Jeśli nie rozumiesz to trudno.
pozdrawiam,
michał
|
| Pn maja 29, 2006 19:34 |
|
|
|